Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Sot u ban am po mvje turp emrin me ja thane!
    Pse bre burre mban Southa e doutha, po shko narabi ku I ke dreqnit tjere, e dij se je dreq e nuk shkon po leji njerzit rehat!
    Cka lyp tit e qafirat shko te miqt e tu..

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar mė parė nga aureola1 Lexo Postimin
    E dij se ti nuk mund ta besosh, por do ta them.
    Sepse pash se pari shkrimet e tua e pastaj jam duke te shkru.
    Une kam qene nje muslimane, sa qe u mundoja me ju permbajte ne imtesi fese islame.
    Cdo gje qe kishte te bente me mua e beja me deshire, dhe knaqesha duke e be. Por edhe kur duhesha te imbuloja te zezat emuslimanve tjere kete mezi e beja.
    Sepse ne rastet e tilla duhesha te genjeja.
    E dija se cka bene e bene per veten, por ama nuk ishte normale me rrejte .
    Krejt keto I bartja ne vete duke u mundu qe as most e genjeja por as mos ti zbuloja te kqijat e muslimanve.
    Ishte rasti I ketij Krasniqi qe me ka trondit.
    Nese edhe une neser do te behem bamirse edhe mua do me quante ashtu si Nenen Tereze!
    Kete nuk e kam besu deri sa vete ekam pa.
    Tash jam njeri I lire, dhe nuk dij a ka njeri me te gezuar se sa une, kur e mbron te verteten, te drejten, dhe gjitha keto qe I kishte Nena Tereze.
    Feja e krishtere me nuk eshte obligim, rregull, moral apo e dhunshme qe te krijoj genjeshtra.
    Ky qenka Zoti I vertete te cilin e kam kerku, por vetem prej Nenes Tereze e kam kuptu!
    Edhe ti do e kuptosh, por ndoshta vujtje do kalosh!

Besimi zbatohet me ane te dashurise dhe frytet e Zotit tek njerezit jane gėzimi, paqja, durimi, mirėdashja, mirėsia, besimi, zemėrbutėsia ndersa njerezit e erresuar ne mendje e dhane veten ne shthurje te pangopur me ane te ligjeve fetare te rreme

Galatasve kapitulli 5 thote

3

Por, ashtu si u ka hije shenjtorėve, as kurvėria, as ndonjė papastėrti, as kurnacėri tė mos zihet nė gojė midis jush;

4

as pandershmėri, as tė folur pa mend e tė pėrqeshur, tė cilat nuk kanė hije, por mė tepėr tė ketė falenderime.

5

Tė dini nė fakt kėtė: asnjė kurvar, ose i ndyrė ose kurnac, i cili ėshtė idhujtar, nuk ka ndonjė trashėgim nė mbretėrinė e Krishtit dhe tė Perėndisė.

6

Askush tė mos ju gėnjejė me fjalė tė kota, sepse, pėr shkak tė kėtyre gjėrave, vjen zemėrimi i Perėndisė mbi bijtė e mosbindjes.

7

Mos jini, pra, shokė me ta.

8

Sepse dikur ishit errėsirė, por tani jeni dritė nė Zotin; ecni, pra, si bij tė dritės

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar mė parė nga antiislamiku Lexo Postimin
    Sot u ban am po mvje turp emrin me ja thane!
    Pse bre burre mban Southa e doutha, po shko narabi ku I ke dreqnit tjere, e dij se je dreq e nuk shkon po leji njerzit rehat!
    Cka lyp tit e qafirat shko te miqt e tu..
    Citim Postuar mė parė nga alDI Lexo Postimin
    O mush forumi me keta tipat me nga 2-3 postime qe "gjoja kan qen musliman" dhe tash jane te lire "katolik" .
    AliAliu, altinaa, aureola,heroi, kullerka, bageri dhe lista ska te mbaruar ...
    Te gjith te regjistruar ne 19/03/2009

Dikujt nga stafi po i shkon uji ne mulli te vet dhe ndaj spo ja ndjen shume, mjafton islamin ta shaj nje antar edhe eshte i mirseardhur.
    .

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga kullerkaa Lexo Postimin
    Hej gjamija a pom tregon dicka bre hogje. Se tit e koke vlla me Rahim hogjen, ose I njejti je.
    Po shinet se cooll je aa.
    Une cka jom e ku kom me shku be njeri?
    Nese me thoni se jam me e mire se ju po bana muslimane, amo jo me vesh kule se spo du vlla me u cmend, po vec me than me fjale.
    E mue bre njeri kush mka largu prej udhes tZotit, edhe une I besoj, po jo si ju, Zoti nuk ka emer e ngjyre, po asht per gjithe. E ju sip o I thoni ai nuk asht Zot be njeri…
    Po e shoh se ju ka kalle krejve juve qi spo keni zhileta me u rru, a ja paska ba mat…
    Edhe une po munona me ju qite ne rruge te drejt po ju spo ngoni bre, spo dini, spo kini sy hic ama.
    Po shume spo ma nin aa njeri bravo I kofte Aureoles, ju ka plase edhe spo ju shkrun shume ajo aaa…
    Ka mundesi te me thuash kjo gjuh qfar eshte sepse ska bir nane shqipe qe kupton kete fare gjuhe .

Po te them edhe ketu qe merr abetaren e fillo prej fillimi , e mesoj shkronjat edhe mesoj si formohet nje fjal , mandej si formohet nje fjali , e ne fund si mund te diskutohet sepse ti asnjeren prej ketyre spo i dishe .

Ti ose ske pas kurr abetare ose je ende 5 vjeqare qe mami ose babi vetem te ka dhan pc edhe i shtyp shkronjat pa pik kuptimi.

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    kullerka+AliAliu+bageri+aureola+antiislamiku=1 neandretal

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Hej njerz po ju shoh dy hogja budallenje ti gjamija nuk e dij a je hogje po ishe I smut njeri.
    Shko pyte nanen tane se a te ka msu mire ty bre njeri.
    Une dij me shkrujt shume ma mire se ti se kam ma shume shkolle a, po duhet me fol kshtu me juve magjupt e arabise se ju nuk e kuptoni Shqiupen.!
    Kallxoni hogja dhe gjamija nese e kuptoni e shofni si ju shkruj a njeri..!
    Lexone pak mare se jeni msu me shkrraplat e kuranit tuj I lexu prape a njeri.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Hej njerz po ju shoh dy hogja budallenje ti gjamija nuk e dij a je hogje po ishe I smut njeri.
    Shko pyte nanen tane se a te ka msu mire ty bre njeri.
    Une dij me shkrujt shume ma mire se ti se kam ma shume shkolle a, po duhet me fol kshtu me juve magjupt e arabise se ju nuk e kuptoni Shqiupen.!
    Kallxoni hogja dhe gjamija nese e kuptoni e shofni si ju shkruj a njeri..!
    Lexone pak mare se jeni msu me shkrraplat e kuranit tuj I lexu prape a njeri.
    Ka ndonje qe merr persiper te me tregon qka eshte duke desht me than kjo me kete grumbull shkronjash ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Po te shkruaj pak me gjuhe qe e kupon edhe ti, e dij se duhesh me perkthy me fjalore, sepse gjuha e muslimanve eshte gjuhe e rrugaceve te kqinje.
    Ti gabim e paske shku kete, e dij qe e kupton, por je zene mat.

Gjuhen qe tash e flas spo me pelqen shkaku se ti je nje magjyp arabe e shitesh per para.
    Njeri e kuptove tash.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po te shkruaj pak me gjuhe qe e kupon edhe ti, e dij se duhesh me perkthy me fjalore, sepse gjuha e muslimanve eshte gjuhe e rrugaceve te kqinje.
    Ti gabim e paske shku kete, e dij qe e kupton, por je zene mat.

Gjuhen qe tash e flas spo me pelqen shkaku se ti je nje magjyp arabe e shitesh per para.
    Njeri e kuptove tash.

Nuk jam duke te kuptuar asgje por mendja po ma merr se je duke mu drejtuar mua .

Ka mundesi me fol me gjuhen e embel shqipe ??

Citim Postuar mė parė nga alDI Lexo Postimin
    O mush forumi me keta tipat me nga 2-3 postime qe "gjoja kan qen musliman" dhe tash jane te lire "katolik" .
    AliAliu, altinaa, aureola,heroi dhe lista ska te mbaruar ...
    ...dhe asnjeri sja mbush syrin njeriut se e flasin te verteten... lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dritė : 22-03-2009 mė 11:33

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teuhidi
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 11-02-2009, 10:37
  2. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  3. Ky eshte Zoti i vertete?
    Nga Albin nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-04-2008, 10:40
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •