Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 103
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin

Ps: Keshille: Mos i merre te gjitha diskutimet si personale ,sidomos kete shkrimin tend ,qe me shume ke diskutuar per mua se sa per Temen.
    Me duket se te kam thene njehere te mos me citosh. E meriton te jesh anetar nderi ne ignorelisten time. Je ti ai qe po e kthen ne personale. Mua s'me rezulton se te kam permendur ty ne shkrimin tim, perpos fakit qe te jam referuar. Me te drejte, duke qene se tema vjen prej teje. Kam dhene thjesht mendimin tim. Te tjera jane gerricje femijesh kopshti, s'kam nerva te ndalem me gjate, kam vite qe e kam lene pas ate periudhe te jetes. Sa keq qe ka akoma infantile te mberthyer aty. Respektivisht shfaqin nje retardence mendore sidomos ne nivelin kuptimor.

Hajde shendet.
    Elegance is an attitude.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    se di kujt i rashe ne kallo me termin skllaveri qe me paskeni fshire mendimin, por kjo qe eshte pershkruar nga hapesi i temes per mendimin tim eshte skllaveri e paster !!! edhe ajo goca shume paska duruar per mendimin tim qe paska ndejtur aq gjate ne ate familje ose ne ate fis !!! se nuk ka kusur ajo si nuse qe eshte ti sherbej stergjyshit gjyshit pastaj babes se djalit dhe ne fund vet djalit !!! duke mos perfshire edhe elementet e tjera qe jane kalamojte niprat mbesat edhe mamallaret edhe gjyshet e familjes !!!

per mendimin tim shume mire ka bere goca qe ka kerkuar divorcin !!!

per mendimin tim keto martesa nuk funksionojne !!! pervec rasteve kur femrat jane mesuar te jene te ndrydhura dhe te bejne nje jetese te tille !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Ore hapesi i temes mos u nis nga ky rasti qe thua ti per ti vene ate titull temes. Une nuk e di se ne cfar cepi te kosoves jeton qe s'paske pare shume raste martesash midis kosovareve dhe nga viset e tjera te shqiperise, se ne ketej kemi pare boll dhe mese normalisht. Une kam nje shoke femijerie i cili u martua me kosovare dhe tani ndodhet ne kanada ka dhe 2 femije biles... lere dhe sa raste te tjera kam pare. Prandaj te them se rruga e re as do i shtoj martesat as do i paksoj martesat. Tashme kosova eshte normalisht nje krahine e shqiperise pavarsisht kufijve politike, keshtu qe sic e shikoj martesen midis nje shkodrani me nje fierake ashtu e shikoj dhe martesen midis nje kosovari dhe nje vajze te nje qyteti tjeter te shqiperise. Por me duket se tek ky rasti jote problemi ka qene tek zakonet e vjetra te familjes se burrit te cilat shume kosovare i shikojne ndryshe ose nusja do kete qene shume europiane

... qė gjithnjė falė ... Maska e BIBIU
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Periferi e Prishtines
    Postime
    388
    se pari pershendetje per te gjith forumasit e sidomos per "fisniku-student".Ne fillim rruga nuk mund te jet barier per nje martes te tille,sepse rruga qe i lidh dy zemra eshte dashuria e ajo nuk njeh asnje barier.Sa i perket rastit(rasteve) nuk e besoj te jen edhe aq te shpeshta,perkundrazi sot per sot jan shum te rralla.Personalisht njoh disa cifte te tilla martesesa e te cileve eshte perfekte,pra funksionon per mrekulli.Por duhet ta kemi te qarte se problemet,ose te themi me bute mosmarrveshjet eksistojne te secili cift prej ngado qoft ai.Pra perfundimisht martesa ne mes shqipetareve te KOSOVES dhe atyre te SHQIPERIS(e jo kosavareve e shqipetarve siq i quan inicuesi i temes, se fundja te gjith jemi shqipetare)mund te funksionoj per mrekulli.

SHENDET PER TE GJITHE.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Kjo tema me duket krejt e pavend. Shqiptari po dashurohet me pakistaneze, me ganeze, me hondurazeze, me kineze e japoneze, dhe pse mos te martohet me Kosovare? Nejse, pyetje kot po me duket po hajt se po i jap nja 2 arsye perse mund te ndodhe.

E para, dashuria nuk njeh kufinj, moshe, fe, bindje politike a ndonje gje tjeter si keto. Nese 2 persona ndjejne diēka per njeri-tjetrin, per ato 2 persona nuk ka asnje lloj rendesie asgje tjeter perveē ndjenjave te tyre.

Nga hapesi i temes lexova qe familja Kosovare paska rregull e disipline. Po mire more, ti si mendon, ketu ne Shqiperi nuk ka rregulla e disipline? Djalo, pak me i llogjikshem ne ato qe shkruan e mendon. Ti thua qe jetojne shume familje ne nje shtepi, kjo tani ben vaki vetem neper fshatra, si ne Kosove ashtu dhe ne Shqiperi, e ne ato fshatrat e thelle madje.

Sa per obligimet, kudo, ne ēdo vend, jo vetem ne Kosove apo Shqiperi, nusja bashke me bashkeshortin kane obligim te duan njeri-tjetrin ne radhe te pare, te krijojne familje dhe te dine ta mbajne ate. Dhe te dish te mbash familjen do te thote te dish te gatuash, te pastrosh, te punosh, te rrisesh femije, etj etj.

Me pak fajel djalosh, informohu me mire here tjeter mbi ato qe thua, jo vetem kopjim-ngjitje.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Sa i perket temes neve jemi te gjithe shqipetare ,dhe kemi gati te njejtat zakone ,mire e ceke ti me larte se sot vetem ne fshatra ka gjera te tilla ,dhe kushedi ne cilen pjese te Kosoves i paska rene hise asaj vajzes...Por megjithate une them nuk jam kunder ,kur dashuria eshte ne mes te nje cifti kushdo cofte ai mund te mesohen me njeri-tjetrin...pastaj mua me vjen shume cudi se tashme ka kaluar koha qe nusja ti sherbej gjithe familjes ,ne qytetin tim kemi tradita ,si cdo qytet qe ka tradita te veta por te luajme me nje krijese qe vjen nga larg skam degjuar ,une personalisht nuk kisha pranuar te hyj ne magje hahahhaha e te behem si sherbetore e askujt ,normal rrespekt do ju beja te gjitheve ,vecanerisht vjeherrive por te me shtypin si te isha skllave jo sdo e lejoja kurre nje gje te tille...
    E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Po mund te fuksionoj,un kam du vajza kushurira te para te martuara,nji me tre femi ne Bruksel qe ka terhequr dhe nenen e saj pasi i vdic babai.
    Di qe shkojne shum mire(pavaci eshte mbiemri vajzes nga babai saj)..
    Po mund tju konfirmoj me ate qe shoh ketu,qe tashme as nje vajze nga fshatrat me te thella ne shqipei nuk mohon prajvazin e saj me burrin qe ka zgjedhur,jo me te jetoj me kte apo ato rregulla strikte.
    Cdo kopje jeten e ben sic e don dhe sic e pelqen vet ata pa influencime e sforcime te jashme.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Kenga.
    Do te kemi Shqiperin kurr marr nuse ne janin,
    Nje li lindur ne Kopnik te punoj ne Kaqanik.
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Fisnik,ki kujdes se me kėto mend ke pėr tė mbetur beqar tane jeten...

----
    Ishte shaka,siē mė duket edhe tema

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    E mer student kur do vesh mend ti???

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketė pasė Hymnin vet qysh nė vitin 1935
    Nga RTP nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  3. Procesi i Pavarėsimit tė Kosovės
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  4. Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 10-04-2007, 09:40
  5. Kosova nė marrėdhėniet ndėrkombėtare
    Nga ex-x nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-08-2004, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •