Jetoj per te jetuar.
Jetoj per te jetuar.
jetoj per te dashuruar...
dashuroje per te jetuar dhe jetoje per te dashuruar
Jeto sot se neser nuk i dihet
Nje klasifikim interesant por mjfat katerkendesh nese mund te shprehem keshtu. Ne si njerez jemi qenie shoqerore dhe nuk mund te jetojme vetem apo pa patur ndjenja te perziera. Sic eshte thene edhe me heret, njeriu kalon neper disa etapa te jetes ku ka prioritete te ndryshme. Nje person qe ka mbi te gjitha karieren, eshte e pamundur te kete sukses po nuk pati mbi te gjitha (per moment) dashurine ndaj profesionit qe do te zgjedhe. Nje nene nuk mund te quhet nene po nuk pati mbi te gjitha dashurine ndaj femijeve. Keshtu qe keta njerez jetojne per te dashuruar dhe dashurojne per te jetuar. Ketu fus veten edhe une.
Ndersa ka edhe persona qe thjesht nuk dijne apo nuk munden te dashurojne. Kjo mbase eshte nje teme tjeter.
Pershendetje.
Jetoj,se mu dha mundsia per te jetu.Dhe kur jeton,perfshin gjithcka...Smund te vesh asgje ne vendin e par,dhe normal,as dashurine...Kshuqe dashuria seshte qellimi i vetem i jetes sime.
Really Dude... Get A Life!!!
Kur me planifikuan per te lindur dhe kur linda nuk me tha njeri, qe ke lindur per te dashuruar apo dashuroni per te jetuar. Jeten une e shijoje si te me vije, me dashuri dhe pa dashuri, me te mira dhe me te keqija. Jam tip melankoliku dhe e kam problem kur bie ne dashuri, pasi i perjetoje shum keq dhe e kam te veshtire te dal nga ajo situat per nje fare kohe te gjate. Po jeten ma dhuruan per ta shijuar, respektuar, dhe ta drejtoje ashtu si di une.
Jetoj per te Jetuar
Jetoj per te Dashuruar
Cfar eshte Jeta pa Dashuri?????? Nje jet e humbur kot
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Po kur provon shum dashuri si quhet jeta ? Aventure... Apo te ka ikur prej shalesh dhe nuk ke ditur ta frenosh, tani jemi ne nje periudh ndryshe nga ajo e perpara disa viteve. Eshte e veshtire te dashurosh nje njeri me gjith shpirt, pasi me mbrapa merr gjithmon e me shum nje zhgenjim me te madh. Ndoshta flas ne kete menyre nga eksperienca personale, dhe nuk mund te pergjithesoje te gjithe, une po e lidh dashurin ne raport me nje lidhje mashkull - femer. Po pa dashuri dhe ngrohtesi familjare jam plotesisht dakort qe jeta eshte nje gje e humbur kot. Nese arin ne ate faz qe nuk ke dashuri dhe ngrohtesi nga njerezit e zemres eshte e kot dhe je vetem nje pike uji ne mes te oqeanit qe nuk do te permendet as emri as mbiemri...
Jetoj per tme dashuruar.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Krijoni Kontakt