Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Kam qene nje perkrahse e zjarrte e islamit, sa qe me sdua kurr ta kujtoj ate pjese te jetes!
    Dhe shume te kqija te muslimanve I kam fsheh, vetem ti permbahesha fese, port ash jam e lire, sepse e dij se nuk kam mundesi te genjej kurre kur do te flas per Nenen Tereze.
    Jam liru nga injoranca, tash e kam kuptu fjalen Liri.
    Shtetet tona edhe 1000 po te behen, nuk do ja deshiroja kurre robrine. Nuk qenka robri vetem pushtuesi, por me e tmerrshme qenka robria e mendjes!
    Kam mendu me heret si muslimane se shume te kqija eshte duke I be Shqiperia, nuk po eshte hic islamiste, por kete tash e kupova se paska pas njerez shume me te mencur qe e paskan ndalu islamin.

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    O mush forumi me keta tipat me nga 2-3 postime qe "gjoja kan qen musliman" dhe tash jane te lire "katolik" .
    AliAliu, altinaa, aureola,heroi dhe lista ska te mbaruar ...
    .

Ne Shqiperi duhen ndaluar ne menyre te prere wahabet, Arabet, magjypet e fese dhe gjithe kopeja e budallenjve mjekergjate qe nepermjet fese kerkojne te debilizojne nje shoqeri te tere.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Kur lexova tre fjalite e para ne fakt thashe se personi qe ka shkruar "artikullin" (nese vertete mund te quhet i tille) s'i ka rastisur shetitja neper Tirane nga Rruga e Kavajes ku behet nami me ore te tera. Te ze paniku vetem te dalesh nga mjekercjeperit qe leshojne jarge sa shohin nje femer. Kjo ishte mbresa e pare. Pastaj lexova kusurin edhe s'do komente.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga aureola1 Lexo Postimin
    Kam qene nje perkrahse e zjarrte e islamit, sa qe me sdua kurr ta kujtoj ate pjese te jetes!
    Dhe shume te kqija te muslimanve I kam fsheh, vetem ti permbahesha fese, port ash jam e lire, sepse e dij se nuk kam mundesi te genjej kurre kur do te flas per Nenen Tereze.
    Shtetet tona edhe 1000 po te behen, nuk do ja deshiroja kurre robrine. Nuk qenka robri vetem pushtuesi, por me e tmerrshme qenka robria e mendjes!
    Kam mendu me heret si muslimane se shume te kqija eshte duke I be Shqiperia, nuk po eshte hic islamiste, por kete tash e kupova se paska pas njerez shume me te mencur qe e paskan ndalu islamin.
    Aureola , he mo a me tregon rrugen tende si erdhe deri tek Jezu Krishti ?!!
    Kot me intereson per kuriozitet, nese nuk ke asgje kunder!

GV_USA
    P.S." Nje pyetje me te be ty: A e ke lexu ndonjehere Kuranin ti ose jo ?!!!!"
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    E dij se ti nuk mund ta besosh, por do ta them.
    Sepse pash se pari shkrimet e tua e pastaj jam duke te shkru.
    Une kam qene nje muslimane, sa qe u mundoja me ju permbajte ne imtesi fese islame.
    Cdo gje qe kishte te bente me mua e beja me deshire, dhe knaqesha duke e be. Por edhe kur duhesha te imbuloja te zezat emuslimanve tjere kete mezi e beja.
    Sepse ne rastet e tilla duhesha te genjeja.
    E dija se cka bene e bene per veten, por ama nuk ishte normale me rrejte .
    Krejt keto I bartja ne vete duke u mundu qe as most e genjeja por as mos ti zbuloja te kqijat e muslimanve.
    Ishte rasti I ketij Krasniqi qe me ka trondit.
    Nese edhe une neser do te behem bamirse edhe mua do me quante ashtu si Nenen Tereze!
    Kete nuk e kam besu deri sa vete ekam pa.
    Tash jam njeri I lire, dhe nuk dij a ka njeri me te gezuar se sa une, kur e mbron te verteten, te drejten, dhe gjitha keto qe I kishte Nena Tereze.
    Feja e krishtere me nuk eshte obligim, rregull, moral apo e dhunshme qe te krijoj genjeshtra.
    Ky qenka Zoti I vertete te cilin e kam kerku, por vetem prej Nenes Tereze e kam kuptu!
    Edhe ti do e kuptosh, por ndoshta vujtje do kalosh!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    E shef sa paske qen muslimane ????

Jo mor jo nje musliman nuk e largon nga rruga e zotit fjalet dhe veprat e njerzve , nuk e largon nga feja qka thot nje hogj i leshit ose nje veper e nje njeriu , por me duhet te them ti spaske qen asnjeher muslimane , ndoshta me emer po , por muslimane taman asnjeher

Me vie keq per tye qe po shprehesh kunder muslimanve keshtu sepse ne mesin e tyre ka njerz te mir e mbi te gjith jan shqiptar , e nese ti ketu je per perqarje e per ti shar muslimanet mendoj qe je ne vendin e gabuar .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Hej gjamija a pom tregon dicka bre hogje. Se tit e koke vlla me Rahim hogjen, ose I njejti je.
    Po shinet se cooll je aa.
    Une cka jom e ku kom me shku be njeri?
    Nese me thoni se jam me e mire se ju po bana muslimane, amo jo me vesh kule se spo du vlla me u cmend, po vec me than me fjale.
    E mue bre njeri kush mka largu prej udhes tZotit, edhe une I besoj, po jo si ju, Zoti nuk ka emer e ngjyre, po asht per gjithe. E ju sip o I thoni ai nuk asht Zot be njeri…
    Po e shoh se ju ka kalle krejve juve qi spo keni zhileta me u rru, a ja paska ba mat…
    Edhe une po munona me ju qite ne rruge te drejt po ju spo ngoni bre, spo dini, spo kini sy hic ama.
    Po shume spo ma nin aa njeri bravo I kofte Aureoles, ju ka plase edhe spo ju shkrun shume ajo aaa…

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar mė parė nga kullerkaa Lexo Postimin
    Hej gjamija a pom tregon dicka bre hogje. Se tit e koke vlla me Rahim hogjen, ose I njejti je.
    Po shinet se cooll je aa.
    Une cka jom e ku kom me shku be njeri?
    Nese me thoni se jam me e mire se ju po bana muslimane, amo jo me vesh kule se spo du vlla me u cmend, po vec me than me fjale.
    E mue bre njeri kush mka largu prej udhes tZotit, edhe une I besoj, po jo si ju, Zoti nuk ka emer e ngjyre, po asht per gjithe. E ju sip o I thoni ai nuk asht Zot be njeri…
    Po e shoh se ju ka kalle krejve juve qi spo keni zhileta me u rru, a ja paska ba mat…
    Edhe une po munona me ju qite ne rruge te drejt po ju spo ngoni bre, spo dini, spo kini sy hic ama.
    Po shume spo ma nin aa njeri bravo I kofte Aureoles, ju ka plase edhe spo ju shkrun shume ajo aaa…
    Citim Postuar mė parė nga alDI Lexo Postimin
    O mush forumi me keta tipat me nga 2-3 postime qe "gjoja kan qen musliman" dhe tash jane te lire "katolik" .
    AliAliu, altinaa, aureola,heroi dhe lista ska te mbaruar ...
    I shtohesh dhe ti kullerka listes, eshte per tu habit se gjith jane te regjistruar ne 19/3/2009
    .

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga aureola1 Lexo Postimin
    aurrelcka . me vjen keq per ty . sic i thone ketej nga ne '' u're too clever for ur own good'' with two fingers each side up though lol

ah mjera ti me gjithe turrmen tende te shemtute.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teuhidi
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 11-02-2009, 10:37
  2. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  3. Ky eshte Zoti i vertete?
    Nga Albin nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-04-2008, 10:40
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •