Somali eshte bere dhe ketu ku jetoj une
.papunesia po mer permasa te frikshme dhe pse qeveria ben gjoja se po gjen zgjidhje per ti ripunesuar perseri,pra me nje fjale jemi bere "te qafsha moj shege".
Shumė
Disi
Pak
Fare
Somali eshte bere dhe ketu ku jetoj une
.papunesia po mer permasa te frikshme dhe pse qeveria ben gjoja se po gjen zgjidhje per ti ripunesuar perseri,pra me nje fjale jemi bere "te qafsha moj shege".
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Po vallaj.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Shum doja te thoja.Dhe nuk mendoj te kete ndonje ndryshim sepse jemi ne fund
Bota mund te kete krize,por nuk ka te beje me mua![]()
Kemi mbet pa lek tani...Kriz e madhe...![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Sbesoj se mund te ndihet kriza shume ne SHqiperi,Kosove,sepse shqiperia me llambe te kuqe ka qene gjithmone,ose kur je i lagur nuk e ke problem se bie shi.
Pastaj per sa i perket Rendi Ri Boteror,kina,rusia,india.......................etj ......KEMI SKEMI NE LUFTE DO VEMI)
e kuptova qe ka hy keq kriza kur pash sot te tregu nje shitse qe donte me i shit nje pale brecka tip perizoma apo thong ne anglisht nje plake nja 70 vjec. ajo plaka e shkrete kushedi pse kishte ndaluar para tezges se asaj gruas kur kjo filloi duke i bo mallit reklame te llaftarshme edhe donte me ja dhan me zor plakes. kjo nga halli filloi duke thene qe s'kishte pare me vete, po kjo tjetra s'č leshonte per hamet, ja ktu mbrapa eshte bankomati i thoshte, meri se paret mi sjell pastaj, kam besim une. me zor iku plaka nga kthetrat e asaj. t'pakten qesha nga pak, se per sehir shkoj un ke tregu, kush ka pare me ble. lumsi shqiptaret qe rrijne ne shqiperi qe s'e ndjejne krizen...
kot me bo uf e buf...
kriza globale nuk ka ne kosov se na gjith kena pas
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arta7 : 12-03-2009 mė 09:06 Arsyeja: sdua te dal emri im arta7
Ne ne krize kemi qene,s'kemi patur as edhe njehre mirqenie te larte dhe na e prishi kriza globale.Krizen e ndjejne ato vende qe kane patur nivel te larte ekonomik.Megjitheate urojme te jete sa me shkurter ne kohe.
po na ka prek more njerez se me ato leke qe me pare na dilnin edhe per kafe tani nuk na dalin per te ngrene
Krijoni Kontakt