Po une jam ai i Porojt.
Une jam ai qe prap vras e pres per Leken.
Une jam ai qe vazhdoj te mbeshtes politiken e drejt dhe platformen e PDSH-se.
Une jam ai qe vazhdoj te mbeshtes kryetarin- Menduh Thaci.
Mua nuk me interesojn problemet personale qe i kan Leka e Menduhi.
Une nuk jam si ato lingushat e BDI-se, te cilet para se me ardh ne BDI, kan ndru ka 3-4 partije, deshtak, embicil, mbeturina. Njerzit pa ftyre, pa moral e bejn kete, e ato njerez sot i ke ne postet udheheqse te BDI-se.
P.s: Sa per foton, nuk eshte Kaka![]()
Vazhdojmė SHQIP...
P.S panteri pse meresh me kete? ishte po ky qe nuk ishte i knaqur me qeverisjen e BDI-se , gjithashtu do shfrytezoj rastin ti tregoj se ky ne avatarin tend eshte PATO![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RaPSouL : 17-03-2009 mė 22:53
Sui generis
Dallimi ne mes meje dhe jush eshte si qielli me token, une kam nje cilesi qe ju smund ta keni kurre shkurt i thone " njerzi" une e kam thene dhe e them se jam simpatizant i BDIs por ne te njejten kohe edhe kritik i politikes se saj sepse popullin shqiptare e vendoj mbi BDIn dhe Ali Ahmetin kurse ju gjithe kohes ja lemoni b..... Thacit dhe klikes se tij, nuk eshte nevoja te tregoni se kush eshte antishqiptare se populli nuk harron, prandaj keni qeni dhe jeni llumi i politikes shqiptare kurse ne te ardhmen a do ekzistoni eshte pune tjeter.
P.S flm per korigjimin, por ishte nje ironi per emrin e KAKEs nese e kupton?
Pershendetje une nuk jam nga tetova por jam nga peja , ne kohen e luftes ne kosove kam pas fatin ta takoj hazbi liken dhe isa liken , qe te dy ushtare te ushtris qlirimtare te kosoves te cilete kan vepru ne rafshin e dukagjinit te cilete kan vepru ner komand te ramush haradinit, ju qe jeni nga tetova duheni te jeni te mburum qe keni nje kandidat si hazbi lika , jam ka e flas kete simbas kujtimeve gjat koshes se luftes te cilen e kam fitu per keta djem, por vota eshte e lir , ky ke veq propozim i imi
Panajot:
Si thone eshte pune zemre atdhedashuria, ata qe e kane dasht kombin gjithmone edhe do ta duan deri sa te vdesin.
Kane zene vend jo vetem ne zemrat e katundit te vet , i kane dhene emer Tetoves dhe nuk i kane marre, duke hyre ne zemrat qe rrahin shqip anekand botes.
me nderime,
bili
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Tetova nė prag tė zgjedhjeve lokale
http://www.shqipmedia.com/2009/03/te...dhjeve-lokale/
Krijoni Kontakt