sa te mire e kame kete gocen, po i more te gjithe cunat me qaf o Ledi. Shiko qe nga Shqiperia po niset i biri botes, mezi po pret te takoj. hehehe, thuaj te verteten me mire qe mos te zhgenjehet kur te vij aty. :P;p
sa te mire e kame kete gocen, po i more te gjithe cunat me qaf o Ledi. Shiko qe nga Shqiperia po niset i biri botes, mezi po pret te takoj. hehehe, thuaj te verteten me mire qe mos te zhgenjehet kur te vij aty. :P;p
Lolz....jo more..pse te zhgenjehet.....ka ledin aty ai. (wink wink). Qyqa se ja ngritet mendjen cunit.......Une ne Boston kam ca njerez me mbiemrin Qirici.....nuk e di n.q.s i njef ti apo jo. Ato jane nga Tirana gjithashtu. Ciao lal. Mwauz.
Holla Back!!!
Mire se erdhe ne forum Sexy Stela
Ja kalofsh bukur midis nesh
Durrsake nuk e di po paten nai cun ose goc te moshes time mase po kshu jo.........STTEROLLA THX
ju puth te gjithve
LEDIA
Lolz......Ledia...u bome fisna neve tashi...it's all good....i like the pic by the way........my cuzzin.....Nerejda eshte 19.....lolz.
Holla Back!!!
Krijoni Kontakt