Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139

Të jeni 'hacker' nuk ju bën heronj!

Ky eshte nje leksion mjaft i mire per kedo qe sapo nis te perdor kompjuterin. Mos bini viktim e idese se te jeni hacker ju ben heronj. Aspak, ju ben akoma me kot.

Per me teper, nese dini shume kompjuter, kurre mos testoni te tjeret, per tu mburrur qe ti di me shume.

Ka raste qe ndonjehere ndodh dhe ndryshe. Keshtu me ndodhi mua ne nje chat me dike qe njoh:

Chat (nese jeni te merzitur mund ta lexoni, e kuptoni me mire se cfare keshille te mire po ju jap):

UNE JAM iPhantom ne chat

http://one.xthost.info/iphantom/
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-04-2008
    Postime
    23
    Gjithmone jam mahnitur nga hackerat,
    do kisha shume deshire te kuptoja se si arrijne te jene aq te zgjuar.
    Ti iphanton a je hacker?

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga arben76 Lexo Postimin
    Gjithmone jam mahnitur nga hackerat,
    do kisha shume deshire te kuptoja se si arrijne te jene aq te zgjuar.
    Ti iphanton a je hacker?
    Haha jo, mua me ngjan me shume si sharje. I ke parasysh ata njerezit qe s'vlejne ne jete reale dhe gjejne mbeshtetje duke bere dicka 'heroike' ne internet duke prishur punet e te tjereve. Ata qe jane 30 vjec dhe rrijne ne shtepi me mamane akoma. :P Ky eshte perfytyrimi im te pakten.

Hackerat s'jane aq te zgjuar sa programuesit. Te prishesh dicka eshte shume here me e thjeshte sesa te krijosh dicka.

Une mahnitem nga programuesit 100x me shume, megjithate une programoj dhe vete ;P
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o glend sa do dosha me ken dhe une programues
    se nga informatika jame nje zero me bisht
    JO SEKS PARA MARTESE

Prandaj i paske inat hackerat se tep prishkin pun ty....
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Citim Postuar më parë nga Glend Lexo Postimin
    Haha jo, mua me ngjan me shume si sharje. I ke parasysh ata njerezit qe s'vlejne ne jete reale dhe gjejne mbeshtetje duke bere dicka 'heroike' ne internet duke prishur punet e te tjereve. Ata qe jane 30 vjec dhe rrijne ne shtepi me mamane akoma. :P Ky eshte perfytyrimi im te pakten.

Hackerat s'jane aq te zgjuar sa programuesit. Te prishesh dicka eshte shume here me e thjeshte sesa te krijosh dicka.

Une mahnitem nga programuesit 100x me shume, megjithate une programoj dhe vete ;P
    S ke pse i fut te gjithe ne nje thes.S jane te gjithe si ai tipi qe kishe bere ti muhabet.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hahahahahhaah kjo teme te shkaterroka per zotin. Kush eshte qellimi?
    Sensibilizimi i njomezakeve qe te mos marrin udhen e shejtanit edhe te behen mjeshtra kompjuterash, por te rrine users budallenj gjithe jeten. Nga ata qe marrin ne telefon suportin edhe pasi i kerkojne 2 ore ndihme pse nuk i ndizet PC kuptojne se nuk e kane vene ne prize...???
    LMFAO

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Hahahahahhaah kjo teme te shkaterroka per zotin. Kush eshte qellimi?
    Sensibilizimi i njomezakeve qe te mos marrin udhen e shejtanit edhe te behen mjeshtra kompjuterash, por te rrine users budallenj gjithe jeten. Nga ata qe marrin ne telefon suportin edhe pasi i kerkojne 2 ore ndihme pse nuk i ndizet PC kuptojne se nuk e kane vene ne prize...???
    LMFAO
    .LoooooL sa e madhe kjo ahahahaahahahaa.Ti si user normal psh e ke provuar te ndodhi keshtu,se nuk ma merr mendja te jesh hacker zotrote: p ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Edhe nje gje cloud.Ke quan hacker ti?
    Ate qe di te bej nje Defacing apo SQL Injection,apo HTML injection??Kete quan hacking?Ma permblidh pak kuptimin e fjales hacking se nuk e mar vesh une kete fjale e cila eshte bere shkak i shume polemikave.S ja kam idene se si eshte ky hacking dhe ca permbledh ne vetvete.

Apo nje injektues te nje virusi php eshte hackeri me i madh qe njeh historia?

Kodi:

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Programet më të mira për një 'Hacker'
    Nga Endrii në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 10-11-2009, 07:00
  2. Dallimi mes Cracker Hacker
    Nga lisian në forumin Lojra në kompjuter
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 02:20
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •