SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
A ije i interesam sa objekte se pari ka dmth kisha ne Tetov dhe sa % jan sllavet kta,ene a e din a mushen deni te diell ato kishat e ative,tej definitivno kerkundi skanke,shqipet lipen ne Kodren e Diellit te marrojn ni xhamej nuk i lan ki kishin dan te na boje midis Tetoves.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Sec po kerkoja ne Alsat dhe gjeta kete lajmin e publikuar dite me pare:
Sadi Bexheti nuk pranon se ėshtė kuadėr i PDSH-sė e cila edhe e ka kandiduar pėr postin e Kryetarit tė Komunės sė Tetovės.
Nuk jam anėtar i asnjė partie politike, por mirėpres mbėshtetjen qė ma ka dhėnė PDSH-ja, tha rektori i USHT-sė duke mos dhėnė sqarime nėse i lejohet qė tė jetė kandidat pėr Kryetar Komune i propozuar nga njė parti politike dhe nė tė njėjtėn kohė tė ushroj postin e rektorin tė USHT-sė.
"Faktikisht unė nuk jam anetarė i ndonjė partie politike, unė librezė partiake nuk kam.Ajo qė jam i propozuar nga PDSH- ėshtė njė ofertė e cila ėshtė e mirseardhur nga se gėzoj njė aftėsi tė madhe menaxhuse dhe arsyeja qėndron aty se PDSH pėr herė tė parė ka zgjedhur kuadėr profesorėsh qė mėndojnė se do ta menaxhojnė mė mirė Komunėn.Sa i pėrket pyetjes pėr konflikt interesash un mendoj se jam shumė i kujdesshėm si prof mė sė pari edhe gjatė kohės qė kam ushtruar detyren time nė USHT un nuk jam marrė me revanshizem sepse universiteti ėshtė i tė gjith apartive dhe i tė gjithė njerėzve dhe studentėve pa ndasi partiake", dekalroi rektori i UTSH-sė Sadi Bexheti.
Alsat
Ndoshta eshte publikuar me heret - ndoshta jo, por do ishte interesant te jepnit ca mendime lidhur me kete, ose te me drejtoni ne nje teme tjeter ku tashme mund t'jeni shprehur lidhur me kete gje.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
"While there's life, there's hope."
"While there's life, there's hope."
Te tre kandidatet per Tetoven kane nje gje te perbashket:
Jane tullaca qe te tre![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Objekte fetar ha ?? Si e kije rendin be shoq ?!! Kishe nTetove , a nuk na mjafton njo xhi e kimi po na u desht ene njo ... me ato pare mund te boje deni shkolle tu e dite se ka 40 nxenes neper nklasa jon nzort imi per kishe ...
Pse sthujn te bojn deni xhamojė andi ka Gjevgjelia , K. pallanka , a agje mund te ngelet pa objekte fetare te nje perkatesie tjetare fetare ??!
Sadi Bexheti do e fitoje Tetoven, per shume shkaqe, nder me kryesoret eshte korrupsioni i Hazbi Likes, banesat e atij qe kane mbij si kepurdha dhe fillimi i shkatrimit te BDI-s.
Krijoni Kontakt