virginia slims 120, menthol, luxury ultra lights..
nja 4-5 paketa ne dite...jo po vetem ju do jeni cool.
virginia slims 120, menthol, luxury ultra lights..
nja 4-5 paketa ne dite...jo po vetem ju do jeni cool.
Po dhe nje nder semundjet qe shkakton eshte kanceri i mushkerive dhe i fytit.
Un mendoj qe ne sduhet te pijme duhan. Zakoni i pirjes se duhanit pervecse ves vetshkaterrues, demotn edhe tjeret perreth nesh. Mesuesja thote qe ne duhet te jemi te konsiderueshem dhe te mos demotjme vehten dhe tjeret. Nese do kem kohe un perseri do shkruaj rreth te keqiave qe vijne nga pirja e duhanit.
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
se kom pi ne shkoll te mesme as kur kem me shkoll ne shqipri por gjat studimeve ne konvikt koleget e mia e pishin edhe une vendosa ni dit qe ta ndezi nje e masandje me mbet nje e nje e tash me paqet e pi west lights edhe po mundona me lan po spo muj e di se nje dit ka me vdek qoft prej duhanit qoft prej korrupsionit .PO qysh mos me pi ket duhan te shkret kur te shkojsh ne fakulltet profa e qet lajmrimin se ne ora 15 me marr noten edhe shkon e pret edhe aj vjen thot ej studenta shkoni te shpija se kam fushat e hajdeni mbas ni jave o ku mos me pi bile mu qetsu sod i pita dy paqeta duhan per 8 or se paku em kan qetsu edhe pse prap jom bo nervoz me padrejtsit qe po ndodhin ne ne fakulltetet publik ne ks tmerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kshtu pini sa te ju pihet sa te keni bugjet pini mos e ndalni se kur te vdekni ashtu ka me ju tret mishi prej insekteve e kshtu kur te vdekni shkoni gjys te shakatrrum ehheheh kaloni mir
provoje do te pelqej.Edhe gjyryk vapori të ishe 4 - 5 = 80 - 100 cigare. Ti jo e pike po e hake mi gocë,woww hera e parë që dëgjoj një femër të pij kaq shumë cigare.
qe thoni ju kemi nje te njofur ne vajza e te ciles filloj te pinte cigare (kshu nga kto te gjata dhe te hollat...me eleganc qe te dukej bukur..). E kapi mamaja duke e pire dhe diten tejter e mbajti ne shtepi. E nxori ne bace dhe i dha disa kartona me paketa cigaresh te forta. E detyrovi te rrinte me ore te tera dhe te pinte te gjitha paketat njera pas tjetres pa ndalim. lol i piu e shkreta, por qe ate dite si ka vajt me mendja per cigare.
ashtu do ju bej dhe un femijeve te mi nqs nje dite fillojn te pin cigare.
e pij ndonjehere.....kur merzitem ose kur jam me shoqje e pijme naj kafe......
por mundohem te mos e filloj me paket
E kam vdekje,se duroj dot cinaren.
Larg duhanit e afer mollave![]()
Po . Marlboro te bardhe .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Krijoni Kontakt