Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    At dit kur dot ket zgjedhje , duhet me punu aktivistet partiak , e me i bart shqiptart prej shpive ne vendvotime , nje organizim i mir dot bente qe Struga te mbahej nen udheheqjen shqiptare.

Turp eshte ne zgjedhjet e fundit shqiptart dolen nen 50% ne zgjedhje (40-45%) , ndersa maqedonet masovikisht dolen.

Shpresoj se mir dot behet

( bartja e votusve duhet te vlej vetem per Strugen)

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    nese dilet masovikisht ne zgjedhje ( shqiptaret) zgjedhjet i fitojne shqiptaret nese ne te kunderten ka bere ndonje pazar bdi me vmro ateher eshte rrezik...dhe duhet pastaj te pergjigjet ali ameti para shqiptareve
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga TOMY_X Lexo Postimin
    Nuk e di per cilen parti e ke fjalen shoku,ndonje e ngjajshme me kete emer nuk ekziston ne struge.....
    si more nuk egziston ajo ka kandidat te vetin spaske informata per rjeadhat ne vend

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anëtarësuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga faruk_01 Lexo Postimin
    si more nuk egziston ajo ka kandidat te vetin spaske informata per rjeadhat ne vend
    Shoku sa kam info une ne lidhje me zgjedhjet ne vend nuk mendoj se keni ju .
    Sa per ilustrim DR ja ka futur si kau peles ,pse,sepse pa zhvilluar rrjetin e nendegeve neper fshatra ka dale me kandidat,nje ish minister......sa per listen e keshilltareve nese merr nje vend ,eshte e para e kolonjes.....mos e shkoj kot postimin po trajtoj edhe ca hollesira ketu..........
    Stuga eshte si asnje qytet tjeter ne rajon,ketu gershetohen gegerishtja me toskerishten,torbeshizmi me kaurrizmin,turqizmi me maxhupizmin.......ku dua te dal........rreth 30.000 mije votues llogariten shqipetar ne (listat e votimit) keta jane te mundshem,vec fakti qe mbi 50 % te shqipetareve jane jasht shtetit ,e zbeh kete shifer............
    jane rreth 15 000 maqedonas,te cilet kane dale vec me nje kandidat...shqipetaret me 3 -sish.......
    10 000 jane te tjere(torbeshe,turq,rom) pei parti torbeshe konkuron me nje kandidat.....
    Kuvendi komunal ne struge numeron 27 kandidat(qe fitohen me proporcion natyrisht)
    Ku qendron beteja , meqenese 50 % te shqipetareve sjane ne struge(por jasht apo ne kurbet)shtrohet pytja sa do te marre kandidati shqipetar qe do kete me shume vota , a do te jete te pakten i dyti........ekziston mundesia qe VMRO te marre mbi 10 000 vota PEI e fiat canoskit rreth 8000-9000 vota (qe per mua eshte e pa arritshme ,sepse vota te llabunishtit kane shkuar vazhdimisht ne partite shqipetare) nga kjo rrjedh se ne balotazh mund te shkoje fiat canoski dhe kandidati i VMRO(apo maqedoni).....
    Ne qofte se
    bdi merr 7000
    pdsh 6000-7000
    dr 1000-2000
    atehere ne humbasim strugen......
    Une jam aq optimist qe Struga nuk do te humbase....Pse...
    Sepse elektorati shqipetar do votoje per shqipetaret
    .....natyrisht qe po
    Shqipetaret do te marrin vota edhe nga muslimanet ,turqet apo romet ......partite e tjera e kane me me shume veshtersi te arrijne te marrin keto vota per dallim nga shqipetaret,arsyja eshte se te gjithe jane te bindur qe shumice jane shqipetaret dhe ata duhet te fitojne apo njeri prej tyre te marre kreun e struges.........Ketu nuk e theksova edhe ate se ndonje vote tek tuk per shqipetaret do vije edhe nga elektorati maqedon.....qofte per BDI apo Pdsh.............
    Beteja kryesore ketu eshte me VMRO,por ka dhe nje beteje nen hije te BDI dhe PDSH,,,,ju siguroj shoku se cili nga keto dy kandidate del ne rrethin e dyte me kunderkandidat VMRO.......... FITON kandidati shqipetar......problemi eshte te arrihet kuota nga shqipetaret per te dale ne rreth te dyte ,sa per te tjera OK eshte puna..............
    Situata mund te dramatizohet nese ne balotazh dalin BDI dhe PDSH qe ka shume gjasa ,dhe qe do te kisha dashtur ta shijoj personalisht ballafaqimin dinjitoz ne mes Shqipetareve ne STRUGE........
    Edhe dy fjale ,tejet interesant dhe i larmishem do te jete edhe kuvendi i keshilltareve ku do vije ne pyetje se sa jane te bashkuar apo te ndare shqipetaret.......le te behet ne te ardhmen struga vendi apo shembulli i bashkimit...... e meriton kete EPITET..........hajt shnet nje here......
    Nuk potencova edhe ca hollesira ketu ,por mendova qe te mos fus ndonje percarje ndermjet nesh...........

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anëtarësuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga Forca-Z Lexo Postimin
    At dit kur dot ket zgjedhje , duhet me punu aktivistet partiak , e me i bart shqiptart prej shpive ne vendvotime , nje organizim i mir dot bente qe Struga te mbahej nen udheheqjen shqiptare.

Turp eshte ne zgjedhjet e fundit shqiptart dolen nen 50% ne zgjedhje (40-45%) , ndersa maqedonet masovikisht dolen.

Shpresoj se mir dot behet

( bartja e votusve duhet te vlej vetem per Strugen)
    Mire thua ti shoku ,por ka dhe nje pengese ketu,kujt ja prish e kujt ja ndreq ,.......supozojme do angazhohen te BDI se te bartin aktivista u ngel hatri atyre te PDSH(dhe e kunderta)........
    Sa per turp nuk kemi cte bejme do te hame me buke .....po hajt trgo ti ku ti gjejme 50 % te shqipetareve qe jane ne kurbet.....te pjellim perseri ne kurbet do na shkojne....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-05-2008
    Postime
    132
    hehheeeeeeeeeeee
    hajde politik hajde
    me thoni a ka ne cashk pdsh kandidat apo jo.
    Po qe se ka pdsh kandidat ja vlen te perkrahet se nuk ben te jese pa snje komun aga menduh.

Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga TOMY_X Lexo Postimin
    Shoku sa kam info une ne lidhje me zgjedhjet ne vend nuk mendoj se keni ju .
    Sa per ilustrim DR ja ka futur si kau peles ,pse,sepse pa zhvilluar rrjetin e nendegeve neper fshatra ka dale me kandidat,nje ish minister......sa per listen e keshilltareve nese merr nje vend ,eshte e para e kolonjes.....mos e shkoj kot postimin po trajtoj edhe ca hollesira ketu..........
    Stuga eshte si asnje qytet tjeter ne rajon,ketu gershetohen gegerishtja me toskerishten,torbeshizmi me kaurrizmin,turqizmi me maxhupizmin.......ku dua te dal........rreth 30.000 mije votues llogariten shqipetar ne (listat e votimit) keta jane te mundshem,vec fakti qe mbi 50 % te shqipetareve jane jasht shtetit ,e zbeh kete shifer............
    jane rreth 15 000 maqedonas,te cilet kane dale vec me nje kandidat...shqipetaret me 3 -sish.......
    10 000 jane te tjere(torbeshe,turq,rom) pei parti torbeshe konkuron me nje kandidat.....
    Kuvendi komunal ne struge numeron 27 kandidat(qe fitohen me proporcion natyrisht)
    Ku qendron beteja , meqenese 50 % te shqipetareve sjane ne struge(por jasht apo ne kurbet)shtrohet pytja sa do te marre kandidati shqipetar qe do kete me shume vota , a do te jete te pakten i dyti........ekziston mundesia qe VMRO te marre mbi 10 000 vota PEI e fiat canoskit rreth 8000-9000 vota (qe per mua eshte e pa arritshme ,sepse vota te llabunishtit kane shkuar vazhdimisht ne partite shqipetare) nga kjo rrjedh se ne balotazh mund te shkoje fiat canoski dhe kandidati i VMRO(apo maqedoni).....
    Ne qofte se
    bdi merr 7000
    pdsh 6000-7000
    dr 1000-2000
    atehere ne humbasim strugen......
    Une jam aq optimist qe Struga nuk do te humbase....Pse...
    Sepse elektorati shqipetar do votoje per shqipetaret
    .....natyrisht qe po
    Shqipetaret do te marrin vota edhe nga muslimanet ,turqet apo romet ......partite e tjera e kane me me shume veshtersi te arrijne te marrin keto vota per dallim nga shqipetaret,arsyja eshte se te gjithe jane te bindur qe shumice jane shqipetaret dhe ata duhet te fitojne apo njeri prej tyre te marre kreun e struges.........Ketu nuk e theksova edhe ate se ndonje vote tek tuk per shqipetaret do vije edhe nga elektorati maqedon.....qofte per BDI apo Pdsh.............
    Beteja kryesore ketu eshte me VMRO,por ka dhe nje beteje nen hije te BDI dhe PDSH,,,,ju siguroj shoku se cili nga keto dy kandidate del ne rrethin e dyte me kunderkandidat VMRO.......... FITON kandidati shqipetar......problemi eshte te arrihet kuota nga shqipetaret per te dale ne rreth te dyte ,sa per te tjera OK eshte puna..............
    Situata mund te dramatizohet nese ne balotazh dalin BDI dhe PDSH qe ka shume gjasa ,dhe qe do te kisha dashtur ta shijoj personalisht ballafaqimin dinjitoz ne mes Shqipetareve ne STRUGE........
    Edhe dy fjale ,tejet interesant dhe i larmishem do te jete edhe kuvendi i keshilltareve ku do vije ne pyetje se sa jane te bashkuar apo te ndare shqipetaret.......le te behet ne te ardhmen struga vendi apo shembulli i bashkimit...... e meriton kete EPITET..........hajt shnet nje here......
    Nuk potencova edhe ca hollesira ketu ,por mendova qe te mos fus ndonje percarje ndermjet nesh...........
    flm per inf. ne fillim pa dashje u duke ske ske aspak njohuri ne lidhje me zgjedhjet dhe kalkulimet parazgjedhore kur tha se CILA ESHTE DR skam degjuar per parti te tille,,>??? ok kalosfsh mire

Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga arusha e malit Lexo Postimin
    hehheeeeeeeeeeee
    hajde politik hajde
    me thoni a ka ne cashk pdsh kandidat apo jo.
    Po qe se ka pdsh kandidat ja vlen te perkrahet se nuk ben te jese pa snje komun aga menduh.
    jo pdsh ne cashke nuk ka kandidat por edhe bdi nuk ka pasi ja terhoq komisoni komunal zgjedhor... a se per rezultatin e pdsh ka kush kujdeset ty mos fut intriga te pabaza dhe te kota..

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Ishalla e humbin edhe Strugen ateher do te behet me mire,ishallaaaa.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anëtarësuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzë liqenit
    Postime
    346
    Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Po sikur kutiat e votimeve bashkë me fletat t'ua dërgojnë çdo votuesi në shtëpi?!

Nuk është zgjedhje kjo Drini i Zi, do ishte mirë liderët partiak të ndikojnë tek qytetarët për daljen masive në zgjedhje.

Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Ishalla e humbin edhe Strugen ateher do te behet me mire,ishallaaaa.
    Çke kështu ti Black_Mamba
    Pse të gëzon kaq shumë humbja e Strugës? Më mir do ishte 1 huaj të udhëheq me Strugën?!!

Struga padyshim që do të ketë prefekt shqiptar, ndoshta sërish i njëjti pra, ai nga radhët e BDI-së edhepse garojnë 3 kandidatë shqiptar plus Canoskit dhe atij tjetrit por konkurenca është shpirti i zhvillimit të një shoqërie të lirë dhe demokratike kështu që le të fitoj ai që do të tregoj më tepër aftësi bindëse tek qytetarët.
    Lumturia nuk vjen vetë, atë duhet ta krijojmë ne.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  4. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  5. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •