Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Ka keqkuptime nga tė gjitha anėt pėr kėt qėshtje.

Unė mendoj se , nėse dikush ka lidhje me maqedonasit e vjetėr atėher janė fiset shqiptare qė banojn nė FYR Maqedoni. Kėta sllavo-bugart qė po e quajn veten maqedon skan lidhje me maqedoninė.

Nė kėt aspekt mund tė quhen shqiptarėt e maqedonis ,maqedonas.

Por natyrisht ata jan maqedonas aq sa mirditasit jan mirditas, drenicasit drenicas ... kurse tė gjith jemi shqiptarė .
    Nėse i thuhet njė shqiptari tė Ilirides maqedonas duhet ta ket kuptimin e llojit mirditas, drenicak...

Mua mė duket se mund tė jetė e drejt tė quhen iliridas , por mė sė miri shqiptarė.

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anėtarėsuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Nuk di sa e lexove postimin time me larte, dhe sa e kuptove ate...
    Une shume qarte u shpreha se, nuk qendron problemi se ata e benje per nje qellim te caktuar, per te ofenduar vellezerit e tyre nga Maqedonia, por shkaku i te se kaluares, sot po qe se ti, une(qe me ka ndodhur), ai nga Maqedonia, do te konsiderohet njejte si nje shtetas i huaj...
    Kjo ishte esenca e gjithe asaj qe kam dashur te theme...
    Ndersa sa i perket postimit te atij qe me replikoi, thjeshte nje postim me shume per ate, pasi asgje nuk pashe dicka qe mund te perfitoja te mire...thjeshte nje ofendim i pa baze mbi mua...
    Kurse pyetjen qe me bere ti mua...
    Pergjigja eshte kjo...
    Ngado qe te shkosh ke tipa te tille...jo vetem ne Shqiperi e Presheve, por edhe ne Kosove...e ku do...e qe asnjeri nuk dallon nga tjetri, thjeshte qe te gjithe vetem se i bejne rende tokes...
    Per ate e quajta ne ate menyre...
    Gjithe te mirat!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga RinorZ Lexo Postimin
    Nuk di sa e lexove postimin time me larte, dhe sa e kuptove ate...
    Une shume qarte u shpreha se, nuk qendron problemi se ata e benje per nje qellim te caktuar, per te ofenduar vellezerit e tyre nga Maqedonia, por shkaku i te se kaluares, sot po qe se ti, une(qe me ka ndodhur), ai nga Maqedonia, do te konsiderohet njejte si nje shtetas i huaj...
    Kjo ishte esenca e gjithe asaj qe kam dashur te theme...
    Ndersa sa i perket postimit te atij qe me replikoi, thjeshte nje postim me shume per ate, pasi asgje nuk pashe dicka qe mund te perfitoja te mire...thjeshte nje ofendim i pa baze mbi mua...
    Kurse pyetjen qe me bere ti mua...
    Pergjigja eshte kjo...
    Ngado qe te shkosh ke tipa te tille...jo vetem ne Shqiperi e Presheve, por edhe ne Kosove...e ku do...e qe asnjeri nuk dallon nga tjetri, thjeshte qe te gjithe vetem se i bejne rende tokes...
    Per ate e quajta ne ate menyre...
    Gjithe te mirat!
    nga daj un jam i pari qe jam kundra ktyne emrtimeve jo maqedons jo kosovar

po puna qendro ktu se shum shqiptar te kosves vet i thojn vetes kosovar, biles shko qatje ke tema jote qi e kisha hap e te bana vrejtje ni dite, e ti me the se nuk ka naj te keq.

kurse per punen e maqedonis, po te moresh librat e historis e te lexojsh i bje qe maqedonsat e vertet me kon shqiptaret e jo sllavo bullgaret, pavarsisht se na e kan vjedh histrorin sikur na e kan vjedh greket e sikur dun me na e vjedh shkijet.

ni shqiptar kosove e ka per krenari kur i thon dardan
    ashtu duhet te jete dhe per ni shqiptar maqedonije sepse na ina pasardhesit e vertet te lekes se madh e jo makedonsit e sotcem.
    megjithse un e kuptoj se sot per sot ky lloj emertimi ngja shum keq po avash avash kena me e mor ca asht e jona e na tako.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Me thene te drejten me kete "debatin" e keni vertetuar qe jeni 100% shqiptare. Jeni zene...per mustaqe te Celos. (Nuk e di sa e dini historine e mustaqeve te Celos).

Dikush aty me lart e ka sqaruar bukur. Nqs nje shqiptar i Struges do jetonte ne kohen e Maqedonise se vjeter, sigurisht qe do quhej maqedonas. Por ai jeton ne shek XXI ne nje shtet sllavobullgar dhe antishqiptar qe mban emrin Maqedoni. Pavaresisht se ky eshte nje emer i grabitur, serish ky emer per me shume se 60 vjet ka perfaqesuar nje term antishqiptar. Prandaj as qe diskutohet qe do lere shije te hidhur tek shqiptaret.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kavir : 04-02-2009 mė 19:33 Arsyeja: Komplet ndryshim programi

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Dardani apo Kosovė
    Nga Statovci nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:31
  2. Kosova duhet ta ketė pasė Hymnin vet qysh nė vitin 1935
    Nga RTP nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  3. Kombi Kosovar dhe Rexhep Qosja
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 03:01
  4. Identiteti Kosovar dhe Bashkimi i Kosovės me Shqipėrinė
    Nga dodoni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 29-07-2004, 11:43
  5. Ceshtja shqiptare ne Kosove!
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 13-08-2002, 03:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •