Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    edhe nese deshiron ski shanc me vrapu pas saj sepse ajo ka vetem takime me politkan , plus ky tipi ka ber vetem nje informat ktu ne forum edhe perkundrazi nje informat shuum e mir pastaj veq shiko qfar temash tjera ka ne forum

edhe sa per neve qe kemi luftu nhamom ishum qliru pa na ndihmu dikush
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    ktu ja fute pak kot, mosmirnjohja asht gjo e keqe
    Më 16 mars 2004 serbët na i mbytën fëmijët tonë në lumin Ibër. Ku ishin këta të huajt?

Të nesërmen më 17 mars, në protestën e rinisë tonë, pastaj edhe të pasnesërmen më 18 mars, ushtria e KFOR-it me tanke na i shkeli e vrau dhjetëra të rinj shqiptarë. Rastin më të pashembullt e ke në Ferizaj ku tanku i Kforit shkeli me tank një të ri 17 vjeçar.

Më pas ke vrasjet e pashembullta më 10 shkurt 2007, ku policët e UNMIK-ut gjuanin në drejtim të shqiptarëve sikur të jenë në gjueti.

Ça më rruhet mu se kush më ndihmoi? Neve po na vrasin. 30% të territorit të Kosovës ia kanë falë shkijeve që janë pakicë, as 5% e popllit. Bashkimin kombëtar t'a ndalon, identitetin shqiptar t'a ndalon, flamurin t'a ndalon, himnin t'a ndalon.

Ky për mu është thjesht armiku.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    edhe nese deshiron ski shanc me vrapu pas saj sepse ajo ka vetem takime me politkan
    Kush është kjo?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Më 16 mars 2004 serbët na i mbytën fëmijët tonë në lumin Ibër. Ku ishin këta të huajt?

Të nesërmen më 17 mars, në protestën e rinisë tonë, pastaj edhe të pasnesërmen më 18 mars, ushtria e KFOR-it me tanke na i shkeli e vrau dhjetëra të rinj shqiptarë. Rastin më të pashembullt e ke në Ferizaj ku tanku i Kforit shkeli me tank një të ri 17 vjeçar.

Më pas ke vrasjet e pashembullta më 10 shkurt 2007, ku policët e UNMIK-ut gjuanin në drejtim të shqiptarëve sikur të jenë në gjueti.

Ça më rruhet mu se kush më ndihmoi? Neve po na vrasin. 30% të territorit të Kosovës ia kanë falë shkijeve që janë pakicë, as 5% e popllit. Bashkimin kombëtar t'a ndalon, identitetin shqiptar t'a ndalon, flamurin t'a ndalon, himnin t'a ndalon.

Ky për mu është thjesht armiku.

ani pra t'hikin kto

se n'dekik shkijet aty i ke apet

mas t'keqes ma te madhe ma mir zgjedh ma te voglen

perderi sa shqiptaret qiten vec 2% te popullsis se afte per te luftu ne luft e te tjeret krisen e iken e atyne qe jetojn jasht kosoves nuk vu ni zani kjo asht pasoja
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    perderi sa shqiptaret qiten vec 2% te popullsis se afte per te luftu ne luft e te tjeret krisen e iken e atyne qe jetojn jasht kosoves nuk vu ni zani kjo asht pasoja
    Krejt këto pasoja i kanë shkaktue ata që gjithë'monë u kanë hy në bajthë të huajve. Sikurse këta tipat e sotit.

Hyra në FSH, dhe rastësisht e pashë se ishte hapur një temë me titull: Princesha Anne nga Britania madhe do të vizitojë Kosovën?

Shtrohet pyetja: Kush kjo farë Anne??

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Krejt këto pasoja i kanë shkaktue ata që gjithë'monë u kanë hy në bajthë të huajve. Sikurse këta tipat e sotit.

Hyra në FSH, dhe rastësisht e pashë se ishte hapur një temë me titull: Princesha Anne nga Britania madhe do të vizitojë Kosovën?

Shtrohet pyetja: Kush kjo farë Anne??
    epo ktu asht puna se nuk rrokshin armet me luftu po dilshin ne demostrata tu bertit; NATO Where Are You?

Realiteti asht se po mos te kishte nderhy Nato sot kosova sdo kishte kam Shqiptari ne te, ndsha tna pelqej mu e ty ndash mos.

Nime, calla asht ana lol? ku asht bi kjo?

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    epo ktu asht puna se nuk rrokshin armet me luftu po dilshin ne demostrata tu bertit; NATO Where Are You?
    Jo gabim je deri në skejt. Puna është se këta tipa që gjithëmonë kanë vrapuar pas Annave, Titove, Milladinëve, Shtajnerave etj, e kanë plogështue popullin, duke i mbush mendjen për paqe e dialog.

Kjo, sa për të shkaktuar përçarje kombëtare, e cila rritet edhe ma tepër kur Rugova fut FARK-un në veprimn si kundërvënie ndaj UÇK-së.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Jo gabim je deri në skejt. Puna është se këta tipa që gjithëmonë kanë vrapuar pas Annave, Titove, Milladinëve, Shtajnerave etj, e kanë plogështue popullin, duke i mbush mendjen për paqe e dialog.

Kjo, sa për të shkaktuar përçarje kombëtare, e cila rritet edhe ma tepër kur Rugova fut FARK-un në veprimn si kundërvënie ndaj UÇK-së.
    ani

prap se prap faji i shqiptarve asht

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    o testim vallain qato qe i ke permend jon gabime te vogla por po mos te kishe ardhur Nato e kta tjert sot ktu do te kishte vetem shkije (serb) , po leje ket pun , qe ske pas shanc me tut sebin me disa tromblona e kurgjo hiq kurse ai ta kallke token ske pas shanc me nejt kur kan gjujt ata ndash prej toke ndash prej ajrit qe kur kan dasht e kan bere shkrumb e hi .

okej edhe une kisha than qe u dasht me me qen ne ma te pregaditun per keto sene , por na mbyti karrika korrupsioni veq qysh mi bo miljonat si han kuna per mitrovicen qysh ka mbet
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Intervista e Prof. Dr. Sali Berishës në gazetën " Express"
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 10:37
  3. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  5. Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 29-06-2005, 05:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •