Me be plan per te nesermen apo mbasnesermen eshte mir por nuk dihet a mundet ta arish te nesermen.......
Prova ta shijojsh jeten(malli) se jeta eshte e bukur shum....
Me be plan per te nesermen apo mbasnesermen eshte mir por nuk dihet a mundet ta arish te nesermen.......
Prova ta shijojsh jeten(malli) se jeta eshte e bukur shum....
I CAN'T STOP LOVIN YOU
Jeta eshte e bukur, eshte e papritur, vetem ne jet nuk ke autokrontoll, se z'dihet, dhe shprehja eshte e vertete: Jeto sot se neser eshte nje dite e re!!!
Po mir e ke then por si do ta jetosh diten e sotme se e nesermja mund te mos vjen.............
I CAN'T STOP LOVIN YOU
Edhe une jam dakort qe duhet jetuar e sotmja se e nesermja nuk i dihet.
Eshte edhe dicka tjeter:duke u shqetesuar sot per te nesermen njeriu nuk jeton asnjeren,as sotmen e ndoshta as te nesermen.
Pra gezimin e sotem mos e ler per neser.
Por mos e harro te nesermen gjithashtu,mendo pak per te se siguron vazhdimesine...
sinqerisht
hope31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Jeta eshte aq e shkurter sa nuk mund te quhet as e shkurter.
Keshtu thote nje nga theniet e francezeve dhe ne fakt kane te drejte. Pak para nje ore, isha te Princ Park, nje lokal i lezetshem ne Tirane qe eshte ne mes te natyres dhe po shijoja bashke me nje mikun tim perendimin e diellit dhe vdekjen e rrezeve te fundit te tij neper hijet vdekmetare te pemeve pa jete. Ne kete muzg te pazakonte m'u shtua deshira per te kapur sa me shume drite dhe per te jetuar sa me gjate. Per nje cast m'u duk se jeta eshte aq e shkurter sa nje vale qe perplaset ne breg. Jeta ime m'u shfaq me formen e hijshme te eres qe shkon dhe pushton me mijra horizonte, te asaj eres se lire qe nuk ka as atdhe as vdekje. Duke e personifikuar jeten time me eren, pashe se nuk isha vetem dhe se me miliona erera te tjera fryjne ne ate qe ne e quajme jete.
Per jeten, eshte e kote te filozofosh apo te mundohesh t'i nxjerresh ndonje kuptim. Eshte aq e shkurter sa dhe keto ide duken te teperta. E rendesishme eshte te jetohet cdo dite sikur te ishte dita e fundit qe do na kish ngelur.
Tingujt e heshtjes së mendimeve te pathëna
perplasen në detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmët keqaz mbulojnë
U mpiksën tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
Mir ke then (hope31) te lumt qe i perputhesh temes.
Puhiza eshte e veertet por keto ide qe jepni ju per kete tem nuk jan te kota apo te teperta.....
Duhet me dhen sa ma shum mendime...........
I CAN'T STOP LOVIN YOU
Flm Ruhit per mendimin tend.
E sotmja eshte po sa e rendesishme sa dhe e nesermja.
sinqerisht
hope31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Ufffff
Jo kaq shume klishe......jane shume te vjetra klishete...
Jeta eshte nje kaptin romani i cili ka disa kaptina,ndersa vdekja eshte fillimi i romanit
Experience is the best teacher...
Atehere Stentor, sipas teje, ne vdesim njehere pastaj lindim prape?!
Krijoni Kontakt