PA dashurine sdo te kishte kuptim jeta
por edhe nji jete pa dashuri ska kuptim
PA dashurine sdo te kishte kuptim jeta
por edhe nji jete pa dashuri ska kuptim
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Do thoja te dyja pasi jan te nderthurura me njera tjetren .
Jetoj se nuk kam zgjidje tjeter, me kan sjelle ne jete, nuk kam dashuruar endee
Rrahjet e zemrės nuk janė asgjė tjetėr pos hapa qė tė ēojnė drejt njė vdekje tė sigurtė!!
Kjo ka nje filozofi te gjere brenda, si shumica e ketyre dublave. Por nuk eshte rasti im.
Jetoj se ma dhuruan jeten. E nqs gjate rruges takoj dashurine eshte e mirepritur te vije.
Elegance is an attitude.
Disa nga ju shperfillin dashurine duke e vene ne plan te dyte po ka edhe ne plan te 5,8.Mbase nga deshira e madhe per te qene dikush ne jete.Mbase nga frika qe ndjeni brenda vetes per vuajtjen, per zhgenjimet ne moshen kur ndodhin. Mbase keni provuar deshperimin qe ju a ka bere jeten pa pike vlere. Dhe me vone Jeta ju ka buzeqeshur, ju ka treguar ngjyrat dhe pranveren e saj. Dicka qe ju ka ndodhur mund te jete nje ndodhi e keqe por nuk do te jete kurre nje eksperience e keqe, nje kujtim i padobishem. Eksperienca eshte gjithmone mesim sido qe te jete. Edhe dashuria ka rendesi te madhe me shume per ju se per ata qe e kerkojne me ngulm, sido qe te jete.
Kurse ato qe e mbiperfillin dashurine qe shumica jane femra doja ti thoja se dashuria doni sdoni nuk eshte gjithcka. E cdo ta donit dashurine ju goca po te ishit te shperfillura nga gjithe te tjeret. Dua tju kujtoj se dashuria juaj do te zgjase shume pak, 1 muaj tju bej qejfin. Me vone do te provoni nje monotoni te tmerrshme dhe do te beheni pishman qe e keni konsideruar jeten tuaj perkushtim total ndaj dashurise. Do te qeshni me naivitetin qe keni pase dikur. Do ti thoni vetes pse nuk ndava pak nga koha qe beja dashuri per te bere dicka shume te bukur dhe interesante. Eshte e sigurte se nese beni dashuri 24 ore ne dite do tju neveritet. Beni dhe dicka tjeter. Gjeja me e rendesishme ne jete eshte te merresh me nje aktivitet me vlere dhe qe ju pelqen, dhe pesha qe ke ne bote. Gje qe nje femer mund ta arrije po aq mire sa nje mashkull dhe ndoshta me mire.
AJSBERG
Marr fryme per te jetuar,por dashuroj per te marre fryme.Fryma ime,i jep dashurise nje koncept.Dashuria ime,i jep jetes gjalleri.Prandaj ndihem e gjalle.
Jeto cdo minute,si te jete e fundit.
jetoj sepse jeta eshte gjeja me e cmuar qe kam dhe brenda saj gjendet dashuria e cdo forme e permase
Jeta nuk lidhet vetem me dashurine,jane shume copeza qe e plotesojne ekzistencen e nje njeriu, dashuria pa dyshim qe ze nje vend te rendesishem por nuk eshte jo kryesorja dhe unikja.
Personalisht me duket absurde te humbesh toruan pas nje njeriu qe sot e ke prane e neser mund te jete nje i panjohur. Per askend ne kete bote nuk vlen te perulet vetja aq shume.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt