Noshi me mire do ishte ta ulje edhe pak cmimin ti pershtatesh krizes qe po kalojme
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
A mos e do edhe falas o lal? Ti dashke p..., hajde se hahet. E dashke te rrujtme, edhe kjo mo hahet. Po ti e dashke edhe te virgjer mer bab...
Une kam pyet vete tek Sixt se edhe keto sapo nxorren ne celesin e 2009 qe kane volswagena Gol me 20 euro dhe me thane qe ne fakt i kane me nga 48 euro dita gjate veres, per qera 1 javore. Me thane qe po e desha per minimumi 3 muajt e veres e ulin ke 20 euroshi. Une per i jave do vij, ca me duhet makina per 3 muaj ere? Lene mo ato te Avisit qe nuk preken se ta kpusin me nga 70-80 euro per i corsa.
Nuk E Kuptojkush I Heq Keto Shkrimet E Mia,te Pakten Me Thoni Ku Eshte Arsyeja Ne Rast Se Kam Ber Ndonje Gabim Ta Korigjoj,po Te Hiqen Shkrimet Pa Asnje Arsye Un Nuk E Kuptoj,,,pres Pergjigje,,,ju Faleminderit
Postimet nuk i kemi fshire ne.
Sic e shihni ne jemi anetare te rinj dhe nuk kemi te drejta administratori.
Gjithashtu edhe pse jemi konkurente ne mirepresim cdo lloj pyetje dhe sugjerim nga te gjithe.
Ju lutemi te pyesni administratoret e Forumit Shqipetar per kete.
Gjithe te mirat!
NOSHI Rent A Car | +355 69 4022000 | info(at)noshi.al | noshi.al | Facebook: NOSHI Rent A Car
NUK E DI POR PO SHOF QE MESAZHET E MIJA FSHIEN NUK E KUPTOJ PERSE??? ATEHER PERDERISA NE JEMI NE TE NJEJTEN FUSH KLIENTI TE KET MUNDESIN TE ZGJEDHI,,JU UROJ PUN TE MBAR www.makina-me-qera.com
WWW.MAKINA-ME-QERA.COM KETU SHIKONI CMIMET E VERTETA,KETU DO SHIKONI DIFERENCEN QE KA BOTA OSE QE KA KOMPANIA JON NGA TE TJERET, WWW.ORIKUM.NET WWW.ALBANIARENTACAR.INFO
www.orikum.net KETU I KENI DHE FOTOT E MAKINAVE DHE CMIMET,UN MENDOJ QE KLIENTI KA TE DREJT TE JET I MIRE INFORMUAR PER MALLIN QE MER DHE LEKET QE DO PAGUAJ,DHE TE KET MUNDESIN TE ZGJEDHI, www.orikum.info
Krijoni Kontakt