Sot u ngrita me dhimbjen e kokes qe me zhbironte si tyriele
dhe me dhimbjen e trupit qe sme pergjigjej
Mbreme te tradhetova per te saten here... perseri me ate...te mallkuaren
Me ate qe nuk dua... kesaj here kur erdhi me gjeti te vetmuar...me mbeshtolli me aromen e saj kundermuese e duke e mpleksur neper krahe ..me perdhunoj ashtu embel .........
Sa e rende te besh mbrojtjen kur qepallat te rendojn mbi sy ....heshtje.,..Pastaj... zgjati rrenjet dhe me trazoi zgjimin...
Te thirra me ze te mekur ....lotet pikova mbi varret e kraheve, qe ta fshihja,ankthi fshihej mbi qepalla me dukej makaber ajo qe me beri...dhe ajo si pike ne hapsire ishte akoma aty!
Ti nuk e pe, ishte fhehur nen mengen e gjate te robdeshanes gjysem te grisur ... Ti nuk ma njohe shikimin, t“u duk i huaj ndaj ktheve supet, une te thirra prape, ti nuk mś pergjigje... Cigarja e urryer qe gojen me puthte tinezish neneqeshi, e "shikon" me tha "askush nuk te mbron dot nga ajo ,eshte shume tinzare per te folur". Ti mendoje se isha une qe e kerkoja por jo ... nga humnera ku rrokullisesha te kerkoja ty te me nxirrje ....nuk doja te vuaja me shume se kaq Tani, pasi pershkoj trupin tim duke lundruar mbi gjakun rubin per te saten here...per nje moment e zuri gjumi....me damaret e zhdervjellet mundohem te te arrij ..Venat me keputen ...flutura shperthen mbi damaret e mi ...e une prap endem pas teje .fragmente ....kujtime ....Ne mengjes ti ishe aty e ndjeja lehtas frymarrjen tende tek rrokulliseshe ne shtrat
dhe qerpiket qe te dridheshin nga te ftohtet
ti ishe aty i zhytur ne nje mal me endrra
duke shijuar gjumin e mengjesit nen rrezen e ngrohte te diellit
qe lehtas faqet te puthte ndersa une vuaja pasojat e voneses tende ....e ankthit hamletjan "do vish a jo ??"
E ti mes shiut te dendur erdhe .....me vones si gjithmone .Tragjikomia kish ndollur ...tani do doja te te ulesha prane, te te merrja fytyren e trishtuar nder duar, te te thoja "Sot te tradhetova per te saten here me ate te mallkuar ... ti nese mundesh te me falesh....falme ....me pak vullnet dashurije
Por nuk mundem,veten genjej ,e di prap do te te tradhetoja ..nse jo neser pas nje jave mbase po .... .E per te saten here prap po te tradhetoj, me dhimbjen
Ti nese mundesh te me falesh...me fal ................... por eja me heret tme ndalosh se tradhetuari
ShILeRa
Krijoni Kontakt