Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 123 prej 123
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Sikur ta kisha gjithe shoqnine si puna jote

Ps. E pi edhe pse e di qe 18 min jete ikin per lesh per cdo cigare
    Gjyshi im e ka pi gjithe jeten dhe 89 vjec vajti. Nuk e tepronte, maksimumi 10 cigare ne dite, po e pinte. Ashtu sic njof njerez qe s'vune kurre nje cigare ne goje dhe me kancer qe 50 vjec. Jo se e rekomandoj, po jetegjatesia varet nga shume faktore.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Gjyshi im e ka pi gjithe jeten dhe 89 vjec vajti. Nuk e tepronte, maksimumi 10 cigare ne dite, po e pinte. Ashtu sic njof njerez qe s'vune kurre nje cigare ne goje dhe me kancer qe 50 vjec. Jo se e rekomandoj, po jetegjatesia varet nga shume faktore.
    E thashe me shume per shaka

Me ket punen e gjyshit me kujtove ate timin ,kurre s'futi cigar e alkol ne goje dhe vdiq ne moshen 54 vjec . Kam kte gjyshin tjeter,gjithe jeten, qe 14 me duhan shkodre dhe u ta kap 92 vjec e kusur.

Megjithate duhani qe pime ne tani eshte shume i demshem. Sidomos ky qe pime ne mendohet te jete prodhim aziatik dmth kinez ,pamvarsisht se pullat fiskale jane ne cdo pakete une si kam kurrfar besimi. Duhani kinez eshte me i demshmi. 1 Cigare kontrabande eshte e barabarte me 30 cigare qe pijne evropianet ,vende si anglia ,gjermania etj etj .aty ku kontrolli eshte shume i rrepte.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Edhe gjyshi im tarabosh shkodre ka pas pi. Paska qene ilac per zgjatje jete pse s'thua
    Eshte e vertete, cigaret ne shqiperi jane shume te pakontrolluara, coja une Marlboro Light andej, direkt e kuptonin ndryshimin me ato qe shiten ne shqiperi qe te digjnin fytin . Keshtu qe e mira eshte mos te pihet fare duhani
    Ishalla po ngjan nga ky 92shi Endri

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •