pse duhet ndima e ndonjrit nuk jan njerez keto e nuk mune me jetue vet si te gjitha femerat e europs
Manej cfar arrsyesh kam une te mbaj bijen e bote ter jete apo keto si nuk din as me ble kryp ne shop kane djedh e han ne ball
Nuk mendoj se i kan dile kan nje gje me te keqe si e ka njeriu tradhtin kur jeton me bashkeshortin ndersa europjania nuk e ka kete per kohen si eshte duke jetue me nje partner nuk e ben kete gjodhe ne bot
E ca diference ben kombesia apo shtetesia e personit qe zgjedh per tu lidhur ne martese ? Nuk e kuptoj qellimin e temes.
Meshkujt shqiptare duan te martohen me femra te huaja, shume mire , te jene te lumtur. Kjo eshte e vlefshme edhe nqs femra shqiptare duan te bejne te njejten. Eshte zgjedhja e tyre. Nqs jeton ne nje komunitet te caktuar,behesh pjese e tij dhe normalisht do i pershtatesh kushteve apo rrethanave, dhe sikurse nje femer e huaj mund te pershtatet shume here me mire se nje shqiptare me personalitetin e mashkullin ne fjale, gjithashtu nje femer shqiptare mund te dashurohet me nje njeti te huaj. Diferenca e kulturave meret parasysh prej fillimit.
Persa i perket martesa per dokumenta, eshte e kote te diskutohet. Jane te deshtuara prej fillimit.
Ps. Te nderuar moderatore, kujdesuni per drejtshkrimin e titujve te temave te pakten.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
un jam betu o do e mar puro shqiptare grune o smartohem fare!
pun e madhe dhe beqar esht ma mir iher der tani rehate![]()
Vajzat shqiptare kane te keqet e veta, por njeriu kerkon rracen e vet, dhe i perfundim tek vajzat tona e perplasim koken.
po cfare beni more cuna ngelet ne emigracion pale na martoheni dhe me te huaja po hajdeni merrni gocat tona se ngelen pa u martuar po martohen me pleq
jo se jam kunder ketyre martesave po beni dokumentat me ndonje plake dhe kaloni jeten pastaj me gocat tona si yje
Krijoni Kontakt