Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga FABRIZIO Lexo Postimin
    eshte e kote,antiviruset dhe antispywaret nuk vlejne nje lek,nuk e mbrojta dot me te paguar,imagjino pa lek...gjithmone dalin viruse te reja dhe spyware te rinj qe antivirusi qe keni nuk ka ca i ben,beni upgrade sa te doni

antiviruset jane gjithmone nje hap prapa viruseve.....krahasim,dikush nderton arme atomike,ti merresh me mbrojtje antiatomike,lesh me qime.
    a e pastrove pc te pakten??

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    nuk ma merr mendja qe eshte pune virusi ose spyware kjo por diqka krejt pak sepse nuk kam pasur asgje te ngjajsjme qe 6 muaj, sepse vetem ne ate faqe po kam problem por me te 2 shfletuesit, do e rregulloj fabricio

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar mė parė nga FABRIZIO Lexo Postimin
    eshte e kote,antiviruset dhe antispywaret nuk vlejne nje lek,nuk e mbrojta dot me te paguar,imagjino pa lek...gjithmone dalin viruse te reja dhe spyware te rinj qe antivirusi qe keni nuk ka ca i ben,beni upgrade sa te doni

antiviruset jane gjithmone nje hap prapa viruseve.....krahasim,dikush nderton arme atomike,ti merresh me mbrojtje antiatomike,lesh me qime.
    Sepse te ndalosh nje virus disa dite me vone eshte e kote? Na dole i zgjuar dhe i bere antiviruset te kota ti.

Sipas teje mos ti perdorim mbrojtjet antiatomike, keshtu qe edhe armet ekzistuese te na godasin. Goxha arysetim i zgjuar, bravo.

School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363

E shkarkova nga ky linku poshte

E shkarkova nga ky linku poshte e nga ai larte nuk munda kursesi...
    kjo vetem sa per njoftim klm te gjithe
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2009
    Postime
    14
    Mos installo asnje program antivirus...
    kryesore eshte te kesh linje te shpejt interneti , jo me pak se 2Gb memory ne pc. laptop,
    dhe durim per te pare sa me shume tek "dritarja" qe ke perpara.

Per te tjerat ... ke forumin!!!

(eksperienca ime si ICT.)

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Cfare ka te beje shpejtesia e internetit me ram edhe me ndalimin e viruseve?

Cfare eshte ICT?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Cfare ka te beje shpejtesia e internetit me ram edhe me ndalimin e viruseve?

Cfare eshte ICT?

Ardi mos u habit, ka perparuar terminologjia e fjaleve shkencore, ne siduket kemi ngelur ne vend numero :P

ICT = Information and communication technologies ??

P.s Nuk besoj se ke punuar ICT vetem nga shpjegimi qe i ke bere.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2009
    Postime
    14
    ... me vjen mire nga nje ane qe keni zellin per te ndihmuar anetaret ne kete forum,.... por ne rast se do te ndertoni nje web, ku te mundesohet nje lloj kursi, per ata qe pyesin per O-ne (nderkohe akoma mund te gjenden tek B-C).

Nuk mendoj t`a marrin per ters sepse edhe vete ne qe e mbajme veten sikur jemi tek M apo L perpiqemi te asimilojme ate te re ( sidomos ne keto 2-3 vjetet e fundit) qe del dhe sapo je tek perfundimi i saj del diēka tjeter ....

une per vete kam kohe qe punoj (`97-`09 ...) si IT-ICT-er. Nuk jetoj ne Shqiperi (dikur ne Tiranė- TIRONE lindur e rritur) punoj akoma kam 6 ndermarrje te cilat kujdesem per mbarvajtjen e rrjetit dhe web-in e tyre.

Nuk desha te beja kete biografi, por kjo eshte e verteta dhe tek e fundit thashe te degjoj dhe une zerin e bashkatdhetareve te mi ne kete fushe ( ku me behet qejfi per disa qe kane marre vertet njohuri te thella ne kete fushe = per ata qe jetojne atje, se per te tjeret qe jane jashte vendit eshte pak me e thjeshte mendoj).

Mendoj te mos i shohim "qimen ne hund tjetrit" e t`a mbysim me kritika, por (mendimi im) te krijohet mundesia per ata anetare te cilet kane kete hobi dhe ndoshta me vone e bejne profesion , te ndihmoen nga baza.

Ndoshta u zgjata shume, por iu falenderoj per mirkuptimin tuaj.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga Plak_H_Plak_php Lexo Postimin
    ... me vjen mire nga nje ane qe keni zellin per te ndihmuar anetaret ne kete forum,.... por ne rast se do te ndertoni nje web, ku te mundesohet nje lloj kursi, per ata qe pyesin per O-ne (nderkohe akoma mund te gjenden tek B-C).

Nuk mendoj t`a marrin per ters sepse edhe vete ne qe e mbajme veten sikur jemi tek M apo L perpiqemi te asimilojme ate te re ( sidomos ne keto 2-3 vjetet e fundit) qe del dhe sapo je tek perfundimi i saj del diēka tjeter ....

une per vete kam kohe qe punoj (`97-`09 ...) si IT-ICT-er. Nuk jetoj ne Shqiperi (dikur ne Tiranė- TIRONE lindur e rritur) punoj akoma kam 6 ndermarrje te cilat kujdesem per mbarvajtjen e rrjetit dhe web-in e tyre.

Nuk desha te beja kete biografi, por kjo eshte e verteta dhe tek e fundit thashe te degjoj dhe une zerin e bashkatdhetareve te mi ne kete fushe ( ku me behet qejfi per disa qe kane marre vertet njohuri te thella ne kete fushe = per ata qe jetojne atje, se per te tjeret qe jane jashte vendit eshte pak me e thjeshte mendoj).

Mendoj te mos i shohim "qimen ne hund tjetrit" e t`a mbysim me kritika, por (mendimi im) te krijohet mundesia per ata anetare te cilet kane kete hobi dhe ndoshta me vone e bejne profesion , te ndihmoen nga baza.

Ndoshta u zgjata shume, por iu falenderoj per mirkuptimin tuaj.
    Ke te drejte asnje nuk eshte perfekt per biles edhe ne qe gjithe diten kemi kompjutera ne dore edhe me kompjutera nxjerim buken e gojes bejme gabime nga me trashaniket qe te pyesesh nje qe eshte ne A. Une personalist kam humbur ore te tera vetem se beja forestprep e haroja te beja domainprep edhe beshe active direcotry carcaf pas upgrade gabim trashanik e budallallik. Por kjo nuk do te thote qe ne duhet ti cojme te rinjte ne drejtime te gabuara. Edhe une nuk perdor AV por ama te gjitheve ju rekomandoj te kene edhe antivirus edhe antispywere. Shpejtesia e larte e internetit edhe sasia e memorjes nuk ndalon virusat ne te kundert I shpejton edhe I shumon ne varesi te virusit prandaj te pyeta ca ka te beje interneti e ram me viruset.

Nese gjithe te mirat

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga Plak_H_Plak_php Lexo Postimin
    Mos installo asnje program antivirus...
    kryesore eshte te kesh linje te shpejt interneti , jo me pak se 2Gb memory ne pc. laptop,
    dhe durim per te pare sa me shume tek "dritarja" qe ke perpara.

Per te tjerat ... ke forumin!!!

(eksperienca ime si ICT.)

...kjo ėshtė si fillim, qė i duhet pėrdoruesit tė internetit sa pėr t`u zhytur, ... pastaj ai qė nuk e ka mėsuar mirė "notin" merr inisiativat sipas interesit.

... ju qė keni mėsuar tė "notoni" mėsoni se si dhe tė "shpėtoni" ....

... n.q..s. m`i merrni kėto qė thash pėr ters, atėhere mė falni, ... tėrhiqem dhe po luaj vetėm rrolin e shikuesit.

RESPEKT PER ANETARET, (mė falni ...)

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuterat e infektuar nga viruset nė 24 orėt e fundit
    Nga besart nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-01-2005, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •