Jo nuk pi.
Nuk e pi duhanin ,nuk me vlen per asgje.
nuk e pi...dhe me leket qe do lija me duhanin bej pushimet verore
dhe menoj se i bene mire shendetit mos te pihet
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Marlboro
Rreth nje paket ne dite, per aq kohe sa u qendroj larg lokaleve dhe kafeneve. Po u ula ne kafe, per nje ore e gjysem pi nje pakete.
Cigaren nuk e pi.Rekumandoj dhe te tjeret te heqin dore nga cigarja se eshte teper i demshem per organizmin e njeriut.
Chesterfield
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Duhani eshte e keqja e njerezimit, nga ky virus sot vdesin me shume njerez ne bote se sa vdesin nga lufta apo qka do tjeter. Kjo behet se njerezit kan prirje me shkuar nga e keqeja. Askush nuk ka lind me kete gerdije, dhe gjithekush mund te largohet nga duhani nese vetem pak mendon, se kur pine duhan i vjen era e gojes si wc, teshave qe i ka ju vjen era mushkerit i blune si krimbi, zemres i jep mundim, bene rrudha ne fytyre, e demton te pamurit e syve, rrezikon te bije ne fertilitet dhe me nje fjal DUHANI VRET.
Duhani lihet thjesht - ngjuhet dhe kaq.
Mirepo nese jeni te dobet nga karakteri lutuni te forcohet, apo nese nuk bene ndryeshe kontaktoni mjekun.
===========================
JU NJE HAP - PUNA DY.
kopjacei love ti mua ?!
un pi e pakta 3 paketa ne dite
ka raste kur kalon ora 12 e nates hap paketin e katert!!!!!
duhani eshte si puna dashnis po te zuri rrenje zor se me i shkeput ato rrenje lol
po cameli eshte duhani me i fort qe pelqeji dhe pije , po tani e kam ndrru e piji kshu Chesterfieldble.
A e konsumoni duhanin?
.......Po
........Jo
........Rralle
......Kur jam me shoqerine.
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 02-04-2009 më 03:53 Arsyeja: Rregullim fjalesh.
Krijoni Kontakt