Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    SHQIPTARE Maska e h_one_y
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po po se shum te kqija ti ka ba bushi ty.
    Une jam njeri dhe kam ndjenja ,sa shume viktima te vrare pa asnje faj, per nje qellim te vetem shfrytezimi i Naftes, bile pak e ka ate kepucen Bushi
    Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga h_one_y Lexo Postimin
    Une jam njeri dhe kam ndjenja ,sa shume viktima te vrare pa asnje faj, per nje qellim te vetem shfrytezimi i Naftes, bile pak e ka ate kepucen Bushi
    viktimat kan vranjoni tjetrin

ma shumjan vra shia e sunni midis tyne se sa kan vra amerikant

mos me llogarit sa pat vra sadami,tu i myt gjinjen me gaz.

faj mai madh i bushit asht se nuk i zhduku krejt si rrac e bita krejt bota rahat,po desht me u dhan demokraci shtazve. di shtaza se shka o demokracija?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

faj mai madh i bushit asht se nuk i zhduku krejt si rrac e bita krejt bota rahat,po desht me u dhan demokraci shtazve. di shtaza se shka o demokracija?
    Lene Derjanso, mos u merr kalamajt e Maqedonise. Sa shpejt e harruat Kosoven mer, Bushi ishte ne Shqiperi, pavaresia u shpall gjate mandatit te tij. Bashk me Willsonin, Klintonin eshte nje nga presidentet amerikane qe i kane ndihmuar me shume shqiptaret.
    Life's too short to remove USB safely.

Anëtarësuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Lene Derjanso, mos u merr kalamajt e Maqedonise. Sa shpejt e harruat Kosoven mer, Bushi ishte ne Shqiperi, pavaresia u shpall gjate mandatit te tij. Bashk me Willsonin, Klintonin eshte nje nga presidentet amerikane qe i kane ndihmuar me shume shqiptaret.
    Kuj i thua kalamaj ti ore?? Nese ka ndihmu Kosoven ka pasur interes, njejte sikur tentoi qe Shqiperia te merr ftese per ne Nato, pastaj edhe per Maqedonine u mundua teper por nuk arriti. Pas gjithe kesaj fshihej interesi qe te sjell bazat ushtarake ne keto vende. Eccc more loool se gjithe interes eshte dunjaja
    Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!

Anëtarësuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189

Po qe do qe Zoti Amerikes ia qon stuhite desh vdiqen prej ftohtit krejt ore, ti mendon se rastesi jane keto. hahaaah. Nese popullata eshte e pafuqishme, fuqia e Zotit eshte mbi gjithcka
    Cte mbjellesh do te korresh

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Kuj i thua kalamaj ti ore?? Nese ka ndihmu Kosoven ka pasur interes, njejte sikur tentoi qe Shqiperia te merr ftese per ne Nato, pastaj edhe per Maqedonine u mundua teper por nuk arriti. Pas gjithe kesaj fshihej interesi qe te sjell bazat ushtarake ne keto vende. Eccc more loool se gjithe interes eshte dunjaja
    allahile ti ja thojke politikes.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Po qe do qe Zoti Amerikes ia qon stuhite desh vdiqen prej ftohtit krejt ore, ti mendon se rastesi jane keto. hahaaah. Nese popullata eshte e pafuqishme, fuqia e Zotit eshte mbi gjithcka
    Cte mbjellesh do te korresh
    eh debilja ime e shkret.

po a vdiq naj kush a?

po sunnamet e termetet e ja qo vit per vit veneve muslimane cka asht ajo?

hajt tash lene at universitet pirvat qe je rregjistru e shko ne naj shkoll prej verteti ku te msojsh se qysh formohen stuhit e krejt dukurit e tjera natyrore.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Nese ka ndihmu Kosoven ka pasur interes, njejte sikur tentoi qe Shqiperia te merr ftese per ne Nato, pastaj edhe per Maqedonine u mundua teper por nuk arriti
    Hahahahah Nuk arriti the? Lol. Nese nuk arrin Presidenti Planetit te bej dicka, kush do arrij moj Menduh Thaqi me Ali Ahmetin? Këtu ja ke fut kot se Presidenti Amerikës i arrin te gjitha ato qe do.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    hajt tash lene at universitet pirvat qe je rregjistru e shko ne naj shkoll prej verteti ku te msojsh se qysh formohen stuhit e krejt dukurit e tjera natyrore.
    Pse qa koka keq te jesh ne nje Univerzitet Private per Derjansi
    Kjo si po thua ti po tregon veten se je Komunist ne pikpamje por qe koha te paska ikur po me vjen keq

eh debilja ime e shkret.
    E per kete Shprehje vetem sa po e tregon kulturen tende i nderuar

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga necky Lexo Postimin

Pse qa koka keq te jesh ne nje Univerzitet Private per Derjansi
    Kjo si po thua ti po tregon veten se je Komunist ne pikpamje por qe koha te paska ikur po me vjen keq
    sen ska

po kjo vet tha me ni postim tjeter se ne kret shkollen e vet vec dy profesora jan te hajrit se te tjeret jan per medet
    pranej te shkoj dikun ku e msojn ma mir e jo se zoti ti co stuhit per inati. haj medet haj far llogjike

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lloji i Kepucave qe e goditen Bushin ,po shiten si asnjeher me pare ne Treg :)
    Nga gatusso në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-05-2009, 08:55
  2. Një irakiane falenderon Bushin për lirinë e Irakut
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 01:19
  3. Sadami me Bushin
    Nga Drame_Dashurie në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-07-2003, 13:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •