Ti vete ke thene me siper qe une nuk kam mar pergjigje nga OFPRA,prandaj dhe une te sqarova me drejt,qe te jesh me i pregatitur neser.Asnje njeri nuk te garanton per ti fituar letrat,kjo varet ne ēfar pozicjoni e nderton ti dosjen per te qene me e besueshme.
Kalofsh mire,pyet 100 qind vete,dhe bo si di vete.
Pershendetje, Jam Nga Maqedonia kam 18 vjet dhe deshira ime esht qe te shperngulem ne Suedi me familje , kam drejt me nejt atje vetem 3 muj sepse siq e dini esht be liberalizimi i vizave, cilat jan mnyrat per me marr leje te qendrimit Nsuedi.
Ju Lutem nese keni ndonje pergjegje mos hezitoni te shkruani !
Kam plotsuar formularin e lotaris amerikane dhe me kan derguar edhe codin e konfirmimit ne google chrome por dikush me tha se nuk ben vetem me explorer 6 ose 7 ? Adresa eshte kjo https://www.dvlottery.state.gov/application.aspx Kam frike se mos nuk ka qene add e sakte! Mund te me ndihmoje ndokush me ndonje informacion me te sakte??
Pershendetje miq
Une jetoj ne Itali dhe po organizoj nje ekspozite fotografike me rastin e Pavarsise se Shqiperise. Bashke me shoqaten qe bashkepunoj po organizojme evente te ndryshme deri sa te arrijme ne 100 vjetorin e pavaresise qe do ta festojme me nje event te madh.
Per momentin jam duke organizuar nje event me rastin e 99 vjetorin e pavaresise. Ne kete event dua te paraqes disa foto te ndryshme qe tregojne datat me te rendesishme nga viti 1912 e deri me sot.
Po ju shkruaj duke kerkuar ndihme nga ju nese keni ndonje material historik te shkruar ose fotografik qe i perket kesaj periudhe.
Faleminderit
Me respekt
Armando
Une personalisht nuk zoteroj materiale te asnje lloji por te keshilloj te shkosh tek faqja www.zeriyt.com dhe te kerkosh aty per materiale ne gjuhen shqipe,jam mese i sigurt se do te gjesh dicka aty.![]()
Krijoni Kontakt