Këtë ide interesante e mora nga një faqe interneti, mu duk tepër e qëlluar, të shohim se vallë vërtetë këto sondazhet që i bëjnë organizata të ndryshme janë të vërteta apo vetëm ashtu duan të stimulojnë njerëzit nga t'ia mbajnë kur duhet të votojnë!
PO
JO
NUK E DI
Këtë ide interesante e mora nga një faqe interneti, mu duk tepër e qëlluar, të shohim se vallë vërtetë këto sondazhet që i bëjnë organizata të ndryshme janë të vërteta apo vetëm ashtu duan të stimulojnë njerëzit nga t'ia mbajnë kur duhet të votojnë!
Ndryshuar për herë të fundit nga Modesti : 01-02-2009 më 06:56
Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit
Përgjigjja ime: NcukA ju besoni sondazheve dhe rejtingjeve për politikanët?![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Jo aspak nuk ju besoj, sepse ato sondazhe shumica u bejn sherbime grupeve te caktuara politike dhe politikanave ne veqanti.
nuk ju besoj rejtingeve te partive politike per shkak se duket shume qarte se si behen ata rejtinge.nuk mundet qe Imer Selmani i mledh 15.000 nenshkrime per 1 jave ndersa Mirushe Hoxha i mledh nenshkrimet per 8 ore 11.000 nenshkrime.
Nuk ju besoj se kurr sme kan pyetur e pra gjith kam qen ne nji perqindje apo tjetren ...
keto jan dokrra..........
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
kam punuar vet nje kohe te gjate me sondazhe, me plot bindej them nuk u besoj aspak......
Jo vetem qe ju besoj verberisht, por edhe mundohem ti shoh per nate ne enderr!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt