Pershendetje goca, dua tju pyes:
cili rimel sipas jush eshte me i mire per te zgjatur qerpiket e qe eshte dhe kundra ujit ose 24 ore.
Po qerpiket fallco a i keni perdorur ndonjehere? Si ju duken?
![]()
Pershendetje goca, dua tju pyes:
cili rimel sipas jush eshte me i mire per te zgjatur qerpiket e qe eshte dhe kundra ujit ose 24 ore.
Po qerpiket fallco a i keni perdorur ndonjehere? Si ju duken?
![]()
Jetoj pa kufij
Une per veten time perdor "hypnose", "virtouse" ose "l'extreme" te treja nga Lancome (i alternoj sipas qejfit). Per mua "Hypnose" eshte me e mira. Varet nga lloji i qerpiku mgjth. Qerpiket fallco si kam perdorur kurre (s'kam nevoje) por disa nga shoqet e mia i perdorin rregullisht dhe s'kane patur asdnje problem. Per sa i perket rimeleve kundra ujit, mos tento ti marresh gjithnje ashtu sepse solucioni kundra-uje i than qerpiket. Pedori vetem ne kohe te lagesht.![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Une perdor vetem Rimel nga London Look.
lol mos ki merak se nuk te bien.Maksimumi qe mund te ndodhe mund te iki pak ngjitesja edhe te duket nje rresht qerpikesh mbi sy, por po pate pasqyre afer i rregullon shpejt e shpejt. Sa t'ja marresh doren eshte ajo pune. Gjithmone bej prova paraprakisht edhe mos ndermerr asnje gje te re kur ke ndonje takim te rendesishem.
![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
une te kisha sugjeruar kete te L'oréal VOLUME COLLAGENE eshte shume i mire dhe te zgjate qerpiket shume ,provoje kete se eshte shume shume i mire mua per vete me ka pelqyer.
E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...
Kurse une te sygjeroj dhe eshtem me i mir ske nevoj per qerpik fallso
Rimelin Deborah Milano Defintive Volume vertet eshte shum me i mir nga te tjerat merr vetem nje nga ato si quhen qe kthen qerpiket dhe merr ket rimelin dhe shiko rezultatin qe do jet ultra
SALVE A TUTTI BELLI E BRUTTI
Edhe une perdor L'oreal Volume Collagene kurse Dior show e mora per kKrishtlindje dhurate. jane qe te dy shume te mire.Definim i perkryer, zgjatje dhe volum. Nje tjeter rimel i mire qe me vjen ndermend eshte ai nga Clinique.Definim i perkryer, zgjatje dhe volum.
Qepiket fallco jane bere tashme trend. Per mua jane arme te forta gjuetieNe fakt i bejne syte edhe me magjepes. I gjithe problemi eshte sa t'ia marresh doren, sic thote edhe Iteligjentja. Jane te perkryer per mbremje dhe festa.
Elegance is an attitude.
Angelina , po mua pse nuk ma bere dhurate nje ?
Une perdor Lancome ideal revolution.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt