Close

Rezultati i Sondazhit: Cilen parti kosovare do ta votonit sot ne Kosovë:

Votues
43. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PDK - Partia Demokratike e Kosoves

20 46.51%
  • LDK - Lidhja demokratike e Kosoves

4 9.30%
  • AKR - Alenaca Kosova e Re

3 6.98%
  • LDD - Lidhja Demokratike e Dardanisë

2 4.65%
  • AAK - Aleanca per ardhmerinë e Kosoves

4 9.30%
  • ORA - Partia reformiste

0 0%
  • PSD - Partia Social-Demokrate

2 4.65%
  • Nje tjetër

8 18.60%
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    E dua letërsinë Maska e flutura3105
    Anëtarësuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ....PDK

kjo parti po e nxjerr Kosoven dal nga dal nga humnerra te cilen me heret disa plehra qe udheheqeshin vendin deshten ta fundosin keq, mirpo fal zotit edhe kesaj partie Kosova nga dal dal pi merr hapat e zhvillimit si shtet demokratik.

A mund te me tregosh se cfare ka ndryshuar Kosova nga kjo qeveri??? Nga cila humnere eshte duke dal Kosova e mjere??Mik i dashur ta them hapur dhe pa ofendime Kosova ka nevoje per njerze te shkolluar ,per njerze qe nuk luftojne per karriere ,as per karrike ne kurre sdo ecim perpara sepse nuk bashkepunojme jane ndare ne klane ,nuk udheheqet nje shtet vec per nje interes te nje individi. Gjysma e popullates po vdes urie keshtu qe Kosova ka nevoje urgjente per ndryshime te qeverise thjesht per te miren e popullit....

Kam nje mesazh per qeverine e Kosoves:
    Ju nuk mund te hani me teper se sa keni apetit. Gjysma tjeter e bukes i takon tjetrit.....
    E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    kush trashegon partine e rugoves tani?

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga MICHI Lexo Postimin
    kush trashegon partine e rugoves tani?

Partia e Rugoves eshte ndar ne dy pjes,njeren e drejton Fatmir Sejdiu LDK tjetren Nexhat Daci LDD.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Un do kisha votu per PDK prap, ne qeverin e tyre po leviz diqka, perkunder atyre te meparshmeve.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    20
    mendoj qe shqipetaret duhet te ndalojne te jene pasionante me cdo lloj partie, duhet me ne fund te shohin te miren e vet secili, miresia e te gjitheve eshte ne dobi te miresise te te gjithe popullit shqiptar, atehere qe te arrihet kjo miresi mos u pajtoni ne emer te nje partie me persona te pavyeshem qe shfrytezojne ju c'do dite, mos u lodhni kurre te thoni JO, kur cenohet mireqenia juaj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga flutura3105 Lexo Postimin
    A mund te me tregosh se cfare ka ndryshuar Kosova nga kjo qeveri??? Nga cila humnere eshte duke dal Kosova e mjere??Mik i dashur ta them hapur dhe pa ofendime Kosova ka nevoje per njerze te shkolluar ,per njerze qe nuk luftojne per karriere ,as per karrike ne kurre sdo ecim perpara sepse nuk bashkepunojme jane ndare ne klane ,nuk udheheqet nje shtet vec per nje interes te nje individi. Gjysma e popullates po vdes urie keshtu qe Kosova ka nevoje urgjente per ndryshime te qeverise thjesht per te miren e popullit....

Kam nje mesazh per qeverine e Kosoves:
    Ju nuk mund te hani me teper se sa keni apetit. Gjysma tjeter e bukes i takon tjetrit.....

..ti voglushe po i mbajshe n'mend vitet - 2005 -2006-2007- kur kan qeveris LDK me AAK , ne at koh vertet ukan tmerr i tmerrit , keta njerz e veq sa se fundosen kosoven ne nji humnerr , mu per at arsye edhe i ndeshkoj vota e popullit nuk i votuan me .
    edhe me duket se ti nuk je tu jetu ne kosov , ku edin ti se sa ka ndryshu kosova , jo voglushe jo zgjohu pak edhe logjiko se si ka qen edhe si eshte .
    kjo qeveri nuk eshte shkop magjik edhe me ndryshu menjiher gjendjen ne Kosov , kjo qeveri me kejt mundin po i jep zor me drejtu kosoven me ngrit ne kemb , se keq e kan gjunjuzuar armiqt e vendit .
    edhe shum mir e tha Kryeministri Thaqi , qka nuk eshte punuar qe 9 vite eshte punuar per 6 muj me ket Qeveri, edhe tek e fundit me kend kan be kualicion teper mir jan tu punu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hard_Style : 22-01-2009 më 11:30

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ..ti voglushe po i mbajshe n'mend vitet - 2005 -2006-2007- kur kan qeveris LDK me AAK , ne at koh vertet ukan tmerr i tmerrit , keta njerz e veq sa se fundosen kosoven ne nji humnerr , mu per at arsye edhe i ndeshkoj vota e popullit nuk i votuan me .
    edhe me duket se ti nuk je tu jetu ne kosov , ku edin ti se sa ka ndryshu kosova , jo voglushe jo zgjohu pak edhe logjiko se si ka qen edhe si eshte .
    kjo qeveri nuk eshte shkop magjik edhe me ndryshu menjiher gjendjen ne Kosov , kjo qeveri me kejt mundin po i jep zor me drejtu kosoven me ngrit ne kemb , se keq e kan gjunjuzuar armiqt e vendit .
    edhe shum mir e tha Kryeministri Thaqi , qka nuk eshte punuar qe 9 vite eshte punuar per 6 muj me ket Qeveri, edhe tek e fundit me kend kan be kualicion teper mir jan tu punu.
    Me pare ishte ndoshta tmerr por tani eshte bere krejt terre dita dites po ngulfatet edhe kjo Demokraci e brisht qe kemi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga necky Lexo Postimin
    Me pare ishte ndoshta tmerr por tani eshte bere krejt terre dita dites po ngulfatet edhe kjo Demokraci e brisht qe kemi
    ..skam faj un ty pse ti smundesh ti dallojsh ngjyrat.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    e kam dasht hashim thacin e fatmir limen me shpirt

ene pse kan mor do vendime qe un mund ti quj te gabume, prap se parp aq kan pas ne dor ene mjaft kan ba

per PDK prej krejt partive zgjedh
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2008
    Postime
    34
    Kape njanen e mshoj tjetres. I kemi provuar te gjitha partite, i kemi provuar te gjithe lideret! Une votova per tjeter edhe pse fatkeqesisht nuk ekziston nje alternative TJETER!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  2. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Mësimet e nxjerra nga dhuna në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •