Postuar më parë nga Linda5 Yep willst du eine zigaretten? LOL Bitte aber, es kostet zu viel, euro nuk hyn dot drejtperdrejt nga interneti, hajde nga ballkoni! Por kujdes se mos bie
Postuar më parë nga gloreta Bitte aber, es kostet zu viel, euro nuk hyn dot drejtperdrejt nga interneti, hajde nga ballkoni! Por kujdes se mos bie Me pret komshiu Si e do ,me te dredhme apo puro
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Linda5 Me pret komshiu : D Si e do ,me te dredhme apo puro: p Paske nje komshi fatlum Te dredhme
Postuar më parë nga Linda5 Kur shkoj ne shqiperi, pij kte Kurse ktu ku banoj pij kte kam kaq kohe qe nuk i ndahem : p Hahahahhaha keshtu i pij dhe une lol Kur mbetem pa keto edhe me te dredhme, vetem pa duhan nuk rri. Grupi puccccccccccccccc
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Pershendetje Elsaa, dhe ti pike, Mi Linda na ke infektuar.
Postuar më parë nga gloreta Pershendetje Elsaa, dhe ti pike, Mi Linda na ke infektuar. Pershendetje hon..... Une e haj mi jo e pij ............ Fajin e ka Linda
Postuar më parë nga elsaa Hahahahhaha keshtu i pij dhe une lol Kur mbetem pa keto edhe me te dredhme, vetem pa duhan nuk rri. Grupi puccccccccccccccc Gjall je mi? Ne lejm kualicionin, dhe pa cigare nuk rrijm Pucccccccccccc grupi
U bo ca kohe qe vetem Van Nelle pi: Me raste te vecanta McBaren te zi:
Postuar më parë nga Linda5 Gjall je mi? Ne lejm kualicionin, dhe pa cigare nuk rrijm Pucccccccccccc grupi Gjall mi gjall jom akoma :P Kam ngel tu bredh. Duhanin as bohet llaf me e lon, pse me e lon i her??? lol Pucccc dhe te fala andej
Postuar më parë nga kleadoni Absolutisht jo! Mire vete qe nuk e pi e nuk kam pire asnjehere, por i bej moral edhe atyre qe pijne (ne njerezit qe me rrethojne) qe te heqin dore Sikur ta kisha gjithe shoqnine si puna jote Ps. E pi edhe pse e di qe 18 min jete ikin per lesh per cdo cigare
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt