Okkkkkkkkkk
Tani po prezantohem dhe une si shoket parafoles![]()
Une quhem Stela (ne fakt ky nuk eshte emri im i vertete, po kam kohe qe e perdor ne chat dhe disa here dhe ketu ne real life).
Emrin e vertete e kam shume te shemtuar, emer i vjeter grek, qe mami ma vuri per nder te gjyshes se saj, dhe tani pasojat i vuaj une .Mqs keta ketu nuk e shqiptojne dot emrin tim, une e pagezova veten me Stela, dhe mire bera se me pelqen shume![]()
Jam nga Vlora,kam lindur diku andej nga mesi i nentorit ketu e 25 vjet te shkuara ( e zeza une sa e moshuar jam ) ,tani ndohem ne Usa(Texas, presidenti ka dale nga gjiri jone )
Jam goc shume e mire, shume e bukur dhe shume "modeste" sic mund ta vini re nga pershkrimi :a
ok, ok...tani e marrim seriozosht, e paskam veshtire te pershkruhem, sme ka ndodhur ndonjehere te flas per veten, po meqe e do puna po e bej
Pesha : Pupel
gjatesia,Mezi bej hije mbi toke, me taka mezi arrij 1m e 55cm (poor me)
syckat, Jeshileeeeeeeeeee
kam ca quka ne fytyre po te gjithe me thone qe me shkojne shume (sa mire eshte kur i ben qejfin vetes )
Ctju them une e shkreta, se po me pikojne djerset nga sikleti , leqe ben nje vape sot ketu qe ...
Me pelqen pothuaj cdo gje ne jete, shoqeria, dashuria, cunat,
makinat(the new ones), i love to go fast, cdo dy tre dite marr nga nje gjobe,po e kam nje arsye qe iki shpejt, po ju nuk mund ta kuptoni.
I love to go shopping,i like chatting, megjithese keto kohet e fundit nuk para merrem shume me ate pune se kam ngecur ....![]()
Ketu ku jam nuk me pelqen dhe aq shume, me pelqen deti, jo te lahem,po vetem ta shikoj, ti ndjej aromen, te dale shetitje kembezbathur ne bregun me alga dhe (copa shishesh te thyera, bishta cigaresh) .Kur kujtoj detin e Vlores me hypen nje mall i patreguar, kam mall per cdo gje qe lidhet me qytetin tim,
me ka marre malli per ate jete qe beja andej, per ato vite qe nuk kthehen me kurre pas, me ka marre malli per ate fshatarin qe sillte qumeshtin te dera qe ne 6 te mengjesit, per ate tjetrin qe zbriste nga Kanina dhe sillte fiq me gomar, me ka marre malli te dal ne ballkon, te thith ajrin e mengjesit, te shikoj detin ,Karabrunin, Sazanin, pastaj ti bredh syte nga pallatet perballe , te shikoj Micon dhe Polin qe pijne kafen te dy ulur ne ballkon, te degjoj Mozen nje kat me poshte qe bertet kur i kreh mami floket qe te veje ne kopesht, ohhhhhhh sa mall kam per ate jete, me pihet nje kafe turke per qejf, po kafe si ne shqiperi ama, jo si kjo qe blejme ne Indian store,
me ka marre malli per mamin, per hapat e saj te lehte neper shpi me merakun mos me zgjoje nga gjumi,
me ka marre malli per shoqerine, per tu mbledhur dhe per te bere thashetheme, ehhhhhhh c'u merzita tani
po e mbyll me kaq me mire se ju lodha syte duke lexuar.
Tani do thoni ju , po foto moj sycke? Foton sycka do e nisi se shpejti se me gjithe keto qe na lexojne syte ketu...do shikoj mos gjej dhe une ndonje aktore franceze ..a greke ,meqe acidi kishte gjetur brazilian![]()
Me kaq po e mbyll une, shifemi
Sycka melankolike
Krijoni Kontakt