Postuar mė parė nga
bili99
Tigrimelara:
Eshte e vertete kjo qe ke shkruar me lart per Hazbi Liken, dhe zgjedhjet nder ne pikerisht per kete jane .Te zgjedhesh pra te deshmuarin per dedikim kombetar apo ate qe ka tituj shkencor.
Duke permendur kete personalisht mendoj qe do te fitoje Hazbi Lika, pra te ritheksoj: MENDOJ qe perkthehet nuk anoj , pasi kete e di me mire Tetova se une kush i duhet dhe pse,se paku duhet ta di.
Per titujt dhe gradat: profesionalizmi duhet te cmohet, plotesisht por jo qe ti jape dikujt poena ne politike , vetem ne profesionin qe ushtron.(kuptohet qe bejne perjashtim shkencat politike, juridike dhe ekonomike,sigurisht krahas vyrtyteve tjera njerzoro-kombetare)
Ne politike perzihen te gjithe tek ne por, edhe ne bote ku nje artist ka qene nje kryetar i suksesshem apo nje konduktor ka qene kryeminister i respektuar ne cerdhen e politikes boterore (Angli).
Pra profesioni profesor Sadiut nuk i jep perparsi ne politike, te tjerat i di Tetova me mire se une.( eshte njeri energjik dhe i zoti)
Eshte interesant se njerezit harrojne shume shpejt, thone " harrohet e mira e kaut, e jo me e njeriut"(pasi levron gjithe jeten, njeriu e there per mish) ,mendoni ku ishin dhe ku do te jene ata qe i zgjidhni sot po te bije puna ngushte, ku pra do te jene ne istikam apo dikund tjeter , ta zeme dikund larg si une.
Nuk eshte realiteti ne Tetove sic eshte ne Forum, dhe shyqyr more Zot,ka njerez me substance kombetare Tetova qe nuk i ke kund ne bote dhe jo me mburravecje boshe si ketu, respektues vlerash ka dhe jo nencmues dhe ofendues te ulet.
Per ne Tetove ,une do ti them amin ke te zgjedhe Tetova ne zgjedhje te lira dhe demokratike.
Votimi ne forum!?
Kurioz si votova? edhe pse duhej te jene votime te fshehta edhe ketu ne forum une votova Hazbi Liken ,dhe vetem njehere pasi aq kisha mundesine.
Zgjidhni me gjakftohtesi, pa tifozllek corr por vetem per interesin qe behet zgjedhja , per Tetoven pra.
me nderime,
bili99
Krijoni Kontakt