shpresoj qe kjo tmos ju ket ndodhur shpesh....
shpresoj qe kjo tmos ju ket ndodhur shpesh....
kam pasur nje shoqe qe e respektoja shume dhe i qendroja shum prane por pasi ajo u lidh me nje djale u largua shum qendronte vetem me te i gjith kujdesi i saj kaloi vetem tek ai ndryshoi vertet shum dhe e ndjeja se po e humbja filloi te behet mendje madhe dhe vetem ofendonte i dukej vetja shum e mencur etj me erdh vertet keq se me nuk e njihja se kush ishte por gjithsesi jan gjera qe ndodhin
Natyrisht qe ndjehesh keq, por c'est la vie...nje eksperience me shume![]()
The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't
po ndihesh keq dhe ndjenj nje fare mungese por jan gjera qe ndodhin dhe ne duhet ti pranojm njerzit ndryshojn,,
nuk me ka ndollur deri sonte dhe me me ndoll kujt ju bo von aman robt kan halle te tjera ne ket kohe qe ka ardh
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Po pres qe te me ndodhi...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Sme ka ndodhur, po sigurisht qe do ndjehesh keq dhe me asnjehere nuk do deshiroja te kisha kontakte me ate njeri.
Dite pas dite nje mbremje ai me kerkoi 500 euro per disa jave une a dhash pa kurrfar pretendimi dhe e pyta perse te duhen . Ai me tha se e kishte motren e vogel shume te smur dhe ndoshta do ta dergonte ne spital.
Mua me erdhi shume keq dhe pa dhash parat per nje kohe te gjat thash mos mi kthe se nuk me duhen tani vetem le te bej me mire motra juaj.
Te nesmeren une shkova te shtepija e tije ta shof se ka ndryshime motra. Bera zile doli babi i tije dhe me tha eja futu brenda. Hyra brenda dhe tani mendoja si do ti pys nga do te filloj por ata me than nuk je ti me tim bire . Une thash jo pse eshte me mire vajza.
une mendoja se ai ishte ne spital me te motren!!!
Kur babi i tije me tha jo Djali shkoi per det mbrem ne menduam se ke shkuar edhe ti me te.
U habita dhe pyta po motra eshte me mire. Babi i tije mu pergjegj po nuk ka qen e smur asnjeher. Ateher une e kuptova se aj me genjeu per te perfituar nga une 500 euro.
Une i tregova Babit te tij ai mi ktheu parat menjeher por shoqerija humbi qe ate dite....
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Mos te ndodhet kurr Tirance..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
po me ka ndodhur me ka tradhetuar shoqja me e ngushte, u nerovozova nja dy jave i thash ''hajt lamtumire'' dhe tani mu kujtua se ka ekzisuar ai njeri
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Krijoni Kontakt