Close

Rezultati i Sondazhit: Sa jeni prekur nga kriza globale ekonomike?

Votues
494. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Shumė

151 30.57%
  • Disi

140 28.34%
  • Pak

80 16.19%
  • Fare

123 24.90%
Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 174
    i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ne fakt vlera e shtepive ka rene . Lol
    Shtepite filluan te bjene, por vetem shume pak, vitin e fundit, pra vetem ne 2008-en.
    Nje shoku im e pati blere shtepine 150 mije, tani ai mund ta shes 400. Ne fakt ai nuk eshte i kenaqur se e bleu shtepine per biznes. Kerkonte ta shiste 2 milion dollare.
    Ku te ngjitet me cmimi i shtepive ne Perendim? Punon tjetri vetem per te paguar qiran.
    Shtepite do fillojne te ulen tani.

Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    Shtepite filluan te bjene, por vetem shume pak, vitin e fundit, pra vetem ne 2008-en.
    Nje shoku im e pati blere shtepine 150 mije, tani ai mund ta shes 400. Ne fakt ai nuk eshte i kenaqur se e bleu shtepine per biznes. Kerkonte ta shiste 2 milion dollare.
    Ku te ngjitet me cmimi i shtepive ne Perendim? Punon tjetri vetem per te paguar qiran.
    Shtepite do fillojne te ulen tani.
    Kur nje shtepi shkon ne foreclosure, gje qe po ndodh gjithandej ne Amerike, cfare ndodh me vleren e saj? Para sa vitesh e bleu shoku jot ate shtepi dhe sa ka investuar ne ate shtepi? Shiko te gjitha aspektet e nje fenomeni dhe perhapjen e tij, dhe mos e pergjitheso dicka bazuar ne nje rast.

Po, jam e prekur nga kriza boterore ekonomike ne shume aspekte. Stresi ne pune eshte rritur, stresi per te paguar CC sa me shpejt te jete e mundur, stresi per te menduar te heqesh cash menjane se nuk e di se ca do ndodhi nga dita ne dite, etj...etj. Fatkeqesisht gjerat do keqesohen akoma dhe me teper dhe te gjithe me ne fund po e kuptojne kete gje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    pershendetje........kjo eshte krize e krijuar me qellim te caktuar nga grupe te caktuara interesi ne bote, behet fjale si gjithmone per lobingjet e fshehta te masoneve, te cilet krijojne alibi, frike dhe panik ne bote, ata qe krijuam kushtet per luften e pare boterore, per te dyten gjithashtu.......dhe ata qe avash avash po pergatisin LUFTEN E TRETE BOTERORE...., jane ata qe sollen ne Pushtet Napoleon Bonapartin, Adolf Hitlerin dhe pastaj i shkaterruan si minj..., jane ata qe mbeshteten Osama Bin Ladenin ne Luften Afgano Ruse ne vitet 75-80 dhe ndersa ne 11 shtator e quajten fajtorin kryesor..., PSE? VETEM E VETEM se duhej nje shkak i fuqishem, nje sebep i forte per te legjitimuar luften e tyre te mevonshme KUNDER ISLAMIT, ah me falni "KUNDER TERRORIZMIT" se u ngaterrova, jane ata qe po e krijojne edhe kete krize globale ekonomike sepse u intereson, sepse ata jane praktikisht dhe teorikisht SUNDUESIT E VERTETE TE BOTES, por ne njhe menyre te fshehte dhe djallezore, ATA JANE masonet qe i njeh e gjithe bote e arsimuar dhe qe lexon libra shume dhe nuk rri kot bareve dhe rrugeve te qyteteve , ata jane MASONET, qe kane ne dore SISTEMET BANKARE ne te gjithe boten, ata kane krijuar BANKEN BOTERORE, FMN-ne...dhe ata kane ne gjirin e tyre POLITIKANE, DEPUTET, SENATORE , MINISTRA, KRYEMINISTRA dhe PRESIDENTA ne te gjithe boten......., ata mblidhen ne nje vend TOP--SECRET, dhe aty diskutojne se si te vazhdojne sundimin e botes ne menyre te fshehte dhe djallezore, ne menyre MANIPULATIVE, ashtu sic kane bere gjithmone , mosu mashtroni nga mediat qe ata vete i kane ngrityur ne te gjithe boten, ashtu edhe ne Shqip0eri, eshtu pra lexoni o njerez LIBRIN E VERDHE QE TITULKLOHET "KOMPLOTI BOTEROR", te Nikola Nikolov , lexoni sepse eshte nder librat qe i ka rezistuar koherave dhe po vazhdon te kryesoje ende ne venmd te pare SI BEST SELLER-i me i shitur ndonjehere..... Ju dua fort dhe ju pershendes......

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ketu ku jetoj une na ka prek dreqi po mua personalisht jo se punoj dhe burri punon mire jemi te them icik MARSHALLAH se te merni msysh ju hahahahaha....
    po gjermanin e ka prek kriza shume veta pa pune esht rritur papunsia po ca ti besh me mire do beht....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    edhe une mire jam si tironcja
    punon gruja une rri
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2009
    Postime
    4
    ju pėrshėndes te gjith antaret e forumit shqiptar

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440

Talking

Citim Postuar mė parė nga fatlum.uka Lexo Postimin
    ju pėrshėndes te gjith antaret e forumit shqiptar
    ke gabu tem

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    edhe une mire jam si tironcja
    punon gruja une rri
    puno gruja rri ti eee sa i keq qe qenke more..po tek une puno burri punoj une nuk rri as njoni....mer shembull mer se le nom..ah ajo gruja shkret

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Kam punuar me nje firme te madhe ndertimi ketu ke vendi ku jetoj , por pas shum pak kohes te krizes na nxori nga puna 35 puntorve!! Dhe per mua ka qen nje humbje e madhe , po ashtu edhe ne Kosov ne resotrantin qe posedoj ka ren shum muhabeti pasi nuk eshte me si perpara kur kishte rezervime te ndryshme per Darsma & Ahengje , si duket ska me as bankat as gje!!

Sidoqoft shpresoj qe ne te ardhmen te behet dicka me mire se vallaj veshtir eshte ba me gjet pun ketej !

niemand
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2009
    Postime
    3
    Nuk jam prekur ende nga kriza ekonomike

Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Berisha: Qeveria nė ndihmė tė familjeve qė marrin ushqimet me lista
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-04-2016, 20:25
  2. INSTAT: Rritja ekonomike ne Shqiperi arriti 9.9%
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 19-01-2009, 14:37
  3. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-01-2005, 09:58
  4. Gjendja ekonomike ne Kosove
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 14-04-2004, 05:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •