disa komente qe i lexova te juajat mendoj qe te gjith keni te drejt at qka e keni then , klm
Shumė
Disi
Pak
Fare
disa komente qe i lexova te juajat mendoj qe te gjith keni te drejt at qka e keni then , klm
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
A ju ka prekur kriza ju apo familjen tuaj?
Si po perjetohet kjo krize ne vendin ku ju jetoni?
Si po ndikon kriza jeten dhe planet tuaja per te ardhmen?
Ne vendin ku jetoj i shoh njerezit me te corieentuar dhe fuqia blerese ka rene ne menyre te konsiderueshme. Edhe biznesi ku punoj ka redukuar ndjeshem oret e punonjesve. Ne familje se kam vene re te them te drejten edhe pse s'para merrem me vendimet ekonomike familjare kshu qe s'me ben pershtypje. sa per veten...c'te them! Kam manine t'ja nxjerr fundin rroges ne dy dite por cuditerisht keto kohe sikur e kam mbledhur ca rripin (velje konsumerizmi besoj).![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Aspak, sa per familjen nuk e kam vene re. Per veten absolutisht jo, pasi jam i pavarur nga familja dhe e shikoje qe nuk ka ndikuar aspak tek une.A ju ka prekur kriza ju apo familjen tuaj?
Si po perjetohet kjo krize ne vendin ku ju jetoni?
Si po ndikon kriza jeten dhe planet tuaja per te ardhmen?
Ne Shqiperi gjithmon krize ka qene, po thuaje se asnjeher nuk eshte ngritur zeri.
Per mua ka marr ndryshe, tek kompania ku punoje une akoma e me shum ka fitime, ku do ne bote ka renie![]()
Te shpresojme se do behet mire shpejte sepse nese vazhdone keshtu do na prek te gjitheve edhe mire bile.
Jo sme ka prekur , fort bukur kam shpetu, ishalla rrin ne vend problemi bankar deri sa ti bej disa investime.
tan jeten kemi punu per para e me pas ishte i njeti dert ! pfffff
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
36 % jo
63 % po
Kryeministri thot Jo, edhe ne 1997 tha qe parat e shqiptarve jan te pastra por gaboi fatalisht
Te gjitha faqet qe kan bere sondazhe per kte teme, pak a shume kjo perqindje eshte, te shpresojm te mos behet me keq.
Deri tani sme ka prekur,si une dhe nusja nuk bejm pjese ke 50%e puntorve qe bejn kaz integrazioni .
Po po vazhdoj keshtu ekonomia edhe ne tjeret kam frike se do na vij rradha!
SHPRESOJME SHUME NE SISTEMIN E RI SOCIAL..PATJETER DO TE VIJE SHPEJT...ME QE GJITHE GLOBA KA TE NJEJTIN PROBLEM..
mbase OBAMA ESHTE PROFETI I RI ,POR ME PUSHTET...
Shqiperia AlbaSoul.Com
AlbaSouL Community Network....!
Mua apo ata qe i njoh, nuk na ka prekur kriza. Por nese juve jashte shqiperise ju ka preku, hajdei ketu se nuk cajme koken per kriza ne.
Krijoni Kontakt