Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 56
    shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590

Çka mendoni për rastin ne shkollën 8 Marsi ? Pse u largua nxënësja nga shkolla?

para disa ditesh u largua nga shkolla pse kishte shamij, drejtori tha se un respektoj regulloren, si mendoni ju cka eshte kjo,,,cka mendoni per ate drejtor ku dihet se shamija eshet simbol i fese islame, cka eshte ky drejtor ku jeton ky, a nuk shikon boten sot se gruaja apo vajza me shami sot studjnon lireshet jo ne shkollen e mesem po ne univerzitetet me eminente te botes, e na i penguata shamija nje far drejtori nga 8 Shtatori..?

mirepo drejtori peso largim vajza u kthye ne shkolle

Kaltrina Etemi ka vazhduar sot pa probleme të ndjek procesin mësimor në shkollën e mesme ekonomike "8 shtatori" në Tetovë.

Shamia e saj nuk ishte pengesë, e gjithë kjo pas vendimit të kryetarit të komunës së Tetovës, Hazbi Lika për ta shkarkuar drejtorin Latif Ismaili, i cili duke u thirrur në rregulloren e shkollës nuk lejonte Kaltrinën që me shami ndjek procesin mësimor. Pas këtij vendimi siç thotë Kaltrina, sjellja ndaj saj ka ndryshuar dukshëm, si nga shoqëria e saj ashtu edhe nga profesorët.
    "Tani situata ka ndryshuar, është më ndryshe. Shokët më kanë prit më ndryshe, në mënyrë tjetër. Mendojë se krejt ne nxënësit kemi ardhë me një qëllim që të mësojmë këtu", thotë nxënësja Kaltrina Etemi.
    Sot është prononcuar edhe drejtori i shkarkuar Latif Ismaili i cili thotë se nuk ka pas për qëllim që ta pengojë Kaltrinën që me shami të vij në shkollë, por se ka vepruar në pajtim me rregulloren e shkollës të cilën edhe e ka trashiguar nga udhëheqësia e mëparshmë e kësaj shkolle . Ai dyshon se bëhet fjalë për skenar të përgatitur më parë, për të prishur imazhin e tij dhe paraqitur atë si armik të fesë islame.
    "Nuk kemi kundër feve asgjë, përkundrazi ne jemi ata të cilët e ndihmojmë dhe do ta ndihmojmë se edhe ne i përkasim fesë muslimane dhe pala tjetër feve të veta.
    90 % të famljes time janë të mbuluara, mua asnjëhërë nuk më oengojnë, ështyë përcaktimi i tyre fetar dhe në shtëpinë time lexohet Kuran, në shtëpinë time falet namaz .Shamia e Kaltrina Etemit mua nuk me penmgon, Kaltrina është në mësim, le të vazhdon le të punon dhe pavarsisht se unë prej sot nyuk jam drejtor, do të vij drejtori tjetër dhe me siguri ai do të punon ashtu si mendon të punon.", tregon ish drejtor i shkollës,Latif Ismaili
    Edhe Kaltrina shprehë keqardhje për shkarkimin e drejtorit, qëllimi im nuk ishte të dëmtoj dikë, por të më lejohet të ndjek pa pengesa procesin arsimor,thotë ajo.
    "Më erdh keq pasi që unë nuk kam desht askujt ti bëj dëm, unë thjeshtë kam pas atë vullnet dhe frocë që të vijë të mësojë. Për sa i përket shamisë unë mendojë se ajo është gjë personale e cila nuk ndikon shumë edhe në mësim.", shton ajo.
    Ish drejtori Latif Ismaili bëri të ditur se brenda javës shkolla të emëroj ushtrues detyre, ndërsa pas shpalljes së konkursit për zgjedhje të dejtorit do të zgjedhet drejtor i ri i shkollës ekonomike "8 shtatori" në Tetovë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga faruk_01 : 30-01-2009 më 18:16 Arsyeja: kekroj ndjese edhe per gabiminin ne teme ne vend te 8 marsi duhet te jete 8 shtatori--isha shume i brengosur nga rasti
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    nje pyetje per ty i nderuar....na informon dot ti ca ben kjo kaltrina ne oren e biologjise?ca notash merr?sa i beson biologjise? qe mesohet ne cdo shkolle publike jofetare...sepse mesa di une lenda e biologjise ka shum gjona qe bien ndesh me kuronin...te pakten biologjia qe kam mesuar une ne shkolle kshu ishte,atje ne maqedoni nuk e di!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 30-01-2009 më 18:47

SHQIPTARE Maska e h_one_y
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    se drejtori eshte komunist, xhahil
    Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Cdo shkolle , fakultet apo nje ndermarje e thjeshte pune ka rregulloret e veta kshu qe ajo rregullore duhet zbatuar nga nxenesit , studentet apo puntoret e thjeshte. Une ne kte rast nuk i ve shume faj drejtorit te shkolles pasi ai nuk ka vepruar ne koke te vet po ka zbatuar urdherat qe jep rregullorja e asaj shkolle, pastaj nuk eshte desht te bej edhe kaq buje ky fenomen sepse nuk eshte dicka per tu habitur thjesh eshte desht te gjindet nje gjuhe e perbashket mes perfaqsuesve te shkolles dhe nxeneses ne fjale.
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    nje pyetje per ty i nderuar....na informon dot ti ca ben kjo kaltrina ne oren e biologjise?ca notash merr?sa i beson biologjise? qe mesohet ne cdo shkolle publike jofetare...sepse mesa di une lenda e biologjise ka shum gjona qe bien ndesh me kuronin...te pakten biologjia qe kam mesuar une ne shkolle kshu ishte,atje ne maqedoni nuk e di!!!
    Eshte Shkolle e Mesme Ekonomike dhe besoj se s'ben fare biologji.E paska menduar me kohe Kaltrina kete punen e Darvinit...lol

p.s Kaltrina emer rus?

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Shqiptaret Po Behen Me Pap Se Vet Papa I Vatikanit

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    ................

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Ju shqiptarë që jeni kundër veshjes Islame, me të vërtetë është mirë të mësoni një herë pse këto femra vishen ashtu? Jo vetëm se keni dëgjuar apo shikuar në TV! Muslimanet (femrat pra) kanë arsyen që vishen si vishen, dhe çdo një kritikë e juaj e pa bazë nuk është asgjë tjetër përveç se tentim për të mbjellë urrejtjen në mesin tonë.

Mirë është që hapen këto tema, së paku mundohuni të mësoni prej atyre që postojnë shkrime mbi bartjen e shamisë tek muslimanet, e jo t'i lëshoni fjalë vulgare që i thonë nga ne "si lopa baglën" vetëm sa për të thënë diçka!

Sipas mendimit tim, për rastin konkret të Kaltrinës, kjo ka qenë e parapregaditur në kuzhinën e BDI-s sepse e shohin që e kanë humbur autoritetin tërësisht dhe nuk kanë më mbështetje në popullatë ashtu si mendojnë ato, dhe shpikën këtë lajm senzacional! Drejtori në fjalë është kuadër i BDI-s, ndërsa kryetari i Tetovës nga radhët e BDI-s, kështu që në marrëveshje mes tyre i kanë thënë drejtorit bën buj me rastin e Kaltrinës, edhe po qe se të largojmë nga puna ti e ke të garantuar punën më të mirë tjetër kund! A ka më qartë se kaq?

Dhe vërtetë u bë bujë, sepse partitë politike dinë ku prekin kur duan që të risin popullaritetin atëherë kur më e kanë humbur. Turp të kenë që kanë luajtur me emocionet e një adoleshenteje gjatë tërë kësaj kohe.
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    p.s Kaltrina emer rus?
    Po rus, e Kaltër...
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Shqiptaret Po Behen Me Pap Se Vet Papa I Vatikanit

ahahahaha. per me tu dhimbt keta jan ...

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  3. 12 Vjetori i Pucit Ushtarak te Shkolles se Bashkuar
    Nga Trofta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 11:39
  4. Te Verteta Te Panjohura E Te Pathena Per Himaren
    Nga shendelli në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 13:41
  5. Gjergj Fishta, per gjuhen dhe shkollen shqipe
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 00:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •