Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga Plak_H_Plak_php Lexo Postimin
    ...kjo ėshtė si fillim, qė i duhet pėrdoruesit tė internetit sa pėr t`u zhytur, ... pastaj ai qė nuk e ka mėsuar mirė "notin" merr inisiativat sipas interesit.

... ju qė keni mėsuar tė "notoni" mėsoni se si dhe tė "shpėtoni" ata qė nuk munden ....

... n.q..s. m`i merrni kėto qė thash pėr ters, atėhere mė falni, ... tėrhiqem dhe po luaj vetėm rrolin e shikuesit.

RESPEKT PER ANETARET, (mė falni ...)
    P.S. (bėra njė korrektesė ..." ata qė nuk munden ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Plak_H_Plak_php Lexo Postimin
    ... me vjen mire nga nje ane qe keni zellin per te ndihmuar anetaret ne kete forum,.... por ne rast se do te ndertoni nje web, ku te mundesohet nje lloj kursi, per ata qe pyesin per O-ne (nderkohe akoma mund te gjenden tek B-C).

Nuk mendoj t`a marrin per ters sepse edhe vete ne qe e mbajme veten sikur jemi tek M apo L perpiqemi te asimilojme ate te re ( sidomos ne keto 2-3 vjetet e fundit) qe del dhe sapo je tek perfundimi i saj del diēka tjeter ....

une per vete kam kohe qe punoj (`97-`09 ...) si IT-ICT-er. Nuk jetoj ne Shqiperi (dikur ne Tiranė- TIRONE lindur e rritur) punoj akoma kam 6 ndermarrje te cilat kujdesem per mbarvajtjen e rrjetit dhe web-in e tyre.

Nuk desha te beja kete biografi, por kjo eshte e verteta dhe tek e fundit thashe te degjoj dhe une zerin e bashkatdhetareve te mi ne kete fushe ( ku me behet qejfi per disa qe kane marre vertet njohuri te thella ne kete fushe = per ata qe jetojne atje, se per te tjeret qe jane jashte vendit eshte pak me e thjeshte mendoj).

Mendoj te mos i shohim "qimen ne hund tjetrit" e t`a mbysim me kritika, por (mendimi im) te krijohet mundesia per ata anetare te cilet kane kete hobi dhe ndoshta me vone e bejne profesion , te ndihmoen nga baza.

Ndoshta u zgjata shume, por iu falenderoj per mirkuptimin tuaj.
    Mirembrema, e lexova me vemendje shkrimin tuaj. Vertet nese jeni ndjeri i ofenduar apo i perbuzur te kerkoj ndjes, nuk me kushton absolutisht asgje. Pasi dhe une mendoj se nuk e kam tepruar po thjesht kam gjykuar dicka nga jashte, dhe mendoj se nuk ofendova po thjesht nje aludim te gabuar. Te uroj te kalosh sa me mire, dhe qendro aktiv ne kete pjes te nen forumit dhe aspak si vezhgues. Te uroj gjithe te mirat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    9
    une kam vetem nje pyetje? a mund te me sqaroni pasi i instaloj cfare duhet te bej pasi identifikohen programet qe po punojne njekohesisht po ju lutem me ndihmoni cfare te bej me gjithe secilin prej programit se nuk po di. a po thjesht ti mbyll????????????????????????????????????????????? ??

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Nuk mund te mbyllesh ēdo program, sepse ne kete menyre do te mbyllje edhe Windows-in. Nese ke ndonje problem me kompjuterin (nese dyshon te ndonje program), mund te bashkengjitesh ketu foto te programit Process Explorer si edhe skedat pas skanimit me HiJackThis dhe Autoruns.

Per HiJackThis, hap programin dhe zgjidh mundesine Do a system scan and save a logfile. Kopjo tere te dhenat e dritares qe hapet vete (ne Notepad) dhe hidhi ketu.
    Per Autoruns, hap programin dhe pas skanimit shtyp butonin e pare siper, Save. Ruaje diku dhe bashkengjite ketu ne forum.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuterat e infektuar nga viruset nė 24 orėt e fundit
    Nga besart nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-01-2005, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •