Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Vetem spartak ngjela mund te beje shtet ligjor, te gjihte te tjeret jane mafioz.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ai e ben ..

si do e bejne keta.. shtetin ligjor..
    do marrin nje purtek te madhe keta poli i trete.. e me ate purteke qe do e mbajne ndoka dashi dhe taku.. do shkundin dardha per edvinin..

keshtu qe ketyre po u a ve une emrin.. koalicioni PSHDE qe do te thote P-artia qe SH-kund D-ardha per E-dvinin..

atyre u ka thene kupola.. qe juve sa te mundni merrni vota nga bahcja e berishes e kaq mjafton qe tu a mbajme te mbillura ato qitapet e vjetra..
    kjo eshte..plus nga nje shuk te mire me euro ja cojne te treve neper konto bankare..

poli i trete eshte pra nje njesit legenesh e delenxhijsh e ruspijash qe i komandon edvin ramiz ruco arapi..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Spartaku dhe Bakalli ja vlejn se jan njeres te paqem e me vizion(te pakten per aq sa i njoh nga ekrani) po te tille kokash njeres te ndershem e punetor, nuk cajn dote ne ate llum e pisllik qe kan krijuar;PD,PS,dhe klysht e tyre komunisto -lepiristo-servilisto.

Jepni kurajo ketyre burrave qe ju eshte ngjirur zeri per drejtesi kaq vjet, dhe mos lepini kotheren qe ju hedhin keto langaraqt e medhenj ne pozit dhe opozit,akoma nuk u ngopet ju me keta.

Spartaku eshte njeri i zgjuar e per me teper eshte patriot i flakt,ky njeri duhet mbeshtetur ne asnje menyre nuk duhet perbuzur apo nencmuar,biles une do ta quaja dhe te vetmen alternative qe mund te bej Shiqperin shtet, ne gjith kuptimin e fjales.

Padyshim zerat qe hedhin balt mbi kete figure, qe ju ngjir zeri per drejtesi, bejn pejs ne kete grupin( komunisto-lepiristo-servilisto) se nuk ju pelqen drejtesia e nderi, por llumi dhe ngrenja e nje kothere qyl,majtas - djathtas.

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Spartaku dhe Bakalli ja vlejn se jan njeres te paqem e me vizion(te pakten per aq sa i njoh nga ekrani) po te tille kokash njeres te ndershem e punetor, nuk cajn dote ne ate llum e pisllik qe kan krijuar;PD,PS,dhe klysht e tyre komunisto -lepiristo-servilisto.
    Jepni kurajo ketyre burrave qe ju eshte ngjirur zeri per drejtesi kaq vjet, dhe mos lepini kotheren qe ju hedhin keto langaraqt e medhenj ne pozit dhe opozit,akoma nuk u ngopet ju me keta.
    Spartaku eshte njeri i zgjuar e per me teper eshte patriot i flakt,ky njeri duhet mbeshtetur ne asnje menyre nuk duhet perbuzur apo nencmuar,biles une do ta quaja dhe te vetmen alternative qe mund te bej Shiqperin shtet, ne gjith kuptimin e fjales.
    Padyshim zerat qe hedhin balt mbi kete figure, qe ju ngjir zeri per drejtesi, bejn pejs ne kete grupin( komunisto-lepiristo-servilisto) se nuk ju pelqen drejtesia e nderi, por llumi dhe ngrenja e nje kothere qyl,majtas - djathtas.

I te njejtit mendim jam edhe une. Jane njerez, qe shume mire mund te heshtnin e te benin servilin, per hir te interesave te tyre. Per njerez te tille ne ndjejme detyrim dhe shoqeria, duhet t'i vleresoje me shume dhe jo opotunet dhe langaraqet, qe jane gjithnje ne krah te pushtetit.

Jap opinionin tim, pikerisht ketu perkrah teje, sepse dua te shpreh edhe per ju i nderuar Sulioti konsideratat me te larta per qendrimet shqiptare qe mbani.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    dilema per takun va-ngjel.. dhe gilmanin bakall.. eshte se..a jan purteka thane a vidhi.. por misioni tyre eshte një.. te shkundin dardha per padronin edvin..

respektin vleresimin.. e dashurine qe i dha Takut.. PD e berishes ..ai.. tak purteka ose tak tartabiqi.. ska per ta gjetur kurre..
    edhe ku bakalli po ashtu..
    edhe ndoka po ashtu..
    edhe dash shehi po ashtu..

ata me PD-ne kur ishin ..ishin dikushat..

pa PD-ne e kunder PD-se ata sjan gje tjater vec .. mjerane te permjerë..

kush eshte burre eshte me PD-ne..
    kush eshte dobic eshte kunder Pd-se..

pik..
    ska diskutim kjo pune..
    puna eshte se burrat duhet ta ndreqin PD-ne e ta permirsojne cdo dite..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin

kush eshte burre eshte me PD-ne..
    kush eshte dobic eshte kunder Pd-se..

..
    Kurse une do thoshja se kush eshte hajdut, ipokrit, vegel, dhe servil,eshte me PD dhe njekohesisht me PS.

Ketyre ju ka dal boja or BRAR, une nuk i kapercej keto qe thua ti ketu, u ben sot e 19 VJET demokraci qe degjoj te njejten keng nga keto parti(vetem bla bla dhe genjeshtra pa fund),keta persona qe ti i quan vegla, kan treguar me vepra se nuk jan vegla te askujt,zeri i tyre ne parlament, eshte dhe zeri i njerzve qe kerkojn liri dhe demokraci te mirfillte.Nese keta jan ngritur kundra PD, kjo tregon qart se nuk jan bere vegel e sales, dhe keta nuk jan servilat e tij, dhe e din ti pse?Ta them une psen, thjeshte keta nuk jan idioter,per ti besuar nje idoti,dhe jan burra me dinjitet, dhe per ti gjith ata qe kan sy e vesh, kjo eshte fare e qart per tu dalluar.

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Kurse une do thoshja se kush eshte hajdut, ipokrit, vegel, dhe servil,eshte me PD dhe njekohesisht me PS.

Ketyre ju ka dal boja or BRAR, une nuk i kapercej keto qe thua ti ketu, u ben sot e 19 VJET demokraci qe degjoj te njejten keng nga keto parti(vetem bla bla dhe genjeshtra pa fund),keta persona qe ti i quan vegla, kan treguar me vepra se nuk jan vegla te askujt,zeri i tyre ne parlament, eshte dhe zeri i njerzve qe kerkojn liri dhe demokraci te mirfillte.Nese keta jan ngritur kundra PD, kjo tregon qart se nuk jan bere vegel e sales, dhe keta nuk jan servilat e tij, dhe e din ti pse?Ta them une psen, thjeshte keta nuk jan idioter,per ti besuar nje idoti,dhe jan burra me dinjitet, dhe per ti gjith ata qe kan sy e vesh, kjo eshte fare e qart per tu dalluar.
    Ke thene nje fjale me vend, te gjithe ata qe pertasin per njeren parti apo tjetren jane vertet servilat e tyre se hane nganje kothere buke.

Asnje nuk flet per problemet e verteta te popullit, se nuk u interesojne ato.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Sa anetare keto parti te marra se bashku?
    Per emrin e kesaj marredhenieje te re qenkan keputur fare, shume origjinale jane.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Dita Lexo Postimin
    Sa anetare keto parti te marra se bashku?
    Per emrin e kesaj marredhenieje te re qenkan keputur fare, shume origjinale jane.
    Eshte provuar shekncerisht se njerzit e zgjuar jan shum her me ta paket,ne krahasim me normalet.Nese ti i mat njerzit me numer, kjo pune per ty,per mua nuk ka te bej numri i budallenjve ne parlament( te cilet gjate gjith kohes luajn me celular) por cilesia e ketij grupi.He mos harro dhe kete, se duke shikuar vetem interesin personal dhe jo ate kombetar, jemi katandisur ketu ku jemi sot.=SHTET PA KURRE FARE RESPEKTI NE BOTEN E JASHTME,por shihemi si njerz problematik ne te gjitha drejtimet,e pra keshtu keta P...s dhe keta P,,,,d na kan bere keshtu, se mos harro eshte klasa politike ne pushtet qe e shkakton kete gje, per vete faktin se ata skan bere asgje ne te miren e popullit,gjithcka qe behet ne Shqiperi e ka bazen ushqyese nga jasht(emigracioni)ju qe flisni nga aty ne favor te ketyre plerave, thjeshte jeni nga ata qe PINI KAFE sic e ka then kaq bukur avokat,Ngjela.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Paraqitjen e tyre si subjekte politike do ta klasifikoja si shume qesharake.
    Por edhe ata qe u japin voten tipave te tille per momentin nuk disi ti quaj,normal jo se jo.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Berisha: Deputeti Ngjela, jashtë grupit parlamentar të PD
    Nga mergimi98 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 128
    Postimi i Fundit: 24-01-2011, 11:08
  2. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  3. Mospërdorimi i shanseve të pushtetit nga PD
    Nga km13 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 06-12-2005, 13:48
  4. Histori me vlere per te kuptuar "Dosjet"
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 18:07
  5. Spartak Ngjela dhe ZP.
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-03-2003, 07:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •