Close
Faqja 2 prej 73 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 727
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga bayern Lexo Postimin
    Sec kam i parandjenje qe do ju rrafi prape Murinjo.

Ka bohesh ti mer daje?

Me c'kam pare nga Barcelona kete vit, vetem nese bohet ndonje hata e papame qe t'ja marri kush Champions League-n. Daje, jo vetem Messi qe eshte pa pike hezitimi futbollisti me i mire dhe i kompletuar ne bote sot per sot, por bashke me Iniesta, Xavi, Alves, Eto etj...ato bo bejne mrekullira. Do shpikin ndonje dimension te ri ne futboll, keshtu sic ja kane nis. Kurse persa i perket Morinjos, as qe e vej ne kanar fare.

Une gjall, jetojme...ose te pakten bejme sikur!
    Do degjohemi ketej verrdall kismet, se qeka mush veni me babola, paska qyfyre!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga DeuS Lexo Postimin
    Me c'kam pare nga Barcelona kete vit, vetem nese bohet ndonje hata e papame qe t'ja marri kush Champions League-n. Daje, jo vetem Messi qe eshte pa pike hezitimi futbollisti me i mire dhe i kompletuar ne bote sot per sot, por bashke me Iniesta, Xavi, Alves, Eto etj...ato bo bejne mrekullira. Do shpikin ndonje dimension te ri ne futboll, keshtu sic ja kane nis. Kurse persa i perket Morinjos, as qe e vej ne kanar fare.

Une gjall, jetojme...ose te pakten bejme sikur!
    Do degjohemi ketej verrdall kismet, se qeka mush veni me babola, paska qyfyre!
    Se besoj qe Barca te vazhdoj me kete ritem.

Te pakten ne Champions nuk eshte paraqitur ne te njejtin nivel!!!!!

Go Manchester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga floreentin : 29-01-2009 mė 14:47 Arsyeja: shtim teksti

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Urime urime Manchester. Po tregon nje forme te jashtezakonshme. Per mua eshte ekipi me i mire ne Angli. Une mendoj se do te fitojne kampionatin si dhe do te ecin shume ne Champions League. Te pakten kete turin e radhes e kane falas, Interin e merdhif komplet.

Suksese!
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Vidic mungon kundėr Interit

Mbrojtėsi i Manchester United, Nemanja Vidic, do tė mungojė nė takimin e parė tė Ligės sė Kampionėve tė cilin kampionėt nė fuqi do ta zhvillojnė nė Giuseppe Meazza kundėr Interit.
    Mungesa e qendėrmbrojtėsit kryesor tė Djajve tė Kuq vjen si pasoj e kartonit tė kuq tė cilin e mori nė finalen e Kupės sė Botės pėr Klube, ndėrsa FIFA ka konfirmuar se dėnimi do tė jetė sė paku njė ndeshje moslojė nė Ligėn e Kampionėve.

“Sky Sports” tė premten ka konfirmuar se mbrojtėsi serb ėshtė i suspenduar pikėrisht pėr ndeshjen e parė kundėr zikaltėrve, e cila do tė zhvillohet mė 24 shkurt nė Giuseppe Meazza.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Mendoj qe deri ateher te rikthehet Rio Ferdinand i cili vertet na ka munguar.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Manchester U. [1 - 0] Everton
    44' [1 - 0] C. Ronaldo

Me kete fitore shkeputemi 5 pike nga vendi i dyte dhe cojme numrin e ndeshjeve pa pesuar gol ne 12.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    PFFFFFFFFF urime urime menxi e them ket ju uroj humbje ne ndeshjet e ardhshme , ahhahahah
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga geezer Lexo Postimin
    PFFFFFFFFF urime urime menxi e them ket ju uroj humbje ne ndeshjet e ardhshme , ahhahahah
    Te shohim juve neser se cfar do te beni me Chelsean do zoti te ngelni X se edhe ashtu koheve fundit vetem X keni mbeteur haj shnet tash.

Forza Manchester
    Sui generis

Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Manchester U. [1 - 0] Everton
    44' [1 - 0] C. Ronaldo

Me kete fitore shkeputemi 5 pike nga vendi i dyte dhe cojme numrin e ndeshjeve pa pesuar gol ne 12.

Jam i gezuar qe Van Der Sar theu rekordin e Peter Cheh .

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Fittox Lexo Postimin
    Jam i gezuar qe Van Der Sar theu rekordin e Peter Cheh .
    Rekordi i Peter Cech u thye qė nė ndeshjen e kaluar mė saktėsisht nė minutėn e 84 tė asaj ndeshje, pra tash vetėm ritet rekordi qė mban Van Der Sar dhe skuadra e tij.
    Sui generis

Faqja 2 prej 73 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. FC Inter
    Nga MICHI nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 503
    Postimi i Fundit: 26-05-2021, 08:27
  2. FC Barcelona
    Nga DoLpHiN nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 501
    Postimi i Fundit: 15-09-2009, 21:14
  3. Grupi F - Kualifikohet MANCHESTER (1) dhe CELLTIK (2) !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 06-12-2006, 19:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •