Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 103
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Si gjithe martesat e tjera.

Njerez me paragjykime.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Per shkak te kaluares se hidhur qe kemi pas si ne Kosovaret po ashtu edhe vlezrit ton ne Shqiperi kan ber diferencen ne mentalitet tona, por jam i sigurt se kjo diferenc po vjen duke u zvogeluar dhe me autostraden qe po ndertohet mundesit qe te lidhemi se bashku do te jen te medha.
    Une mendoj qe shum e rendesishme eshte qe shqiptaret te bashkohen shpirtnisht, e kjo do te behet me se miri me martesa ndermjet nesh dhe ne do te bashkohemi edhe me shum, do te forcohemi edhe me shum qe do te ishte nje arm e fuqishme per ardhmerin ton.
    Une uroj qe martesat mes nesh te jen te shumta...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Sa mund te Funksionoj nje Martes ndermjet nje Ēifti nga Kosova dhe Shqiperia??
    nuk edi , ende se kam provu ?

i/e regjistruar Maska e kryenece
    Anėtarėsuar
    17-01-2005
    Postime
    167
    Ne lidhje me temen nuk besoj se mund te funksionoje kur nje pjese e mire e kosovareve gjeja e pare flasin per fene e tyre e nuk e pranojne kurrsesi nje shok/shoqe jete qe t'i perkase nje feje tjeter ( ka plot raste edhe ketu ne forum, gjeja e pare e thone me plot gojen o mysliman/e o ska). Tjeter pengese po jo e pakapercyeshme eshte edhe gjuha: shqip flasim e vesh s'merremi, duam perkthys shqip-shqip. Sa per zakonet kosovare kam pasur rastin te shoh ca video dasmash e ndryshojne si nata me diten me dasmat e Shqiperise. Le pastaj nusja duhet te rrije ne kembe e t'u marre doren te gjitha grave qe hyjne ne dhome, edhe atyre kalamojve, se keshtu e doka zakoni. Burra nuk pashe kundi une, se si me tregun me vone ato gocat qe kishin videot, burrat festonin me vete ne dhomen tjeter. Muzika ... ato kenget e kopjuara turke a ku di une se cfare ... nuk degjova nje melodi popullore shqiptare. Me tej mora vesh qe nusja vertete duhet te cohet e para e te bjere e fundit per te fjetur e te gatuaje buke e gjelle per te gjithe, te laje e te shplaje, etj etj. Po kjo nuk ka vend ku te rrije! Mire e tha dikush me lart qe nuk kane marre nuse po kane marre sherbetore. Prandaj ato gocat kosovare kur fejohen i vene kusht te fejushmit qe ne fillim: u martum erdha une atje ku je, nuk rri me prinderit e tu ketu e ti ne Gjermani a Zvicer a ne vende te tjera ku mund te jene. E mos thoni se gocat shqiptare paskan shume pretendime ( kushte) qe duan t'u plotesohen.

A mund te funksionoj apo te kete sukses nje Martese te nje cifti nga Kosova dhe Shqiperia??[/B]

Diskutim te mbare..[/QUOTE]

Nuk jena tu u kuptu, se c'fare pytje ini tuj ba? Per mu asht nji soj si me thane:"A mund te funksionoj apo te kete sukses nji martese te nji cifti nga Shqiptanet e Kosoves dhe Shqiptanet e Shqipnise?" Shqiptanet e Kosoves dhe na Shqiptanet e Shqipnis , jena nji , jena nji popull , me tana zakone njisoj, me tana tradita njisoj, , e me nji zemen qe rreh njisoj! Padrejtsina ma e madhe qe na si komb na asht ba, asht kjo qe ne ndamjen e kufije , ma 1913, padrejtsisht u la si Kosova dhe Camnia , jasht trungut te tokes Nane, padrejtsi, qe nuk asht duke u ndreq ene sot e ksaj dite. Le t'kena sa ma shume martesa midis shqiptanve te kosoves dhe shiptanve te shqipnis, se jena t'bindun qe do shkojne shume hene ma mire sa martesat me t'hujt!

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Ne lidhje me temen nuk besoj se mund te funksionoje kur nje pjese e mire e kosovareve gjeja e pare flasin per fene e tyre e nuk e pranojne kurrsesi nje shok/shoqe jete qe t'i perkase nje feje tjeter ( ka plot raste edhe ketu ne forum, gjeja e pare e thone me plot gojen o mysliman/e o ska). Tjeter pengese po jo e pakapercyeshme eshte edhe gjuha: shqip flasim e vesh s'merremi, duam perkthys shqip-shqip. Sa per zakonet kosovare kam pasur rastin te shoh ca video dasmash e ndryshojne si nata me diten me dasmat e Shqiperise. Le pastaj nusja duhet te rrije ne kembe e t'u marre doren te gjitha grave qe hyjne ne dhome, edhe atyre kalamojve, se keshtu e doka zakoni. Burra nuk pashe kundi une, se si me tregun me vone ato gocat qe kishin videot, burrat festonin me vete ne dhomen tjeter. Muzika ... ato kenget e kopjuara turke a ku di une se cfare ... nuk degjova nje melodi popullore shqiptare. Me tej mora vesh qe nusja vertete duhet te cohet e para e te bjere e fundit per te fjetur e te gatuaje buke e gjelle per te gjithe, te laje e te shplaje, etj etj. Po kjo nuk ka vend ku te rrije! Mire e tha dikush me lart qe nuk kane marre nuse po kane marre sherbetore. Prandaj ato gocat kosovare kur fejohen i vene kusht te fejushmit qe ne fillim: u martum erdha une atje ku je, nuk rri me prinderit e tu ketu e ti ne Gjermani a Zvicer a ne vende te tjera ku mund te jene. E mos thoni se gocat shqiptare paskan shume pretendime ( kushte) qe duan t'u plotesohen.
    E saktė kjo qė ke thėnė, largohu sa mė shumė nga kosovarėt, se kėta janė ashtu siē ke thėnė ti.

P.S. Ruaju kur t'u flasėsh, mos ua zgjat dorėn, se mund tė t'a hanė me njė tė kafshuar.

i/e regjistruar Maska e kryenece
    Anėtarėsuar
    17-01-2005
    Postime
    167
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    E saktė kjo qė ke thėnė, largohu sa mė shumė nga kosovarėt, se kėta janė ashtu siē ke thėnė ti.

P.S. Ruaju kur t'u flasėsh, mos ua zgjat dorėn, se mund tė t'a hanė me njė tė kafshuar.
    Mos ki dert asaj ane ti se di ta ndaj vete shapin nga sheqeri une, mos i qaj hallin kaloresit se i varen kembet .

e ėmbėl - pa sheqer :) Maska e Yllėza*
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    2,315
    Citim Postuar mė parė nga kryenece Lexo Postimin
    Po, po... dhe kur ulemi e varim bishtin prapa deres ne varese...

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Mos ki dert asaj ane ti se di ta ndaj vete shapin nga sheqeri une, mos i qaj hallin kaloresit se i varen kembet
    Ndaje sa dush se ni m'ut jon si shapi si sheqeri.

Kamt nuk tė varen vetė, por t'i tėrheqin kosovarėt, ruaju

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    A mund te funksionoj apo te kete sukses nje Martese te nje qifti nga Kosova dhe Shqiperia??
    Jan te rralla raste qe kan funksionu. Me te shpeshta janė mes Shqiptareve ne Maqedoni dhe Shqiptarėve te Kosovės.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketė pasė Hymnin vet qysh nė vitin 1935
    Nga RTP nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  3. Procesi i Pavarėsimit tė Kosovės
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  4. Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 10-04-2007, 09:40
  5. Kosova nė marrėdhėniet ndėrkombėtare
    Nga ex-x nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-08-2004, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •