Close

Rezultati i Sondazhit: sa i dojn

Votues
70. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • shume

29 41.43%
  • pak

25 35.71%
  • aspak

16 22.86%
Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 166
    i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anėtarėsuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    ...ka sherbyer ne shume misjone humanitare si gjate shpernguljes se kosovarve ne shqiperi gjate luftes edhe pas luftes edhe te gjithe ata kosovare qe kam patur kontakte te gjithe kane qene te pa respektushem te pa ndergjeqshem jo te sjellshem e me teper arogante...
    Jo tė shpėrngulur,por tė dėbuar e me plot trauma,njerėz qė kishin ikur nga thikat ne fyt,nga plumbat e predhat,njerėz tė ndarė si familje,disa anėtarė tė familjes tė vrarė,tė zhdukur (nuk dinin se ku janė),disa ne Maqedoni e disa ne Shqipėri e kush e din se kah ishin shpėrnda njerėzit...dhe tė mos pėrshkruaj mė shumė gjendjene tyre psiko-fizike...dhe zotrote paska pritur qė kėta njerėz tė mirėsillen para teje me rregullla tė Bontonit,ose tė mirėsillen kėta njerėz thuja se vinin nga ndonjė oborr mbretėror e jo nga lufta!
    Dhe thua qė ke qenė punėtor HUMANITAR?
    Njė punėtor humanitar,kurrė nuk do t'i shihte me syrin tėnd kėta tė ikur nga lufta!
    Pijetoret janė vendet ku ēmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Qe te mos i mbetet qefi njeriu do flas per ata "shqiptare" jashte teritorit te shqiperise qe une kam patur kontakte dac reale dac nepermjet internetit.
    Sa i dua Aspak edhe biles po te ksihte nje (-) perpara do zgjidhja ate.Ardi

Shum keq po me vjen mirpo luft ka qen
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Selami2006 : 26-01-2009 mė 19:07

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga sela2006 Lexo Postimin
    Ku qendron problemi ?
    Per qka aq shume te perqar ?
    Pershkak politikes apo diqka tjeter ?
    Thjesht nuk bejme njeri me te mire se veten.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Po kush i do qafirat mer jahu.

o SEL nqs. ke probleme me shqiptaret e Shqipnis maje per vete .

kalamoja gjithmone ne njenes shkruni

Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Po kush i do qafirat mer jahu.

o SEL nqs. ke probleme me shqiptaret e Shqipnis maje per vete .

kalamoja gjithmone ne njenes shkruni
    Per qfar si don ti shqipetare (qe po i thrret qafira).
    Une skam probleme me shqipetaret e Shqiperis , mirpo me ka shtyer te hap kete tem per arsye se ne kete forum i urrenhen shume shqiptaret jashte kufirit .

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Te gjithe "shqiptaret" e maqedonise qe kam patur kontaktime jane nje zero me bisht pasi sa na shikonin ne shqiptareve ne oher struge tetove shkup fillonin flisnin maqedonisht me ne ose na shanin maqedonishtedhe nuk na duronin kur na shikonin rrugeve te qyteteve te tyre.

Ardi

Pse ja fut kot o njeri,mund tet besoje ndonje qe nuk ka qen prezent ketu po une dhe disa tjere te ketyre qyteteve qe i ke permend ti u themi kectrajtim mendor nga ana jote,se ja ras krejt rren.

Si u bo bashk kemi henger buk,bashk kemi qen ne shkoll,bashk kemi loz mund te them se edhe bashk kemi flet dhe mandej ne u paskemi fol maqedonisht apo i kemi shajtur.

Mund tet besoje ndonje qe sdin realitet.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga sela2006 Lexo Postimin
    Per qfar si don ti shqipetare (qe po i thrret qafira).
    Une skam probleme me shqipetaret e Shqiperis , mirpo me ka shtyer te hap kete tem per arsye se ne kete forum i urrenhen shume shqiptaret jashte kufirit .
    Nga je ti Sela? Se po na del si Anton Ceta

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Po duket me se miri ketu ne forum se sa e duam njeri tjetrin .Keshtuqe votat jane fallso.

Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367

Smile

Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Po duket me se miri ketu ne forum se sa e duam njeri tjetrin .Keshtuqe votat jane fallso.
    Ata qe kan votuar nuk kan qen te shtyr nga dikush ta japin voten .

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Mund te kene qene te lodhur mund te kene qene te ndrydhur nga jeta mund te kene qene te deshperuar edhe pa shprese por ama nuk mund te vjedhesh ne shtepine qe hapi deren e te strehovi. Nuk mund ta shash e ta tallesh zonjen e shpise qe te shtrovi carcafet e veta ne ose edhe carcafet qe mund ti kete ruajtur per pajen e goces se uji i dushit nuk ishte shume i ngrote ose sepse peshqiri qe te dha ty ishte pak i gerdhire nga perdorimi, nuk mund ti kerkosh zonjes se shtepise te te beje biftek per dreke kur familja vete ha 1 here ne jave mish. Nuk mund ti zesh e ti therasesh vullnetarit qe te jep gjellen ne tavoline se "Te eshte bere barku kumpira" ne kosove e sdo te hash gjellen me patate. Nuk mund ti zesh e ti shash ne mes te qytetit fshatit personat qe erdhen aty e ri ngriten shtepine tende apo shkollen e fshatit duke u thene "kafira" "shk...dhata" e ti quahash ato goca qe erdhen per te dhene mesim si mesuese "k...va". Kam e sa te duash te tjera ku 1 muaj qe une kalova ne fshatrat e prizerenit me nje shoqate kristjane. Ku edhe shume koleget e mi u detyruan te lene punimet ne mes vetem ngaqe u vajti ne maje te hundes. ne te rinjte shqiptare kemi nje shprehje "..le qe do p... po e do e te rojtur"
    Nė majė tė hundės thua???

Po ti paske qenė me njė shoqatė krishtere, pse nuk thua se ju i erdhėt atyre nė majė tė hundės. Po ju misionarėt e fesė jeni ndėr njerėzit mė tė neveritshėm qė ka krijuar natyra. Krijesa tė mėrzitshme.

Se ēa opinioni ke ti pėr shqiptarėt e Dardanisė, as qė mė rruhet.

Unė kam shoqėri pothuajse nė tė gjitha trevat shqiptare, nė fillim e kam pasur problem pak dialektin e ma vonė edhe e kam mėsu, e sot nuk kam ndonjė problem. Plera qė ti ke taku gjatė luftės, ke sa tė duash jo vetėm nė tė gjitha trevat shqiptare por edhe nė gjithė botėn, dhe njėri prej tyre je edhe ti vetė. Nuk kanė thėnė kot: E ka gjetė harrni thesin.

Kur thuhet se sa na duan shqiptarėt e Shqipėrisė, mos pėrfytyroni se kur arrin nė Durrės tė iu presin shqiptarėt krah-hapur, se nana s'jav ka ba, por interesimi pėr jetėn e njani tjetrit ėshtė nė nivel tė lakmueshėm. Mė ka ndodh sidomos gjatė udhėtimeve Prishtinė-Tiranė, bisedėn ma tė madhe e kam ba me tironsa, ma shume se me kėta knej kufinit.

E kėto ēa thotė Ardi, unė e shoh si njė mundėsi qė kėtij depresivit iu ka dhėnė qė tė shkarkojė depresionin pėrmes forumit, ngaqė nė jetėn e pėrditshme nuk e duron dot askush qė tė flasė gjėra tė kota.

Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skėnderbeu
    Nga Arbushi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •