Close

Rezultati i Sondazhit: Per cilin kandidat do votoni?

Votues
73. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Sadi Bexheti

50 68.49%
  • Hazbi Lika

23 31.51%
Faqja 23 prej 33 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 330
    i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anėtarėsuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Lajmėrim

Me pėrplasjet e fundit tė disa anėtarėve nė mes vete duke pėrdorė fjalorė tė ulėt ndaj njėri tjetrit, isha i detyruar qė tė lajmėroj administratorėt dhe tė njėjtėve ua kam bėrė kėrkesėn qė anėtari Periodi tė pėrjashtohet nga forumi.

Lus anėtarėt tjerė qė emrin e shokut tim tė mos e keqpėrdorin, ai ėshtė Alisetar Ramadani, i cili nuk ka asgjė tė pėrbashkėt me anėtarin Periodi.

Ju faleminderit
    Ēdo njeri do tė pėrgjigjet para Zotit

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar mė parė nga Modesti Lexo Postimin
    Lajmėrim

Me pėrplasjet e fundit tė disa anėtarėve nė mes vete duke pėrdorė fjalorė tė ulėt ndaj njėri tjetrit, isha i detyruar qė tė lajmėroj administratorėt dhe tė njėjtėve ua kam bėrė kėrkesėn qė anėtari Periodi tė pėrjashtohet nga forumi.

Lus anėtarėt tjerė qė emrin e shokut tim tė mos e keqpėrdorin, ai ėshtė Alisetar Ramadani, i cili nuk ka asgjė tė pėrbashkėt me anėtarin Periodi.

Ju faleminderit

I nderuar Modesti:
    Kerkesat per perjashtime mos te behen praktike ne forum pasi mund te jene te njeanshme dhe moderatoret dhe administratoret mund ti neshtrohen nje hutie te panevojshme.
    Por, po qe se do te ndodhin dihet se per duele duhen dy veta dhe kerkesat per masa duhet te behen per dy veta dhe jo selektive.

Sa per subjektet politike shqiptare dhe personalitetet publike politike eshte mire te ruhet fytyra dhe te kursehen ofendimet e skajshme por, edhe shkon me biznesin kjo pune POR kjo nuk duhet te reflektohet edhe ne ofendime personale per njeritjetrin per shkak te pelqimeve personale dhe perkrahjeve personale,pra kritikoni rrymat, veprimet dhe njerezit ne fjale per punen dhe mospunen-inertsine, per korrupsionin per keqperdorimin e pozites dhe votes se popullit po c'keni me njeritjetrin o njerez!? besoni ju ne ndryshueshmeri?...te gjithe dallojme nga njeritjetri dhe jo vetem per pelqime por per percaktime dhe shumecka.
    Kur me ka ra rruga te kaloj neper Tetove me ka shkuar mendja tek te gjithe ju qe frekuentoni ketu ,pa perjashtim.
    Debate te kendshme dhe quanje frekuentimin ne forum nje privilegj, kuvend lidhje ku krijohet miqesia dhe bashkimi dhe jo percarja dhe armiqesia e panevojshme, quanje nje aktivitet publik qe ju sjelle kenaqesi dhe jo shqetsim ..dhe per te gjitha keto jepni shembullin me angazhim personal.
    Personalisht mendoj se cdo popull eshte kreator i fatit te vet, dhe meriton ato qe i ka edhe me politikanet eshte e njejta .Ata qe do ti zgjedhi shumica kane legjitimitetin dhe u deshiroj sukses qofshin PDSH,BDI,te pavarur o cfardoqofshin por do them nje gje : lum ai njeri-shqiptar i rralle
    qe vertete ka interesin kombetar dhe vendor lum dhe se pari per vetveten per ndergjegjen e e vet te pashqetsuar nga haku qe i hyj popullit te vet dhe gjumin e rehatshem qe mund ta beje.

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 26-03-2009 mė 09:59
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Me deshire do te inkuadrohesha ne nje debat te mirefillt por eshte shendrru temat ne nje shprehi te keqe: orvatja per nenqmim ,per lajke,per prepotence etj.etj!!
    Si duket dikusht deshiron te jet i vetmi dhe me i miri pa e kuptu se atehere nuk ka me ken te debatoj! Te behet perjashtim banal i tjetrit nga debati dhe nga forumi nuk eshte shkolle e pa njohur por ,fatbardhesisht ,e tejkaluar.

Te pershendes bili99, mendimet politike te cdo njerit jane te pa cenushme, dhe e drejt e cdo njerit, mjafton qe mos ta fyesh dikend drejtpersedrejti. Por ja qe ky far moderatori Modesti si duket ende nuk e ka kuptu zanafillen e problemit.
    Nje heresh u mundova t'ia sqaroj se nuk jam une ai qe i fyej zjarrit, me mijera her jam fyer dhe nencmuar nga disa rrugac virtual ndersa Modesti eshte arsyetuar se nuk ka qen i pranishem prandaj edhe i ka kaluar pa i fshire dhe ndeshkuar fajtoret .

Nje heresh jam etiketuar si Sefedin Haruni .. dhe eshte fyer zi e me zi Sefedin Haruni per shkakun tim. Pastaj eshte fyer keq e me keq edhe Alistar Ramadani ne llogari timen , dhe me besoni une ndihem keq.
    Pse Modesti nuk e ka pa te arsyeshme qe ta parandaloj kete trend, kur forumi na i garanton privatesine tone pa pasuir nevoje te identifikohemi.
    Une jo qe jam ndonej figure e njohur, por pse te shkrauj me emer dhe mbiemer dhe pastaj te fyhem nga lepuropshat me zemer luani qe sorrollaten diten dhe naten neper forume pa asnje sy gjum si ato grate e perdala ne terase .

Politiken nenshtrues dhe degraduese gjithmone e kam pas dobesi qysh nga femijeria, sepse ne tradite familjare kemi pasur atdhedashurine si ABC=ne.
    Une nuk jam ithar i asnje subjekti politik, Ideali im eshte Bashkimi i gjith Shqiptareve ne nje Shtet UNIK .
    Une jam nga Kumanova , vij nga rajoni i luftes , dhe do ta mbroj deri ne frymen e fundit plejaden e burrave qe ben ndryshime ne hapsirat e okupuara nga sllavo maqedonet dhe serbo shkijet.
    Do ta mbroj , qofte edhe ne kete Forum pa asnje hamendje Ali Ahmetin,Fazli Veliun, Bardhyl Mahumtin dhe te gjith ato personalitete qe emrat e tyre jan te ngjitur si mishi e thoi me UCK-ne.
    Edhe pse akuzohem se nuk debatoj konfrom rregullave te forumit dhe ne pergjisthis per mirsjellje , ju mudn t'i ri-lexoni te gfjitha afishimet e mia dhe te bindeni se asnjeher nuk kam filluar i pari.|GJithmone kam qen i provokuar ateher kur dikutj nuk i ka pelqyer mendimi ndaj ndonje subjektit politik apo lidershipit qe ata gravitojne si zogjt mishgrenes pas gjahut.

Ju mund te me perjashtoni, mund ta shlyeni Periodin nga ky forum por kurr dhe asnjehere nuk mund qe t'ia ndalni simpatine dhe atdhedashurine qe ka per Kombin, per atdheun dhe per Idalin e Madh -Shqiperin e Bashkuar.
    Kurse , ata qe me shajne , me ofendojn dhe perdorin fjalor rrugaces do tua kthej ne menyren me te ashper... sepse askujt nuk i kam borxh dhe askujt nuk i frigohem, qofte kjo edhe me perjashtim.

Sė pari mi trego ato sharjet ku t'i kanė bėrė? Unė pashė fjalė tepėr tė ulėta mė tepėr te ti, edhe pse disa aty kėtu kishin gjithashtu fjalor tepėr tė ulėt! Si nuk e llogaritni se ky forum ėshtė i hapur dhe mund qė edhe ndonjė fėmijė e pėrcjell debatin - minor!

Sė dyti, unė kam shumė respekt pėr ty Periodi, kam lexuar shkresa nga ti nė kėtė forum qė meritojnė vėmendjen, por tė lutem, shumė bre vėlla e ke fjalorin e ulėt, mos tė them pervers! Debati ėshtė debat, dhe mendoj se ėshtė mirė tė flasim me argumente e jo me argumentin e forcės ose muskulave apo fjalorit tė ulėt! Nėse jemi njerėz tė rritur me tė vėrtetė nuk na ka hije mė sharjet!
    Provokimet janė pjesė e jetės, mė i miri ėshtė ai qė ju bėn ballė kėtyre provokimeve nė mėnyrė tė sjellshme dhe civilizuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Modesti : 26-03-2009 mė 16:52

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sa i sjellshem u bere me?
    Mbrem kur ua jepshe njerzve edhe te dentisti i dergoshe me pare!!! jo mbrem op ke disa net qe ke dal nga kontrolli dhe kerkoj me xhdo kusht largimin tend se vertet e ke tepruar.

P.S Cfar mendon ti se ne nuk duam atedheun, dhe nuk jemi per nje shqiperi te bashkaur? valle mos mendon se ne te kemi kundershtuar ndonjeher kur ti ke kerkuar bashkim te trojeve shqiptare?!!!

P.S2 Dua qe keto shkrime te fshihen se jan gjith jasht kesaj teme.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anėtarėsuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Ju lutem tė gjithėve, tani e tutje pėrmbahuni temės, do tė ishte e udhės t'i harroni hasmėritė, dhe tė vazhdoni me temėn duke mos u sharė pėr tjetėr kėnd kėtu!
    Ēdo njeri do tė pėrgjigjet para Zotit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Pse sjellja ime mbrenslėnse ndaj Periodit?

Ky farfe burri plak duhet tė jet shembull pėr tė gjithė ne , un nuk i jap respekt kėtij sepse as ky nuk jep respekt jo mua personalisht po tė gjithve , mund tė ja ndjekni postimet qfar i ka bėrė ky dhe do tė shihni se vetėm ka sharė asgjė tjeter nuk ka bėrė nė secillėn temė i futėn hundėt e lėshon njė tė sharė dhe ikėn si Ali capja , sepse ėshtė prodhim i tijė.

Kėrkoj tė largohet menjėherė nga forumi Periodi.
    - Imagination is more important than knowledge.

Per PDSH-ne kata zgjedhje kane rendesi te vecante, e para sepse ata posa rane nga pushteti dhe posa u ndane ne dysh, te gjithe ata qe paten benificione te medha nga PDSH-ja u larguan, u larguan Ministra Deputete Drejtore, eshte tregues shume i keq kur nje parti Politike posa kalon ne Opozite fillon e shkatrohet nga brenda, cfare do mendoje nje anetare i thjeshte, kur shikon Imer Selmanin te cilit i ka Brohoritur dhe e ka dashur njejte si Thacin, cfare hamendjeje i krijone ndarja ne dysh e atyre qe nje vit me prate me zell te madh pershendeteshin me JUNGJATJETA.
    Imer Obama kori fitore si kandidat per President, mirpo pesoi humbje te thelle ne Sarajin e tij, ndersa PDSH dhe DR duket qarte se kane ndare zonat e interesit dhe influences, shikoni se DR ka zonen e SHkupit dhe Kumanoves ndersa PDSH-ja Tetove e rethine dhe 2000 vota ne Struge, mirpo kjo matematike nuk ju doli pasi ne skene doli edhe Rufi Osmani i cili bindshem po sigurone Gostivarin, por mos harojme se zotnia ka paralajmeruar se do formoje partine e tij Politike, normal qe eshte dhe i mencur, dhe e dine se atij i nevoitet qe ti behet opozite e forte BDI-se ndersa fitorja e DR-se dhe PDSH-se per Rufiun nuk ka interes pasi qe e zgjat amolline e Opozites se shkaperderdhur akoma me tutje, e cila opozite i shkon ne favor vetem Ali Ahmetit dhe BDI-se, normal e ka me lehte te qendroje ne pushtet me tre ose mundesisht me shume parti te vogla ose parti Principatash e qytetesh si ne mesjete, pra Partia e Principates se Thacit me seli ne Tetove, partia e Principates Rufiut me seli ne Gostivare, Principata e Obames ne Shkup, ajo e Aliut neser do transferohej ne Kercove, Struga do pjelle Principaten e Canovskit, cfare u beme ne tash , ne cilin shekull jemi, sa te mjere qe jemi sa gjynah per vizionet qe kemi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tigrimelara : 26-03-2009 mė 21:42

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Gara mė e fortė do tė zhvillohet nė Tetovė si zakonisht mes dy partive mė tė mėdha shqiptare, PDSH-sė dhe BDI-sė .
    PDSH si kandidat tė mundshėm pėr kryetar tė komunes do te garoj me Pr. Dr. Sadi Bexhetin, kurse nga ana tjetėr BDI do tė rrinxjer kryetarin aktual Hazbi Lika.

P.S Do ju kisha lut qė tė i pėrmbahemi temės, tė diskutojm reth dy kandidatėve se cili ja vlen tė udhėheq me Tetovėn.

Me respekt Armendi.

Qe te dy duhet te ju rregullohen dokumentat e udhetimit per ne Samoli.

Sistemin e veteqeverisjes lokale ,qe kane instaluare ne Tetove ,per shume vite i perngjane sistemit samoles. Nje njeri i thjeshte qe dukur s'kishte nje gigare behet pronar i gjysmes se Tetoves . Syri i te pa ngopurit eshte syri i KRIMIT
    .

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga TeovaMas Lexo Postimin

Qe te dy duhet te ju rregullohen dokumentat e udhetimit per ne Samoli.

Sistemin e veteqeverisjes lokale ,qe kane instaluare ne Tetove ,per shume vite i perngjane sistemit samoles. Nje njeri i thjeshte qe dukur s'kishte nje gigare behet pronar i gjysmes se Tetoves . Syri i te pa ngopurit eshte syri i KRIMIT
    .
    Per ke flet ti z. Boshkovski?
    Sui generis

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Ky i 'pavaruri' moderatori SHKUPI, paska qene BDI , prej ne Shkup ka votuar Hazbiun e Likes.

Faqja 23 prej 33 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Universiteti Shtetėror i Tetovės (USHT)
    Nga babadimri nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 01-07-2009, 17:11
  2. Pr. Dr. Sadi Bexheti, kandidat pėr kryetar tė komunės sė Tetovės
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 16:59
  3. Luan Bexheti
    Nga dodoni nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 09:18
  4. Vizita e rektorit Bexheti nė Austri kurorėzohet me sukses
    Nga refik nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-02-2007, 07:32
  5. Akademik Qosja u prit nga rektori Bexheti
    Nga ARIANI_TB nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 22:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •