Hahahhahahha O Sa Kam Qeshur
Kleadoni Tamam Ashtu Po Ketu Skane Pse Te Martohen Per Letra Se Nenshtetesija Nuk Jepet Kollaj Mbas Dhjete Vjete Dasme Mbase Edhe E Mer
Hahahhahahha O Sa Kam Qeshur
Kleadoni Tamam Ashtu Po Ketu Skane Pse Te Martohen Per Letra Se Nenshtetesija Nuk Jepet Kollaj Mbas Dhjete Vjete Dasme Mbase Edhe E Mer
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
O njerez te mir, Po me gjeni mua nje nuse se nuk jam qibar un dhe Kongoleze te jete :P
Helene e Trojes, dua kafe nga ty mos harro![]()
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
hahaha. po pse flet kot ore trupeshk, kur nuk me njeh fare???
sa per te treguar ty, ne vere bej 2 muaj pushime dhe i bej ne vende qe ti i sheh vetem ne tv.
vende ku per te shkuar bej nga 10-12 ore fluturim.
ne shqiperi shkoj cdo vit nga 2-3 jave, sepse kam prinderit...
mos fol kot per mua, pasi as une nuk po flas kot per ty. apo thashe ndonje gje qe te dogji?
Vasudhaiva Kutumbakam
ke shume te drejte.
une thjeshte e kisha fjalen qe femrat shqiptare, po behen gjithnje e me te perdala dhe diferencat me ato gjermanet dhe anglezet qe permende me pare, po zvogelohen gjithnje e me shume...
i urrej pergjethsimet, por e kam fjalen qe te pakten ai klas femrash per te cilat po flasim, po rritet ndjeshem.
besoj se nuk mund te mendosh as ti ndryshe. apo jo?
p.s. une nuk desha te flas keq per tiraneset. absolutisht. thjeshte veren e kaluar kam kaluar nje jave ne tirane, dhe te them te drejten, nuk shikova ndonje ndryshim te madh me europen. duke folur per cthurjen e femrave... thjeshte shkonin ne shtepi me heret...
Vasudhaiva Kutumbakam
[QUOTE=RiGerta;2948260]Mendoj qe shumica e rasteve(martesa me te huaj) jane lidhje interesi, pra nje zgjedhje nga halli dhe jo zgjedhje e lire.
Nuk e mohoj faktin qe disa martesa jane te deshiruara.Nje femer e huaja mund te jete po aq e mire sa nje shqiptare.Dashuria nuk njeh "te brendshme" apo te "jashtme".
Nese je i/e bindur qe ke gjetur gjysmen tjeter pse mos martohesh?S'ka gje te keqe.Njeriu duhet te martohet me ate qe ndjehet mire.Nese ai/ajo deshiron te kontriboj edhe per mireqenjen e kombit, atehere ka
//////////////////////////
Comme on ARSENAL
E huaja mund te jete e mire e bukur por si femrat e meshkujt shqiptar nuk jane kurre dhe skan per te qene. Asnje femer ne bote nuk ia ze vendin shqiptares
Mendoj se martesat me te huajmund te jene me interes nqs shqiptari-ja jetojn ne shqipri por nuk mund te them te njejten gje kur ata njifen ne shtetet e huaja ku edhe jetojn.
Krijoni Kontakt