Mu partit e reja sjan per qeverishje....ket e kan mar me leshime, kush i ep te te hujve ai sot po hyp mbi karrik..........
Mu partit e reja sjan per qeverishje....ket e kan mar me leshime, kush i ep te te hujve ai sot po hyp mbi karrik..........
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Vtem edhe brinat ramushit po i falitin s na ka ra fait prej qeveris se rugoves dhe tash brinat po shkon n Ugand m i marr.. thefsh qafen kafsht e gra skan vend ne kosovč!
At tradhti cfar e ka ba ramushi Uqk nn toka qe e čshte mbushur me deshmor nuk ja fal keti Dezertori.
Ramush haredini kurr nuk do te vjen n pushtet kan dek pčr popullin Rugova e ramushat.
Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !
ani tha mu bo real ...hahahahaha sa qesharak.
po ma merr mendja qe sonte paske dal naper kafiqa edhe paske pi.
..mos rrej o ti me emer xhamija ,
te kishe pas qeter emer te kish shkue per ftyre rrena , mirpo me ket emer" Xhamia" spo te shkojkan rrenat hiq .
e sa per Thaq e Ramush ....un muj me ta kujtu ty qe Thaqi me qeshtjen e Kosoves mirret prej 80-tav , kurse Ramushi osht i ri ne ket pun , dikun ka 97 ' ja ka nis mu kyq.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hard_Style : 21-02-2009 mė 20:25
te merremi me ramushin dhe hashim traktoristin esht turp dhe humbje kohe
e more trim po ti qe luftove per troje shqiptare pse nuk e pastrove shpiun tane o borrin tend e po thua ke luftu ahahah
pse nuk poj mbledh do trima e meju dal ne prit hordhive qetnike serbe ne veri e poj rren miletin kshtu a po ju trimat ku jeni bre kur i ter parlamenti serb erdh ne kosove mu ne diten n qe ishte nje vjetori i pavarsis mos reni miletin
por i ndan ish luftaterat ne parti mu kta thaqistat dhe ramushat
Te duket tye qesharake por une nuk kam ndermend te ndalem e te mbush mendjen tye .
Per qe me quajtje genjeshtar ky eshte mendim i yti po si po shihesh ti qenke simpatizant i flakt i Thaqit edhe nuk mundesh te behesh real , a un perkundrazi nuk jam simpatizant as i Ramushit as i Thaqit dhe nuk me ben pershtypje astenjeri po qka ka bo Ramushi e qka Thaqi eshte si nata me dit ne favor te Ramushit.
Ne vitet e 80 ti zoteri i nderuar si te dush me njerz ta vertetoj qe e kan pa zoteri thaqin ne zvicer duke vizituar dyqanet e ch .
Edhe ti pse ske respekt per mue un kam respekt per tye mbi te gjitha qe je shqiptar .
ski nevoj me ma mbush mendjen ti , por as qe priti nga nji person i till te flas diqka, ti haptas rrejte atje thae ma shum spo kem rrym se sa qe po kem , kjo eshte rren e jotja .
rryma eshte permisu dukshum , para disa vitev qe udheheqte qeveria anti shqiptare ketu ne kosove , rryma u kan katastrof edhe kategoria - A- ka pas kater or me rrym dy pa.
kurse kategorit tjera jan kan 3 me 3 pa .
disa tjera 2 me 4 pa.
pra kjo qka ke than ti eshte rren, sepse sot ne kosov , kemi rrymen - 5 me - 1 pa te, edhe ate disa dit per ter diten 23 or ka rrym ndersa 1 or mundet te ndalet gjat dites .
rral ndonjiher qe ndalet me shum se 2 or shum rrall , ndoshta pe sheh edhe vet rrenen tende.
po ti je injorant i vet vetes prandaj edhe tjerve , edhe hyn ketu e genjen.
mos rrej ti me emer xhamia.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hard_Style : 22-02-2009 mė 10:06
Ne ate kohe Thaqi folte prej nje fshati ne rrethin te Tetoves,dhe thonte jame ne vij te frontit,por momentalisht jam ne bunker,por e verteta ai ka qen ketu ne Tetove,ndoshta ju te Kosoves(vetem Thaqistat) kete gje nuk e dini ate e dij une,ju kam cekur edhe njeher tjeter po ju e keni lexuar postimin tim dhe keni ikur,shko pyeteni thaqin do tju tregoje ai ma mire ku ka qen,dhe le te del ne tv te tregoj drejt se O POPULL JU KAM RREJT NE ATE KOHE TE LUFTES.Se populli ngrat mendonte se me te vertet ne Kosov gjendet Hashim KALI.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Llapi nė vitin 1998 kur ishte lufta nė kosov ku ke qenė nė Stenkovec apo ne Durės
Krijoni Kontakt