Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga shilera Lexo Postimin
    angelina vajze jam
    flm per citimin mendoj se me shume per suportin e tij e ndihmen kam nevoj ta kem afer per te mos ren rishtazi nji viktim e heshtun nder rrejtat merimang-gjiganteske nder ulluqet e qelbta qe vet shoqeria makabre me ka fut pa me tregu rrugdalje ........ Mendoj se ndihma ma e mire do ishte te me mbushte diten me ide jo te me lej vetem me iden se do gjej mall tek ajo tjetra ne pamundesi me qen me te ..............
    Ok u sqarua edhe enigma. Nuk dua te hulumtoj mbi vertetesine e kesaj qe ke shkruar, mbetet sidoqofte fenomen i shoqerise; keshtu qe ia vlen te diskutohet edhe nqs eshte nje trillim. Ti pyet a ka te drejte te te fale? Po ka te drejte. Edhe nqs i ke thene qe nuk do helmohesh me. Ai duhet te kuptoje qe, kjo nuk vjen per faktin se ti nuk do ta lesh, por se nuk te le "ajo". Une jam e mendimit qe ti hapesh kartat ne tavoline. Shihe si mendon ai per ceshtjen ne fjale, sa i gatshem eshte te jete aty me ty, te te marre doren e te ndihmoje, kuptohet nqs edhe ti deshiron te dalesh. Nqs nuk ia thua sa nevoje ke per te, ai s'ka si ta dije kurre. E nqs i duket e tepert, nqs mendon se ai nuk e ka kete fuqi, nuk e perballon dot situaten, vl, lere, do te thote qe s'te ka dashur kurre. Dashuria tregohet ne dite te veshtira, ne dite te mira, te gjithe jane te zotet ta japin ate.

Do te dalesh nga rrjeta e merimanges ku ke ngec? Drejtohu nje klinike, me apo pa ate, por duhet. Besoj se e di c'te pret.
    Te uroj gjithe te mirat, e mos harro, jeta eshte nje dhurate teper e bukur per ta flak tutje.
    Elegance is an attitude.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga stella_senza_cielo Lexo Postimin
    Me duket me teper nje krijim sesa nje realitet.....nuk e di pse po kjo histori s'me bind as si tradhti me femer/mashkull por as si tradhti ne kuptimin qe i gjeti Xfile(edhe pse kjo e fundit pranohet )......gjithsesi mbetem tek ajo qe me duket kthjesht nje krijim.....
    Une bashkohem me mendimin e kesaj qe kam cituar. Mund te jete nje ese apo proze e lezetēme, por nuk ma mbush mendjen qe te jete nje histori reale tradhetie e ēfaredo lloji qofte kjo.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga shilera Lexo Postimin
    mendoj se thelbin e ke gjetur
    arsyetimi eshte ky qe une vazhdoj ta tradhetoj........ me dijen e tij dhe me heshtjen e tij mundohem te percjell netet kur me le vetem a mund te ma fali ai kte tradheti ??
    Ti ke nevoje per ndihme e dashur ,se ai i vetem nuk po te ndihmonka dot.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    ke nevoje per nje terapi

vetem ashtu mund te dalesh nga fundi i humneres ,ku ke ra.
    dashuria sa do e fuqishme qe te jete,ka edhe ajo limitin e vet
    Jeto sot se neser nuk i dihet

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    femer je dhe pi droge ? thirri trurit moj . Se do te tradhtojne te gjithe . Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    normal qe do e tradhtojne te gjithe.
    kur njeriu nuk do veten e tij eshte e pamundur te doje dike tjeter

ne nje situat te tille ,ajo nuk e do vetem ka nevoje per te.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

SHQIPTARE Maska e h_one_y
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    Nese ekziston dashuri e vertet patjeter se do ta fale, sepse dashuria eshte mbi gjithcka
    Rrahjet e zemrės nuk janė asgjė tjetėr pos hapa qė tė ēojnė drejt njė vdekje tė sigurtė!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga h_one_y Lexo Postimin
    Nese ekziston dashuri e vertet patjeter se do ta fale, sepse dashuria eshte mbi gjithcka
    Me fjale po ,por ne realitet nuk eshte aq e lehte.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Shilera dashurin dhe mbeshtetjen me te madhe ne bote te kesh. Nuk mund te bejne asnje gje ne rastin tend, gjeja me e mire eshte te behesh e forte dhe te maresh vendime njeher e mire. Nuk ka gje qe nuk lihet dhe nuk hidhet tej, cdo gje ka veshtiresit e veta prandaj mblidhje mendjen dhe shko ne ndonje qender rehabilitimi. Do kesh veshtiresi po ne fund do kete rezultat, nuk jeni as i pari as i fundit qe kane te tilla probleme dhe me force e vullnet te hekurt kane dale nga kjo situat. Shpresoje qe te besh dicka per veten tende, se sa do veten nuk te do njeri.

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Me fjale po ,por ne realitet nuk eshte aq e lehte.
    epo njerezit kshu do donin te ishte po harrojne qe eshte thjesht pjese e ideales....se vetem reale s'mund te jete...jam shum dakort me ty.....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Anekdotat huggos
    Nga huggos nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 27-12-2009, 13:40
  2. Ē'ka do tė thotė: "T'ia falėsh veten dikuj tjetėr"!
    Nga Davius nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-08-2005, 04:51
  3. Te me falesh...
    Nga xhulia nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 18:16
  4. Fiks Fare I
    Nga Ferdinandi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 351
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 05:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •