Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar Maska e sy_jeshilja
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    15

Ja dhe radha ime

Okkkkkkkkkk

Tani po prezantohem dhe une si shoket parafoles
    Une quhem Stela (ne fakt ky nuk eshte emri im i vertete, po kam kohe qe e perdor ne chat dhe disa here dhe ketu ne real life).
    Emrin e vertete e kam shume te shemtuar, emer i vjeter grek, qe mami ma vuri per nder te gjyshes se saj, dhe tani pasojat i vuaj une .Mqs keta ketu nuk e shqiptojne dot emrin tim, une e pagezova veten me Stela, dhe mire bera se me pelqen shume
    Jam nga Vlora,kam lindur diku andej nga mesi i nentorit ketu e 25 vjet te shkuara ( e zeza une sa e moshuar jam ) ,tani ndohem ne Usa(Texas, presidenti ka dale nga gjiri jone )

Jam goc shume e mire, shume e bukur dhe shume "modeste" sic mund ta vini re nga pershkrimi :a
    ok, ok...tani e marrim seriozosht, e paskam veshtire te pershkruhem, sme ka ndodhur ndonjehere te flas per veten, po meqe e do puna po e bej
    Pesha : Pupel
    gjatesia,Mezi bej hije mbi toke, me taka mezi arrij 1m e 55cm (poor me)
    syckat, Jeshileeeeeeeeeee
    kam ca quka ne fytyre po te gjithe me thone qe me shkojne shume (sa mire eshte kur i ben qejfin vetes )

Ctju them une e shkreta, se po me pikojne djerset nga sikleti , leqe ben nje vape sot ketu qe ...
    Me pelqen pothuaj cdo gje ne jete, shoqeria, dashuria, cunat ,
    makinat(the new ones), i love to go fast, cdo dy tre dite marr nga nje gjobe,po e kam nje arsye qe iki shpejt, po ju nuk mund ta kuptoni.
    I love to go shopping,i like chatting, megjithese keto kohet e fundit nuk para merrem shume me ate pune se kam ngecur ....

Ketu ku jam nuk me pelqen dhe aq shume, me pelqen deti, jo te lahem,po vetem ta shikoj, ti ndjej aromen, te dale shetitje kembezbathur ne bregun me alga dhe (copa shishesh te thyera, bishta cigaresh) .Kur kujtoj detin e Vlores me hypen nje mall i patreguar, kam mall per cdo gje qe lidhet me qytetin tim,
    me ka marre malli per ate jete qe beja andej, per ato vite qe nuk kthehen me kurre pas, me ka marre malli per ate fshatarin qe sillte qumeshtin te dera qe ne 6 te mengjesit, per ate tjetrin qe zbriste nga Kanina dhe sillte fiq me gomar, me ka marre malli te dal ne ballkon, te thith ajrin e mengjesit, te shikoj detin ,Karabrunin, Sazanin, pastaj ti bredh syte nga pallatet perballe , te shikoj Micon dhe Polin qe pijne kafen te dy ulur ne ballkon, te degjoj Mozen nje kat me poshte qe bertet kur i kreh mami floket qe te veje ne kopesht, ohhhhhhh sa mall kam per ate jete, me pihet nje kafe turke per qejf, po kafe si ne shqiperi ama, jo si kjo qe blejme ne Indian store,
    me ka marre malli per mamin, per hapat e saj te lehte neper shpi me merakun mos me zgjoje nga gjumi,
    me ka marre malli per shoqerine, per tu mbledhur dhe per te bere thashetheme, ehhhhhhh c'u merzita tani

po e mbyll me kaq me mire se ju lodha syte duke lexuar.

Tani do thoni ju , po foto moj sycke? Foton sycka do e nisi se shpejti se me gjithe keto qe na lexojne syte ketu...do shikoj mos gjej dhe une ndonje aktore franceze ..a greke ,meqe acidi kishte gjetur brazilian

Me kaq po e mbyll une, shifemi

Sycka melankolike

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,152
    Postimet nė Bllog
    22
    Ky po qe eshte prezantim !

Gezohem qe u njohem dhe mire se vjen tek forumi shqiptar !

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Gjynah qe se ke shoqeruar prezantimin me nje foto duke pire kafe shqiptare. Edhe me filxhan bosh pranohen.
    Edi

S.Mod. i dikurshem Maska e Orion_DYRRAHU
    Anėtarėsuar
    18-04-2002
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    432
    Ky eshte pershkrimi me i bukur qe kam lexuar deri tani. Sidomos paragrafi i katert. Ai paragrafi i katert me coi ne Shqiperi per disa momente .
    Brravo Sycka.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    15
    Thx Orion,
    ne fakt kam gjithe diten sot qe kur shkruajta ate ne mengjes qe me mendje kam qene ne Vlore, jane shume gjera qe na lidhin me jeten andej, Cfare them une, eshte nje jete e tere, kujtime, te qeshura, lot , ankthe.....
    Cfare sdo jepja te shikoja dhe njehere ate rrugicen e shpise time, palmat e rruges Vlore-Skele, ehhhhhh, mor Orion vellai, nu kehste e lehte ti thuash lamtumire nje jete te tere me justifikimin: po iki pak deri ne amerike une, ketu rrini ju se do vi tju gjej prape.

Asgje nuk ngelet me si me pare, une isha ne vlore para 1 muaji e ca, dhe te them te drejten ,asgje nuk ishte sic e kisha lene, cdo gje ka ngelur e tille ne mendjen time, ashtu si dua une ta kujtoj .

Sycka e perlotur
    Ps. Me vjen ndonjehere tia jap nje grusht turinjve jetes qe eshte pak si shtrige....

i/e regjistruar Maska e Static-X
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    73
    e paske qare sycka

Hera e pare qe po lexoj me qejf pershkrimin e dikujt qe i ben vetes
    copyright © 2002 shqiperiachat.tk

Gate 7 Maska e Noerti
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    213

Exclamation

Sycke Drito Agolli te ka then dhe ti e ke kopjuar leri ato qe ke qen qe de mengjessssss

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    189

bravo

sycka pershkrimi ishte i mrekullueshem, te kisha mundesi do e kaloja tek letersia.
    Vetem nje gje mos e ki pishman, edhe po te ishe akoma ne VLore gjerat nuk do ishin me si me pare.
    Ato qe thua ti me mungojne edhe mua qe nuk jam larguar qe ketu.
    Vere ate dreq fotoje

Krispi

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    15
    Po mire e ke ti o Krispi, po sme mbushet mendja dreqin.
    Ketu jemi po he, do ta nis nje te shkreten, sa te vendos se cilen
    Po sikur te mos me pelqejne anetaret e kolektivit mua?????
    Do thuash ti .. pune e madhe.. bej shaka
    do ta postoj se shpejti

I wanna run away..
    never say good bye
    i wanna know the truth
    instead of wondering why
    i wanna know the answers
    no more lies
    i wanna shut the door
    and open up my mind

Sycka loves this song

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599

Te thashe njehere...

Hajde tani,ka ardhur koha te shofim pak jeshillek,postoje edhe ti foton tende

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •