Forcaaa Manchester United
Forcaaa Manchester United
Burri 1 X flet !
CR7 nuk mohon rikthimin
Ylli i Real Madridit Cristiano Ronaldo ka lancuar njė deklaratė tė jashtėzakonshme nė tė cilėn pohon se ka filluar ti mungoj ish klubi Manchester United, dhe nuk e ka mohuar mundėsinė pėr tu rikthyer ndonjėherė nė Old Trafford.
Ronaldo u largua nga Old Traffod verėn e kaluar pėr njė shumė rekorde 94 milion euro pėr tė plotėsuar ėndrrėn e tij pėr tu bėrė galaktik.
Anėsori portugez pranon se atij i mungon klubi i Sir Alex Ferguson, ku ai fitoi tre tituj tė premier ligės dhe njė Ligė tė Kampionėve, duke hapur rrugė pėr njė rikthim sensacional.
“ Natyrisht, mė mungon loja nė Manchester United.”
“ Jo vetėm klubi por edhe shokėt janė ende atje. Unė luajta atje pėr gjashtė vite dhe ajo ėshtė kohė e gjatė. Sa herė qė kam rastin, unė i shikoj ata.”
“ Ende interesohem pėr ta shikuar Manchester Unitedin, dhe kurrė nuk i dihet, ndoshta nė tė ardhmen do tė rikthehem qė tė luaj atje. Ėshtė gjithnjė e mundshme.”
“ Nuk dua tė them se nuk jam i lumtur nė Real Madrid. Unė jam shumė i lumtur dhe tė gjithė e dinė se ky ėshtė klubi im, por natyrisht, mė mungon Manchester United, bossi, lojtarėt, sepse kam lėnė njė familje tė tėrė atje.”
“ Unė dua tė respektoj kontratėn me Realin, por nė tė ardhmen, vetėm zoti e di se ēfarė do tė ndodhė.”
Ronaldo gjithashtu lavdėroi ish kolegun e tij nė United.
I pyetur se a ėshtė bėrė Rooney lojtar mė i mirė pas largimit tė tij, Ronaldo u shpreh.” JO. Ndoshta ka shėnuar mė shumė gola se sezonin e kaluar, por Rooney ėshtė njėri prej lojtarėve mė tė rėndėsishėm pėr Manchester United dhe Premier Ligėn.”
“ Ai ėshtė njė lojtar fantastik por nuk do tė thotė ai po luan mirė pse unė u largova. Ai gjithnjė ka luajtur mirė.”
Pėr kampionatin botėror ai u shpreh:
“ A mund ta fitoj Anglia kampionatin botėror? Pse jo? Ata kanė lojtarė dhe njė trajner tė shkėlqyer.”
“ Nėse luajmė me Anglinė nė finale do tė jetė sepse Portugalia ka luajtur mirė nė kampionat.”
“ Unė mendoj se Anglia ėshtė shumė e fortė, dhe nuk dua tė mendoj tani pėrballjen me Rooneyn apo Ferdinandin, unė po mendoj se si tė kualifikohemi.”
“ Por, do tė ishte interesant nėse do ti shihja Rooneyn dhe Ferdinandin nė finale.” Pėrfundoi Ronaldo.
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
"I am really happy and everyone knows this is my club but, of course, I miss Manchester United, the boss, the players, because I left family there."
E vertet se la familjen ketu,por me nuk eshte e rendesishme.Edhe sikur te kthehet sivjet,gje qe nuk na duhet.Ronaldo ishte lojtar i mire tek ne,por era e tij kaloi.Tek ne tash e shume vite shpresoj mbreti do te jete Rooney !
Ndersa per sfiden me Milanon,kam mendime te mira:do na sjellin show futbolli.E pashe nje diet formacionin e tyre komplet,dhe sinqerisht nuk frikohem nga asnje prej tyre.'Respekt kemi,por frike asesi' !
Nese Rooney eventualisht edhe Nani jane ne diten e tyre,ne do jemi fituesit !
![]()
Ky Vidic dini gje nga behet, se shume kohe ka pa luajtur? Eshte gje i demtuar apo nuk e fut Fergusoni?
Me vjen keq per Manchesterin qe do shkatrohet ne San Siro, me Parker dhe Anderson ne mesfushe nuk besoj se do e kalojne ndonjehere mesin e fushes.Mesfusha do dominohet nga Pirlo-Ambrozini dhe Gatuso.Reziku real i Manchesterit eshte vetem Rooney,por Milan ka treguar se mund ta neutralizoje edhe ate.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Manchester Utd paska mė shumė pėrvojė sesa AC Milan nė Champions League?
- Interi njėra nga skuadrat mė tė mėdha nė kontinent a? (Hahaha)
- Hej, po Manceshter Utd e mposhti Barcelonėn nė finale a?
Njė refresh memorisė tėnde;
Kėto ishin arsyet mė qesharake qė lexova. (Hiē mos ngatėro arsyet, po futja plotė Manchester Utd do ta elimoj AC Milan) Ja kėshtu po
#VamosArgentina
kėtu seksi, se nuk e paske mirė kujtesėn
ja dhe njė pamje nga stadiumi i Barcelonės, po atėherė nuk besoj se shikoje futboll
![]()
Prektora
me vjen keq antar (soke) i forumit normale se ka qen manutd skuadra me me shume pervoje ne keto 2 vitet e fundit ne ligen e kampioneve qe te 2 ne finale 1 fitore dhe 1 humbje?Lezoje mir pervojen dhe pastaj komento
2)sa i perkete skuadrave me te medha te kontinentit autori ka shkuar sipas statistikave te ligave te shtettit siqe jan seria A,remier league,Premier divizon NORMALE SE EDHE INTERI PASI QE 3 VITE ME RADHE KAMPION I NJERES NDER LIGAVE ME TE FORTA TE RUZULLIT TOKSORE
BARCA-MANUT AUTORI THOTE DIHER MANUTD KALOJE NE FINALE DUKE MPOSHTUR SKUADRATR ME TE MEDHA PERFSHIRE KETU EDHE BARCELONEN POR NUK THKSONE SE TE 2 NDESHJET I KA FITUAR
MENDOHU MIR DHE JEPE KUNDERPERGJIGJE
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Krijoni Kontakt