Ti mund te besh si te duash, ky eshte problemi yt. Por une nuk kam thyer asnje regull te kesaj faqeje.. Nuk kam fyer askend , nuk kam shpifur, nuk sjell shkrime kunder religjionit tuaj dhe nuk gjykoj askend. Shkrimet e mia jane te gjitha nga fjala profetike, nese ti nuk i pranon, ky perseri eshte problemi yt. Por kam dhe dicka tjeter. Une aspak nuk te jam drejtuar ty ne shkrimet e mia, sepse te njoh plotesisht qe je i panxene ne fjalen e Perendise, biblen, dhe gjithmone ne vend te diskutimit, tregon muskujt. Dobesi e mishit. Edhe farisenjte njesoj vepruan. Ata ishin te verber ne zbulesen e fjales profetike, dhe menduan se duke kryqezuar Jezusin, do te mund te ishin te qete ne mbreterine e tyre te erresires. Me vjen keq qe gjithmone ti sillesh ne kete menyre, kaq arugant, por te kuptoj, ky eshte mishi.. A nuk mund te ndalosh vetem nje cast, dhe te shohesh se ne cfar gjendje e ke kethyer kete faqe, ku vete shkruan, vete lexon dhe vete pergjigjesh.. Unediskutova dhe me z. Ilo, dhe patem nje bisede mese normale, pa i imponuar asgje njeritjetrit. Kristiani ka PAQEN e Krishtit ne zemer, dhe natytisht qe ecen ne veprat e paqes.. Bej si te duash Albo. Ti me ke fyer aq here, dhe me ke share besen time ne Krisht, sa Zoti te falte. Por ketu eshte dallimi. Une gjithmone jam permbajtur dhe nuk kam ecur ne rrugen tende..por meso nje gje: Muskujt jane dobesi e mendimit.. ti mund ti fshish shkrimet e mija , mund te fshish cdo postimin tim, sepse provat i ke dhene, por mos haro se problemi mbetet njesoj ne ty. Je ti ai qe fyen dhe ben gjithmone te fortin, kjo eshte pjese e karakterit tend dhe vetem Krishti e ndryshon. Edhe pas kaqe vitesh qe disktuova me ty, perseri vertetova se ti je aty ku ishe..fatkeqesi miku im. Sikur vetem njehere po te shijosh Krishtin, do te kuptosh se ceshte te qenit kristian.. Mbase nje dite edhe mundet.. por gjithmone varet nga ty..
Ps. Aty tek regullorja, shto dhe nje klauzole dhe thuaj: Ndalohen te marin pjese ne kete faqe orthodhokse, te gjithe ata te krishtere qe nuk jane orthodhokse. Vetem keshtu do ti japesh te drejte vetes....
Krijoni Kontakt