Mirembrema, e lexova me vemendje shkrimin tuaj. Vertet nese jeni ndjeri i ofenduar apo i perbuzur te kerkoj ndjes, nuk me kushton absolutisht asgje. Pasi dhe une mendoj se nuk e kam tepruar po thjesht kam gjykuar dicka nga jashte, dhe mendoj se nuk ofendova po thjesht nje aludim te gabuar. Te uroj te kalosh sa me mire, dhe qendro aktiv ne kete pjes te nen forumit dhe aspak si vezhgues. Te uroj gjithe te mirat.
une kam vetem nje pyetje? a mund te me sqaroni pasi i instaloj cfare duhet te bej pasi identifikohen programet qe po punojne njekohesisht po ju lutem me ndihmoni cfare te bej me gjithe secilin prej programit se nuk po di. a po thjesht ti mbyll????????????????????????????????????????????? ??
Nuk mund te mbyllesh ēdo program, sepse ne kete menyre do te mbyllje edhe Windows-in. Nese ke ndonje problem me kompjuterin (nese dyshon te ndonje program), mund te bashkengjitesh ketu foto te programit Process Explorer si edhe skedat pas skanimit me HiJackThis dhe Autoruns.
Per HiJackThis, hap programin dhe zgjidh mundesine Do a system scan and save a logfile. Kopjo tere te dhenat e dritares qe hapet vete (ne Notepad) dhe hidhi ketu.
Per Autoruns, hap programin dhe pas skanimit shtyp butonin e pare siper, Save. Ruaje diku dhe bashkengjite ketu ne forum.
Krijoni Kontakt