Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    Citim Postuar më parë nga lojaxhiu Lexo Postimin
    Aman o Muhamed akoma vazhdon me keto "raportime" per shqiptaret. C'jane keto brrockulla, qe u paskan vene ne shenjester vetem shqiptaret? Te gjithe kontrrollohen... Si te kapi lapsi eshte? Shume gjeme per asgje... sic jam mesuar te pres nga zoteria juaj.

Sa here qe shkruan e perforcon idene qe kam karshi teje. Te pakten, e di qe je "gazetar" dhe ke mbaruar shkollen e "larte", po a ke mbaruar te mesmen?

Por une e kam te kote, se bemat e tuaja s'kane fund.
    O lojnaxhi.
    Se kuptoj pse preokupohesh kaq shume me kete teme.
    Ti je ilegal ne Angli dhe nuk ke lidhje me udhetimet. Mos u merr me shkrimet mija, gjej ndonje polake se ke per tu kalb ne ishul si Konte-Monte-Kristo.
    hajd tug

i/e larguar Maska e KillinGRoutinE
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    London
    Postime
    42
    lojaxhiu pervec se me Polake kam pershtypjen se ka edhe menyra te jera .. siperfolesi mund te te jape informacion me te hollesishem

Po c'far budalleqe qe shkruani, tregoni pak rrespekt per njeri-tjetrin. Nuk bahet fjal vetem gjera negative me pobliku mor dashamirs, duhet balancu gjerat ne jete, perkundrazi nese duam te integrohemi duhet te inkurajojm njeri-tjetrin per mir jo per keq.
    C'far po fiton me fjalet e keqia, pse nuk nxjerr nga goja fjale te mira?
    Pse nuk keshilloni per mir, pse nuk informoni per kurse-pune-bisnese-festa pse nuk i thua tjetrit shyqur qe ta ka ba zoti mir se kur ke ti, kam dhe une ose kur kam une ke dhe ti. Respekti esht rreciprok jo oneway. Prej 100 % e shqipterve ne UK 10% kan hyre me dokumenta, pjesa tjeter kemi hyre me maune me letra falso duke rrejt apo tu martua, ransi ka qe kemi filluar me u stabilizu. Nuk pyet kush, kush ke qen, po kush je, prandaj fole fjalen e mire ne ved te keqes se nuk te gjen gja, vec mire do gjesh.
    Me rrespet

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Operacionet luftarake të UCK-së (1998-1999)
    Nga SHKOZA në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-01-2005, 19:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •