Paolo Maldni the best ever.....
Keq , per Milanin , te them drejten e kam prit , trajner tjeter , e jo Leonardon pa provoj , Trajner se Raikard , ose Van Basten ,
NUk di po nuk ma merr menja qe ka mi ecc mir , Leonardos ! Sidomos pas deklarates te pare tij qe ka than se Milan nuk ka nevoj per ndryshime , qe len me kuptu qe nuk ka me pas transfere , !
Mbaroi dhe karriera e ndritur e Maldinit. Nje lojtar i jashtezakonshem, i cili e nis karrieren ne moshen 17 vjeēare me Ac Milan, me sakte, ne 20 Janar te vitit 1985 (une akoma nuk kisha lindur ate kohe, do duheshin dhe ca muaj), ne barazimin 1-1 me Udinezen. Qe nga ajo kohe e deri me sot Maldini ka shkelqyer ne radhet e Milan dhe te Italise. Ka bere lojra te jashtezakonshme si me kombetaren ashtu edhe me Milan, ndaj dhe u be kapiteni i te dy ketyre ekipeve per shume e shume vite. Une nuk di lojtar tjeter perveē ketij qe te kete kaluar te gjithe karrieren e tij ne nje ekip te vetem, te jete kapiteni dhe lideri i padiskutueshem i atij ekipi.
Por, me behet qejfi per nje gje, di qe djali i Maldinit luan tek te rinjte e Milan dhe shpresoj qe edhe ai te ndjeke rrugen e te atit. Do jete shume e veshtire qe te gjendet nje zevendesues per Maldinin sot, por une kam besim se Milan do e gjeje, ashtu si beri dhe kur u terhoq nga futbolli i madhi Baresi, dhe doli ne drite ylli i ri i asaj kohe, Maldini.
Maldini do mbetet i paharrueshem per te gjithe tifozet e Milan dhe jo vetem.
Dy fjale edhe per trajnjerin e ri. Leonardo ne kohen e tij ka qene nje lojtar i madh, plot fantazi dhe teper korrekt. Gjithashtu dhe ne keto kohe qe ka punuar te Milan te gjithe kane folur me superlativa per te. Uroj qe dhe si trajnjer te beje nje pune te mire dhe ta rrise akoma me tej nivelin e lojes se Milan. Uroj qe te fitoje shume trofe me Milan.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MaDaBeR : 02-06-2009 mė 06:30
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
http://www.corrieredellosport.it/
Vai galiani ...facci sognare!!!
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
sa shpejt i hane rrenat kta interistat. ngaqe jane msu me i shite lojtaret e vet gjithmone
galliani eshte ne romagna ne plazh
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calcio...81747289.shtml
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 02-06-2009 mė 13:05
Kaka eshte lojtar besnik...iken vetem kur e thot vet ai dhe jo kur thot gazeta AS...
Kurse Ibrahimovic eshte ai tip lojtar qe ta fut "thiken mbrapa shpine"...
Cdo gje varet nga vet lojtari e jo klubi. Ne qoftese lojtari nuk deshiron te iki atehere cdo gje veshtiresoet per te zgjedhur marredhenje me klubin qe do te blej lojtarin.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Puro, po e njejta gazete, pak me vone:
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/02-06-2009/galliani-vola-madrid-50481747289.shtml
po e lexova pare. eshte te festa e perez. qe perez do i bente nje ofert milanit dihej dhe e tha edhe galliani ne konferencen e prezantimit te leonardos. kaka deshiron me e mbylle karrieren me milan dhe e ka thene 100 here keto dite. iken vetem po e shiti milan. berlusconit i takon me vendose.
Krijoni Kontakt