Eshte bukur te shfletosh ,shkrime nga me te ndryshmet ketu, eshte bukur te lexosh gjuhen shqipe.Edhe pse larg atdheut po me duket vetja serisht midish "miqsh" ,si dukur ulur ne ato bordurat e akullta...Jemi shqiptare, pavaresisht nga Shkodra ,Korca ,apo Bulqiza..Jemi nje komb SHQIPTAR....Lexova shume shkrime interesante, dhe u njoha me shume nga ju qe keni frymezim te shkruani, vertet bukur , eshte nje dhurate qe Zoti i dha disa nga njerezve , frymzimin e brendshem, ta shprehin me vargje...U njoha me shume nga ju ...Me falni harrova te flas pak per veten , le te prezantohemi....
Une jam "Me my self & I " me pelqen shume kjo thenie sepse kam mendimin se nuk ekziston dikush te njohi boten time..dhe mendoj eshte me bukur me veten se sa me njerez qe te bejne nervoze , hiqen sikur te kuptojne , njerez qe luajne...eshte me bukur vetem..but anyway {ne chat zakonisht perdore ERISA_FL)
Jam 23 vjec Jetoj ne Florida me pelqen jeta shume,shume...mundohem ta jetoj ...aq sa mundem ....
MIRESE U GJETA TE GJITHEVE juve me te vjetrit ...(po me duket vetja si ai VITI I RI qe percillte Vtin e vjeter ne Shqiperi..)
( me lejoni t'iu lexoj disa vargje nga fletoret e mia )
GJETHE VJESHTE .....
U rrokullisen fjalet,
larg me eren..
Neper xhama ,vezullimi i fundit...
Kujtimi i casteve , si flluska..
nen shiun e dritherimave...
Vjeshta po gremiset ,
si nje gjethez ...
.....E....
zverdhur nga harresa....
Krijoni Kontakt