Cili eshte mesazhi qe nuk do ta shuanit kurre nga celulari?
Sms qe me ka derguar ajo dhe nuk do e shuaj kurre eshte ky.
"Shpirti im,me mbyten lotet,hape telefonin,pse me ben te vuaj?Te dua shpirt,jam e jotja.Ti ike larg dhe ke marre zemren time"
Cili eshte mesazhi qe nuk do ta shuanit kurre nga celulari?
Sms qe me ka derguar ajo dhe nuk do e shuaj kurre eshte ky.
"Shpirti im,me mbyten lotet,hape telefonin,pse me ben te vuaj?Te dua shpirt,jam e jotja.Ti ike larg dhe ke marre zemren time"
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 07-02-2008 më 21:05
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
teme e lezetshme.
une i fshij mesazhet, edhe pse mesazhet e bukura jane te 5 vjeteve me pare.
nje qe me kujtohet tani, edhe pse dikujt mund ti duket koti apo pa kuptim.
UNE:"Shkrihem me ty voglushe, dua te ledhatoj, dua te kafshoj".
AJO:"Ej, nuk jam si çokollata break qe te me kafshosh....",
nuk e mbaj mend te gjithen, po mbaj mend mire si u ndjeva![]()
![]()
Sms-i me i bukur qe kam marre eshte:
"Miremengjes . Shpirt te kam shume xhan. te adhuroj. te kam jeten time. te besohet qe s'mund te jetoj pa ty sepse je gjeja me perfekte e jetes time. je enderra ime. je t'adore"
Nuk ka gje me te bukur kur zgjohesh ne mengjes dhe gjeja e pare qe ben eshte te lexosh nje sms te tille.![]()
Nje njeri qe te rroje duhet te ket ajer te paster,nje zemer qe ben tik tak,nje pale sy qe shohin dhe qe nuk lotojne,Nje pale buze qe njera tjetren te ferkojne.Te rrosh do te thot te kesh nje njeri qe me shpirt ta dashurosh.Pa ty une ajrin e thith bloz,pa ty zemer kam por tik tak sben,syte i kam por e verber jam dhe vetem me lotojne,pa ty kam dhe buzetpor njera tjetren se shijojne,kam shpirtin qe dita dites me ty me dashuron.
SMS me i bukur qe kam marre ka qene :
"Endrra ben cdo gje te mundur, shpresa ben gjithcka te funksionoje, dashuria ben gjithcka me te bukur.... Nje buzeqeshje i ben te gjitha me lart...
...Keshtu qe laji gjithmone dhembet! Ky mesazh do te veteshkatrrohet pas 10 sekondash se bashku mke telef... BAAAMMMM!!!"
(para dy ditesh sapo u zgjova mora kete sms)
Floket e tua te bukur,do dukeshin me mire ne jastekun e krevatit tim...![]()
"T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,
ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"
''Te lutem me lejo te prezantohem ne shoqerite tona si e dashura jote''
Nuk eshte me i bukuri qe kam marr,por mu duk me i lezetshem per t'a postuar ketu,se jemi
lodhur pak me ato fjalet e pafund poetike lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
Paska qene sms francez ky mi Deada.....
Une kam nje ves qe i ruaj gjithe sms e bukura,por problemi eshte se vete i bej me te bukura,megjithese kane qene disa qe me kane prekur thelle..
Kam filluar mos besoj te sms,se me duket sikur keta meshkujt nje sms e nisin ne 6 nr te ndryshem femrash,ja ky joti psh me duket i ngjashem me nje qe kam marre une!lol
Respekte
"Carpe Diem"
Kjo paska pas dyshime mbi besnikerine tende Endless,me siguri e ka marre vesh qe je shofer autobuzi ne forum...lol
Kurse per kete te fundit bashkohem me ty,sikur jemi lodhur pak me fjalet,kerkojme veprat!Ke parasysh kur degjon gjithmone te njejten kenge...ja keshtu!
Respekte
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt