Edspace pse se ndricon dhe pak ate foton time lol se ma beri sykaltra si surratin e vet kur e zvogeloi![]()
Edspace pse se ndricon dhe pak ate foton time lol se ma beri sykaltra si surratin e vet kur e zvogeloi![]()
Ja nga inati,do ti them atij webmasterit qe te me dedikoje edhe mua nje site,por me te bukur akoma,jo per gje po isha ne formula 2 une edhe e takova e me tha qe i beri save fotos time.
![]()
sa nder i modh kacaku:P
po te duash nje sit ti henri me thuaj muaper inat te kacakut dhe per qejfin tend lol
Po ate shprehjen ne fund te posteve,pse e ke lene italisht?!!
Apo per te bere forumin nga 100%,ne 99.9999999..% shqip!![]()
hahaha
Bo nga prezantimi kaloni ne ekstrem...nejse i ka jeta kto
shnet e pare
Ky nuk eshte ekstrem,eshte thjesh nje debat ne te cilin marrin pjese shoke,miq e dashamires dhe japin mendime,bejne edhe shakara.
Une pranoj shakara,verejtje,etj.
Pranoj debate!
Kjo eshte ne fund te fundit larmija e ketij forumi kaq interesant!
E mire Kacak...per shpjegime sta merka njeri.
KEEP IT UP !!!
shnet
Po ti mi pse ma dhe mua foton tja jipja ndonje tjetri ose tjetere me shtrembe e keqe po ske faj ti......do vish prap te una ti dhe shife ca pergjigje do maresh ...hej edspace beje pak kete shanon me kostum cloun se do i shkoj shtrembes te keqe ste kam me xhan bye bye muahhhhhhhhhhhhhhhhh kiss shtremba muahhhh motra![]()
![]()
Sduuuuuuuuuuu....kot...e...ke....sduuuuuuuuuuuuuuu
sycke o shtrembe une thashe mos po me ben me kostum banjojeje se skam vesh ndonjehere pa per kostum kllouni e vesh perdite:P kisessss
Kacaku se ajo shprehja eshte me e kendshme ne italisht e para dhe e dyta tani nuk di si ta ndryshoj qe ta kthej shqip
1 2 2 3
Rregullorja e Forumit Shqiptar | Te Drejtat e Anetareve | Pyetje - Pergjigje |
Verejtje dhe Keshilla| Te Drejtat e Stafit | Probleme? Klikoni ketu... |
Kush t'ka qit me krye ne hi?
Ti ke pas ken nje zonj e rand...
Burrat e dheut te thirrshin NANE...
(Pashko Vasa)
Krijoni Kontakt